- Poruka
- 6.778
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema utiska bez otiska lol
kakav je to muskarac koji ljubavno ne obelezi zenu
vrat, butine, pletjka? sta preferiras?![]()
pazarim uglavnom u prodavnicama zdrave hrane, cigarete na coshku , al cenim da nisi coshkash![]()
ako volis korpulentne rosave i tetovirane magere od 120 kila sho znaju tri i po sentence iz skarfejsa tipa ju tokin to mi?eeee... onda smo na stranputici
a ako si sigurna da si nesto vise od prosecnog mladjanog devojchurqa zeljnog izazova, slobodna si da me ustrelis svojim otrovnim recnikom![]()
se ti to nervozirash mawkice shto nisi naleteo na ciljnu ti grupu ? ek ek ek
mjok bwe
tis prestarela za moju ciljnu
odoK.. faja na chatu![]()
Mnogo zena sam povredio, ali nije mi zao.povredili najvise u zivot u ubavi?kako i zasto?i kad vas je prosao onaj los osecaj ako ga je bilo?
Nema sanse. Zene znam u dusu, srce i um. Ovo trece kao da nemaju ali dobro, desi se.pa stici ce te dr
circulus vitiosus
Nisam nikad nikoga povredila...u ljubavi povređena nebrojano puta,prijatelje čuvam blizu sebe i ne bi ih povredila ni za šta,a članove porodice pogotovo...
ma takve ko hebe![]()
kume, ne pijem pivo![]()
dogooreno![]()
povredili najvise u zivot u ubavi?kako i zasto?i kad vas je prosao onaj los osecaj ako ga je bilo?
povredili najvise u zivot u ubavi?kako i zasto?i kad vas je prosao onaj los osecaj ako ga je bilo?
inace tema ne mora da se odnosi samo na decka devojku moze i prijatelj ili cl porodice..