Koga su AV i Kvazimodo olajali...

Poruka
6.940
... sme da se šeta ulicama, a njih dvojica ne smeju. :lol:

Kako im se nije javilo, da narod ne voli lajave gadove, spremne da ocrne bilo koga.
Dokaz je da su ispljuvali svakog koga su mogli, žute, studente, Đokovića, rektora... A rezultat? Svi koje su targetirali kreću se slobodno među narodom, dok njihovi gradonačelnici bivaju jajisani, a njihovi štandovi rasterani. Njihovim plaćenicima narod ne dozvoljava da se olakšaju, dok njihove protivnike koje olajavaju, narod hrani, i to ne bilo čime, nego se potrudi da spremi.

Kako je moguće da Av, kojeg njegov učitelj Šeša ističe kao nekog ko je svu literaturu u svetu koja postoji o propagandi i medijskom delovanju, izazove takav efekat? :lol:

Sad pljuju Đokovića, i kakav rezultat očekujemo?

Verovatno iso prilikom pljuvanja N1 od strane ava i kvazimoda - narod brani n1, a Informer blokira. :D

Kako im se nije javilo, da narod ne voli lajave gadove, spremne da ocrne bilo koga.
Dokaz je da su ispljuvali svakog koga su mogli, žute, studente, Đokovića, rektora... A rezultat? Svi koje su targetirali kreću se slobodno među narodom, dok njihovi gradonačelnici bivaju jajisani, a njihovi štandovi rasterani. Njihovim plaćenicima narod ne dozvoljava da se olakšaju, dok njihove protivnike koje olajavaju, narod hrani, i to ne bilo čime, nego se potrudi da spremi.

Kako je moguće da Av, kojeg njegov učitelj Šeša ističe kao nekog ko je svu literaturu u svetu koja postoji o propagandi i medijskom delovanju, izazove takav efekat? :lol:

Verovatno iso prilikom pljuvanja N1 od strane ava i kvazimoda - narod brani n1, a Informer blokira. :D
Šta se krije iza ove maskarade?
Lukavo okrenuta priča u korist žutih i onih koji krše slobode kretanja i učenja, dakle na mala vrata se pokušava uvesti anarhija u Srbiju.
Vješto okrenuta mantra gdje se obesmišljava demokratija i volja naroda.
Poprilično providno, ali valjda s e (po)neki i upecaju. :mrgreen:

Šta se krije iza ove maskarade?
Lukavo okrenuta priča u korist žutih i onih koji krše slobode kretanja i učenja, dakle na mala vrata se pokušava uvesti anarhija u Srbiju.
Vješto okrenuta mantra gdje se obesmišljava demokratija i volja naroda.
Poprilično providno, ali valjda s e (po)neki i upecaju. :mrgreen:
Ajde to malo rastabiri, i dovedi u vezu s ovim što sam napisao. Inače, teško je razumeti te.

Valjda je očigledno da kad av i kvazimodo nekoga ocrne taj i dalje može u narod, dok njih dvojica mogu u ćacilend. Narod poručuje, znači - demokratija. A da ima izbora bilo bi i na izborima.

Ajde to malo rastabiri, i dovedi u vezu s ovim što sam napisao. Inače, teško je razumeti te.

Valjda je očigledno da kad av i kvazimodo nekoga ocrne taj i dalje može u narod, dok njih dvojica mogu u ćacilend. Narod poručuje, znači - demokratija. A da ima izbora bilo bi i na izborima.
Koliko vas kaže da je tako? Kakvo bre ocrnjavanje, drugo je što ti i tvoji istomišljenici pokušavate ocrniti Srbiju.. druže, na izbore pa tamo crni kol,ko hoćeš, pa vidi kako ćeš proći u svojim projekcijama tzv kazimoda i dr..
Uzgred, Nenice, očekuješ li da će sad posle pljuvanja Đokovića, Đoković morati da beži od naroda, a da će av i kvazmodo biti dočekivani sa cvećem? :D
Niko ne pljuje po Djokoviću, dakle, ne očekujem to od nas Srba. Svako ima pravo na svoje mišljenje i izbor.

Koliko vas kaže da je tako? Kakvo bre ocrnjavanje, drugo je što ti i tvoji istomišljenici pokušavate ocrniti Srbiju.. druže, na izbore pa tamo crni kol,ko hoćeš, pa vidi kako ćeš proći u svojim projekcijama tzv kazimoda i dr..

