koga ste

povredili najvise u zivot u ubavi?kako i zasto?i kad vas je prosao onaj los osecaj ako ga je bilo?

Jos uvek pamtim pogled od koga padaju ptice na izlazu Carobnog Patuljka...
Morao sam..., mada sada mislim da sam mozda trebao da progutam knedlu...
Mozda ne bih imao slobodu koju danas imam, ali bi mi uvek bilo toplo oko srca...

Kakav je bio osecaj?

Eh, kad celu noc stojis kraj prozora ko avetinja gledajuci u sneg kako pada, automobile sa farovima koji prolaze dok srce krvari, i boli, i boli i boli, celu noc, grudi zavijaju od bolova...

Sutradan avetinja koja ne progovara, hoda i vidi samo sivilo...

Drugarica koja je studirala medicinu mi je rekla da to zvanicna medicina ne priznaje, vec samo kineska tradicionalna. Prebacivanje chi energije na odredjeno mesto u telu.

Kako je njoj bilo ne znam. Verovatno gore, jer je emotivnija...

Poslednja izmena:
uvek sam gledao da zadovoljim drugarice :rumenko: a drugove nisam povredjivao :) Oni koji si mi zeleli zlo mozda jesam ali nisam fizicki :aha: Rodbinu ne povredjujem nemam razloga za to :lol:

Devojke nisam znam da su uzivale :zper: Mozda recima hmmm kad me iznerviraju :manikir:

Jesam povredio jednu devojku jos u osnovnoj skoli.Bila bas zaljubljena u mene a i bila je bas onako lepa i fina.Ali mali mentol samo jurio za loptom.A bas je prolazila kroz tezak period jer joj je majka tad umrla a otac joj je umro jos ranije.I ja sam bio bas onako grub prema njoj i odbio sam je na jako ruzan i ponizavajuc nacin.I danas dan se kajem zbog toga i stvarno mi je jako,jako zao.Evo sad razmisljam o tome i skroz sam skenjan.
I ubedjen sam da i danas dan ispastam zbog toga jer se u zivotu ipak sve vraca.Ako je neko u zivotu naje*ao kod zena onda sam to ja.I to sve zbog toga zato sto sam bio mala,pogana,balava,maloumna,bezobrazna debilcina.Jebbiga,Karma is a b*tch.

P.S. Andjele,ne prdi!

Jesam povredio jednu devojku jos u osnovnoj skoli.Bila bas zaljubljena u mene a i bila je bas onako lepa i fina.Ali mali mentol samo jurio za loptom.A bas je prolazila kroz tezak period jer joj je majka tad umrla a otac joj je umro jos ranije.I ja sam bio bas onako grub prema njoj i odbio sam je na jako ruzan i ponizavajuc nacin.I danas dan se kajem zbog toga i stvarno mi je jako,jako zao.Evo sad razmisljam o tome i skroz sam skenjan.
I ubedjen sam da i danas dan ispastam zbog toga jer se u zivotu ipak sve vraca.Ako je neko u zivotu naje*ao kod zena onda sam to ja.I to sve zbog toga zato sto sam bio mala,pogana,balava,maloumna,bezobrazna debilcina.Jebbiga,Karma is a b*tch.

P.S. Andjele,ne prdi!

Mislim da ne trebas tako da razmisljas. Takve stvari su obicno splet okolnosti. Nismo mi uvek u stanju sve da iskontrolisemo.
Ona te je nekako ugrozavala, a da ti toga nisi ni bio svestan, te si tako reagovao.
Mozda nisi ni hteo da stupis u taj ljubavni svet tada i to je zapravo bila pobuna protiv odrastanja. Eto kazes da si hteo da juris loptu, a ne devojcice. Motiv toga je uocen.;)

Da, tezak period to je lose, ali sve se na kraju svodi na licni kvalitet. Nekoga ne slome ne znam koje stvari, a nekoga slome cak i sitnice...
Sve se gleda kako se sami postavimo, kako sazrimo.

