Sensei Master Moderator Poruka 92.688 danas u 18:55 - Koga ne interesuju tračevi, ne mora ni da dolazi #1 u ovaj forum. Oh wait Čekaj, pa niko ni ne dolazi. Ništa onda.
Sensei Master Moderator Poruka 92.688 danas u 18:57 - Koga ne interesuju tračevi, ne mora ni da dolazi #2 Iako ne bi trebalo, jer moj "posao" je da vas privučem da dolazite, drago mi je da se opirete žutoj štampi, tabloidima i sponzorušama. I am proud of you Ponosan sam na vas!
Iako ne bi trebalo, jer moj "posao" je da vas privučem da dolazite, drago mi je da se opirete žutoj štampi, tabloidima i sponzorušama. I am proud of you Ponosan sam na vas!
Nemoguća Могућност seriously? VIP Poruka 13.226 danas u 19:02 - Koga ne interesuju tračevi, ne mora ni da dolazi #3 prica se na krstarici da si otvorio temu o tracevima
Nemoguća Могућност seriously? VIP Poruka 13.226 danas u 19:04 - Koga ne interesuju tračevi, ne mora ni da dolazi #4 Sensei: u ovaj forum. Oh wait Čekaj, pa niko ni ne dolazi. Ništa onda. Kliknite za proširenje... u pravi si! kako ceo forum da bacim na ignore?
Sensei: u ovaj forum. Oh wait Čekaj, pa niko ni ne dolazi. Ništa onda. Kliknite za proširenje... u pravi si! kako ceo forum da bacim na ignore?