Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
povredili najvise u zivot u ubavi?kako i zasto?i kad vas je prosao onaj los osecaj ako ga je bilo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
povredili najvise u zivot u ubavi?kako i zasto?i kad vas je prosao onaj los osecaj ako ga je bilo?
Ako je tucanje povreda jesam 10000000x![]()
ja ne werujem da si ti samo ono sto nam owde prikazujes jer bi to bilo stwarno tuzno.inace tema ne mora da se odnosi samo na decka devojku moze i prijatelj ili cl porodice..
Mozda ali to nije neka povreda verovatnoznao bi da jesam
![]()
Jesam povredio jednu devojku jos u osnovnoj skoli.Bila bas zaljubljena u mene a i bila je bas onako lepa i fina.Ali mali mentol samo jurio za loptom.A bas je prolazila kroz tezak period jer joj je majka tad umrla a otac joj je umro jos ranije.I ja sam bio bas onako grub prema njoj i odbio sam je na jako ruzan i ponizavajuc nacin.I danas dan se kajem zbog toga i stvarno mi je jako,jako zao.Evo sad razmisljam o tome i skroz sam skenjan.
I ubedjen sam da i danas dan ispastam zbog toga jer se u zivotu ipak sve vraca.Ako je neko u zivotu naje*ao kod zena onda sam to ja.I to sve zbog toga zato sto sam bio mala,pogana,balava,maloumna,bezobrazna debilcina.Jebbiga,Karma is a b*tch.
P.S. Andjele,ne prdi!
Mislim da ne trebas tako da razmisljas. Takve stvari su obicno splet okolnosti. Nismo mi uvek u stanju sve da iskontrolisemo.
Ona te je nekako ugrozavala, a da ti toga nisi ni bio svestan, te si tako reagovao.
Mozda nisi ni hteo da stupis u taj ljubavni svet tada i to je zapravo bila pobuna protiv odrastanja. Eto kazes da si hteo da juris loptu, a ne devojcice. Motiv toga je uocen.
Da, tezak period to je lose, ali sve se na kraju svodi na licni kvalitet. Nekoga ne slome ne znam koje stvari, a nekoga slome cak i sitnice...
Sve se gleda kako se sami postavimo, kako sazrimo.
Ja ne verujem u tu karmu, vec u neki put istine i snage. Ljudi najcesce potiskuju one delove istine koji su negativni po njih same. Cudno kako psiholoski svet, podsvesni, precesto oblikuje ceo nas zivot i zbog toga mislim da covek prvo mora da sklopi mir i savez sam sa sobom, a onda sve ide lakse.
Kad si sam sebi neprijatelj pa kako mozes da pobedis?
Sama cinjenica da se kajes je dovoljna, a u kranjoj liniji mozes da joj se izvinis ako je sretnes koliko god tog delovalo caknuto na prvi pogled.
onoga koji me je jako i dugo voleo...
i spustis poklopac na dasku![]()
namerno nisam
losh osecaj se izgubi kad te zamrzi , umesto da lepo i razgovetno shvati sushtinu promashaja i nepoklapanja.