Ja ne verujem u tu karmu, vec u neki put istine i snage. Ljudi najcesce potiskuju one delove istine koji su negativni po njih same. Cudno kako psiholoski svet, podsvesni, precesto oblikuje ceo nas zivot i zbog toga mislim da covek prvo mora da sklopi mir i savez sam sa sobom, a onda sve ide lakse.

Kad si sam sebi neprijatelj pa kako mozes da pobedis?;)

Sama cinjenica da se kajes je dovoljna, a u kranjoj liniji mozes da joj se izvinis ako je sretnes koliko god tog delovalo caknuto na prvi pogled.

Mislim da ne trebas tako da razmisljas. Takve stvari su obicno splet okolnosti. Nismo mi uvek u stanju sve da iskontrolisemo.
Ona te je nekako ugrozavala, a da ti toga nisi ni bio svestan, te si tako reagovao.
Mozda nisi ni hteo da stupis u taj ljubavni svet tada i to je zapravo bila pobuna protiv odrastanja. Eto kazes da si hteo da juris loptu, a ne devojcice. Motiv toga je uocen.;)

Da, tezak period to je lose, ali sve se na kraju svodi na licni kvalitet. Nekoga ne slome ne znam koje stvari, a nekoga slome cak i sitnice...
Sve se gleda kako se sami postavimo, kako sazrimo.

Ja ne verujem u tu karmu, vec u neki put istine i snage. Ljudi najcesce potiskuju one delove istine koji su negativni po njih same. Cudno kako psiholoski svet, podsvesni, precesto oblikuje ceo nas zivot i zbog toga mislim da covek prvo mora da sklopi mir i savez sam sa sobom, a onda sve ide lakse.

Kad si sam sebi neprijatelj pa kako mozes da pobedis?;)

Sama cinjenica da se kajes je dovoljna, a u kranjoj liniji mozes da joj se izvinis ako je sretnes koliko god tog delovalo caknuto na prvi pogled.

Nije ona mene nista ugrozavala,iskreno.A nisam ni bio toliko mlad.Ja sam,cini mi se,bio osmi razred a ona sedmi.
Nekako nemogu da se otrgnem utisku da na neki nacin ispastam zbog toga.Pogotovo zbog cinjenice da je tad prolazila kroz jako tezak period a to vreme koliko je ona bila zaljubljena u mene je trajalo par godina.A nije me nista smarala nego onako,stidljivo,povremeno preko drugarica i onako neko povremeno nabacivanje.A ja kao rumunska mecka.
A nemogu sad da joj se izvinim.vec nekoliko godina zivi u Americi.A na sta bi to tek licilo.tek bih onda ispao totalni idiot.
Ali,vala,i neka.Kad nemas pameti onda moras da snosis posledice.

Namerno nekog, ne secam se. Nesvesno, jer sam odbio da nesto uradim, pa tako razocarao, vrlo moguce da sam tada ispao bezosecajan, hladan, sebican. Mada tada sam gledao da radim po svom i ostanem dosledan sebi. Da je bilo ridanja i neprospavanih noci, verovatno jeste, i nije mi bas bilo lepo zbog toga, ali nisam ni lupao glavu previse oko toga. Kada razmislim, trebao sam i vise da teram po svom, jer nijedna mi nije ostala duzna, ona jadna dusica, a ja skotina. Stavise svakoj je bolje u zivotu bez mene. Mozda to i vise govori o meni nego o njima. :think:

A sve se meni to lepo vratilo, pa i sa kamatom, tako da niko od tih povredjenih nije bio neka dusica i cvecka pa da se osecam katastrofalno lose sto sam povredio jedno divno stvorenje.
Jednostavno ili hebes, ili bivas heban, a nekako mi se uvek cini da sam ja ovaj drugi, a kako prolazi vreme sve mi je vise muka od toga.

Back