koga ste

pazarim uglavnom u prodavnicama zdrave hrane, cigarete na coshku , al cenim da nisi coshkash :lol:

ako volis korpulentne rosave i tetovirane magere od 120 kila sho znaju tri i po sentence iz skarfejsa tipa ju tokin to mi?eeee... onda smo na stranputici :lol:

a ako si sigurna da si nesto vise od prosecnog mladjanog devojchurqa zeljnog izazova, slobodna si da me ustrelis svojim otrovnim recnikom :mrgreen:

ako volis korpulentne rosave i tetovirane magere od 120 kila sho znaju tri i po sentence iz skarfejsa tipa ju tokin to mi?eeee... onda smo na stranputici :lol:

a ako si sigurna da si nesto vise od prosecnog mladjanog devojchurqa zeljnog izazova, slobodna si da me ustrelis svojim otrovnim recnikom :mrgreen:

se ti to nervozirash mawkice shto nisi naleteo na ciljnu ti grupu ? ek ek ek

povredili najvise u zivot u ubavi?kako i zasto?i kad vas je prosao onaj los osecaj ako ga je bilo?

1. Jel moze samo ime i prezime, ili mora i adresa :lol:
2. Pa zato sto sam ispao dzukela, kako zasto :)))
3. Zaboravi covek i kad njega zahebu, a gde nece kad on nekoga unisti ... mada posle nekog vremena sam rekao izvini, i nije mi bilo svejedno...

Ja nikada nisam povredio ni jednu zenu,osim mozda............jednom davno,mozda nasu dragu noderatorku LJLJUMMM,a i to,mozda nehotice -bez ikakvog
dubljeg predumisljaja.Eto,sad,posletoliko vremena,kajem se,i ispricavam........:heart::heart::heart:

Back