Niko ne pljuje po Djokoviću, dakle, ne očekujem to od nas Srba. Svako ima pravo na svoje mišljenje i izbor.
Jesi li ti video jajisanje Terzića iz Kraljeva i onog iz Niša? Niko od mojih to ne doživljava, a moje pljuju av i kvazimodo, dok ove druge hvale.

Jutros sam gledao Mentalno razgibavanje, snimilo nekod avovog analitičara kako laje na Đokovića.

Jesi li ti video jajisanje Terzića iz Kraljeva i onog iz Niša? Niko od mojih to ne doživljava, a moje pljuju av i kvazimodo, dok ove druge hvale.

Jutros sam gledao Mentalno razgibavanje, snimilo nekod avovog analitičara kako laje na Đokovića.
Ne.. sve to mi je nepoznato, kao i likovi.
Šta će medju nama zla krv? Zašto se jednom ne otrgnemo od arhaičnih shvatanja i primitivizma?
Šta su to Švajcarci pametniji od nas pa žive u raju i slozi preko 100 godina? .. a tamo su zajeno nijemci, francuzi, talijani.. i svima lijepo. A mi Srbi, zavidni, pohlepni, nesložni.. a niko pametniji od nas. De ba.

Šta će medju nama zla krv? Zašto se jednom ne otrgnemo od arhaičnih shvatanja i primitivizma?
Šta su to Švajcarci pametniji od nas pa žive u raju i slozi preko 100 godina? .. a tamo su zajeno nijemci, francuzi, talijani.. i svima lijepo. A mi Srbi, zavidni, pohlepni, nesložni.. a niko pametniji od nas. De ba.
Zla krv je nastala tako što je neki političar rekao Šešelju da mu politika možda i nije dobra, a Šešelj mu je dogovorio da je *****, izdajnik, lopov i da deci prodaje drogu. Ostalo je istorija.

Рецимо сељак је заштићен ксо бели медвед има цену млека и производа и нико не сме да увози и да заобилази домаће производе тако да се швајцарска чоколада прави од домаћег швајцарског алпског млека не млека измлекара у Србији где може и у праху да се надокнади производња. Где је совијално сређено да наши људи живе од социјалне помоћи чак и неће да раде. Свака фирма мора да има пријављене раднике и уредно да идплаћује држави. Ти не можеп звати мајстора који нема фирму и фискални рачун. Удариш неког колима као код нас платиш му одштету милион евра и још држави па и робијаш.

Ја не идим да наша земља штити домаћу радну снагу већ увози јефтину из Бангалдеша који возе линије по Београду не знсју реч српског по хотелима Индуси у СДП Индуси и земље из тог споразума којима је смањен пдв ако запослиш раде без пспира без проблема.

Дакле са оваквом политиком и државим не можемо бити Швајцарска никад већ Зомбиленд.
Друга ствар што се тековине Швајцарске јрсу развиле у Србији под Турцима ткз плебејска демократија под обор кнезовима и кантонизација тај систем је заживео једино у Швсацарској.

Ако је твој предлог неморамо ми Срби да се делимо што смо гори од Швајцараца гласајмо за Вучића будимо један народ један председник један Бог ја тамо нећу ићи.
Више волим гозбу пријатеља од дивовске породице.

Ovo je stvar umreženosti i dometa manipulacije... Ko je najumreženiji i ima najdalji domet manipulisanja masama, taj može uslovno najviše da se nada opstanku u svojoj fotelji-a fotelja je goruće pitanje. Svako iole razuman primećuje šablone manipulacija otkako se ustalio epitet "žuti", "Đilas, Šolak", "Oni vaši", i sl., i ne pada na fore ukoliko nema neku značajnu korist od toga. Klimač glavom ima značajnu korist i nastavlja da klima.
Komični su mi likovi koji se već godinama grabe za mesto najboljeg klimača glavom... ali dok je meni to smešno i nemam ništa osim osmeha od toga, njima su džepovi u sve boljem stanju, tako da... pitanje je samo ko spava mirnije obzirom da je dobar san preduslov za kvalitet sutrašnjice.
Biti na pobedničkoj strani je unosno bez obzira kakva je strana pošto su sve ponuđene ionako nikakve.
Stil:
Ne znam zašto sam vam ovo rekao...

Back