Koga je briga ...

Ja sam jedno jako emotivno bice...lako uvredljiva, zaljubljiva, slepa za neke stvari...ali za to nikog nije briga!!!Koliko su me ljudi povredjivali u zivotu, nauchila sam da krijem emocije kao zmija noge...onaj koga volim svim srcem nikad nece znati da je tako zato shto se pravim da sam hladna, ali nikog za to nije briga...Nosim shminku, imidz nedodirljive metalke, a u stvari slusham jakooo romantichnu muziku i volim da plachem kad sam sama...To radim zato shto necu nikom da pokazem gde mi je slaba tachka, ljudi kad saznaju gde je to povredicete na najgori moguci nachin...ALI OPET KOGA JE UOPSHTE ZA TIM BRIGA...

evo, mene briga, tj. zanima, čim sam pročitala tvoj blog.
nego, ono što je čudno, je da je gomila metalaca koje ja poznajem (uključujući i čoveka mi) baš takva kao što ti kažeš - skroz su crni i intelektualni i sve ih briga i sve im je ravno i faks im ide super i vredni su i ništa ne može da ih povredi, a u stvari su mnogo, mnogo mazni ;)
samo treba neki princ onako bašbaš lepo da te poljubi i sve će da dođe na svoje mesto ;)

Evo i mene je briga.
To je realnost. Treba uskladiti svoja osećanja sa činjenicama života. Ne znači da treba ubijati sebe, i dovoditi se do nekog stupnja gde ćeš razvijati nekakve frustracije zbog nemogućnosti da se pokazuješ svetu. Na kraju krajeva to bi bio čist idealizam, ali u negativnom smislu.
Svet nije nikada dostojan lične rasprodaje osećanja. Treba da se razvijaš, da gajiš sebe, da se zalivaš, ali sasvim je, čini mi se, psihološki opravdano pojavljivati se među ljudima sa maskama. To je jednostavan način odbrane i očuvanja sebe. Tako je bilo oduvek, tako će i biti.
Zato treba naći uzak krug pojedinaca (pa makar to bio i jedan čovek) gde se možeš pokazati bez maske, a da ne budeš povređena.
Naravno ovde spada i povređena sujeta kao vid povrede koju ukoliko možeš da shvatiš može i da ti čini mnogo toga dobrog u prevazilaženju sopstvenih nedostataka.

prepoznala sam sebe od pre par godina u ovom tvom textu........budi ono sto jesi jer ces tada biti zadovoljnija sobom a onda ces biti privlacnija i zanimljivija i drugim ljudima....lepota dolazi iznutra:wink:
najteze je pokazati emocije a najlakse je biti hladan i sebican...nemoj se pretvarati da si ono sto nisi,po cenu i da budes nekad povredjena:roll:

Back