Koga Hrvati najvise slusaju?

Бл:
father:
veKsla:
alo decak srbe niko nije ni spomenuo
Ало педофилу мемљиви,нема овде дечака.
Овде си једино ти ментално заостао на нивоу детета од 2-3 године.
ЖИВЕЛА ВЕЛИКА СРБИЈА

АМИН
a sta bi sa indirom starim srboslavskim imenom

Jako sam rizikovao sa ovom bizarnom temom postavljenom na jako bizaran nacin. Opet niko nije dao odgovor, a dve strane su se napisale. Ceca je Srboslavski simbol, nesto najsrboslavskije trenutno I postavlja se pitanje da li su Hrvati Srboslavni ako je toliko vole.

King 7:
Jako sam rizikovao sa ovom bizarnom temom postavljenom na jako bizaran nacin. Opet niko nije dao odgovor, a dve strane su se napisale. Ceca je Srboslavski simbol, nesto najsrboslavskije trenutno I postavlja se pitanje da li su Hrvati Srboslavni ako je toliko vole.
u srba poslovica kaze cega se pametan stidi ....
a sta bi becki konjusari sutnuli cecu nazad i rikverc u srboslavsku metropolu

Slavek, tvoja izlaganja nisam doziveo kao zbunjeni koji vlaznim ocima prima samarcine ma kakve bile tvoje namere ovde. Tema je glupava. Pevaju Cece, Indire, Nives, Severine… Nijednu ne slusam. Ima ljudi koji to vole, kod vas, kod nas.
Istinu volim da cujem I ne interesuje me ko je prica I sa kakvim namerama. Istina je Bozija tvorevina. Ipak, ovo je, rekoh vec, vekovima silovana zemlja. Prvo fizicki a zatim I duhovno. Koliko znamo, kultura ne nice preko noci, nego se gaji vekovima. Malo Turci, malo Nemci, pa dodjose komunisti… ni traga od etike, estetike, vaspitanja. Normalno, ne mogu bas svi da budu krivi. Mislis da nemate materijal za zayebavanje? Da vasa gowna mirisu? Da je kod onih drugih uvek prljavo? Ja se ovde nisam nijednom bavio tudjim dvoristem vec samo svojim sto smatram da je pristojnost. Pa poznajem ja Hrvate licno, par familija a I majke 2 moja druga su Hrvatice. Svi slusaju bas Cecu I ne kapiraju zasto ne volim narodnjake. Niko mi nije rec rekao za Drazinu sliku na zidu. Moja zena voli Koloniju ( bljak ). Ja sam nacionalista a ne sovinista. Ipak, pravila moraju da postoje.Ako hoces da kritikujes podji od svoje kuce. Doduse, nisi nijednom pomenuo Nemanjice, Teslu, Pupina, Pravoslavlje pa samim time nisam ni ja nesto uvredjen posebno koliko mi smeta mrznja kojom nastupas.

veKsla:
King 7:
u srba poslovica kaze cega se pametan stidi ....
a sta bi becki konjusari sutnuli cecu nazad i rikverc u srboslavsku metropolu

Ne samo Cecu hrvati obožavaju i Željka Joksimovića, sad sam na kvalifikacionom takmičenju za EVROVIZIJU, videla Borisa Novkovića - 100% plagirao Željka od prošle godine...

veKsla:
cuj kralju od sedmice pa najvise slusaju i gledaju severinu ili neku drugu lokalnu smizlu i kakve to veze sada ima sa vama
pa sta ti mislis da hrcki ne mogu ici p*sati bez vas srboslavaca ma ne zanimate ih u zivotu bre
e opet i opet virite preko tarabe u tudju avliju a moze i dvoriste
ej pazi molim te sta hrcki slusaju e pa verovatno se nadje neka smlata da slusa te vase krestalice ali daleko da su toliko odlepili za trecerazrednim hrvatskim pevaljkama i narikacama ko vi u srboslaviji
ajde reci i jednog srboslavskog pevaca da je za poslednjih petnaest godinica odrzao koncert u njihovoj koncertnoj dvorani ali zato njihovi su bili ekskluziva za vas steva pardon sava centar

Haha...nemas ti pojma, pa becki konjusari bi izgubili smisao zivota da nije Srbije i Srba, tj. njihove patoloske mrznje prema istim....Pa oni su rodjenjem iskompleksirani Srbima.

Na njihovim forumima je svaka druga tema o Srbima...oni ko da nemaju drugih i vaznijih tema :D
Srbija je sada kakva-takva, za razliku od vesele Hrvatske gde je vec danima apsolutna tema br. 1 - cetnicki skup na ravnoj gori u susednoj drzavi i ostale teme vezane za Srbiju.
Pa pogledajte kako izgleda na njihovom forum.hr-u samo prvi deo, prve stranice na podforumu politike:
mm1nq.jpg

http://www.forum.hr/forumdisplay.php?s=&forumid=8

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Славек покушава да нам објасни разлуки између спортског и концертног простора, ваљда њихови народњаци наступају у Лисинском.
Лично не слушам народњаке и забавњаке без обзира на националну припадност али немам ништа против бендова као што су Мајке и Месершмит без обзира што су Хрвати, с тим да они нису никада имали нити симпатије хрватског режима нити наступ у хали а да није спортска.
Ваљда човек има нешто против Цеце јер је генерално против риба а поготову против добрих риба.

PAC-PAC:
Славек покушава да нам објасни разлуки између спортског и концертног простора, ваљда њихови народњаци наступају у Лисинском.
Лично не слушам народњаке и забавњаке без обзира на националну припадност али немам ништа против бендова као што су Мајке и Месершмит без обзира што су Хрвати, с тим да они нису никада имали нити симпатије хрватског режима нити наступ у хали а да није спортска.
Ваљда човек има нешто против Цеце јер је генерално против риба а поготову против добрих риба.
pa jeste li vi stvarno u ubedjenju da su vasu cecu u tivoliju slusali i gledali slovenci jeste li vi normalni slusali su ih klinci vasih sunarodnika gastarbajtera u sloveniji a i sta bi vi to imali njima od kulture ponuditi osim cecu

veKsla:
PAC-PAC:
pa jeste li vi stvarno u ubedjenju da su vasu cecu u tivoliju slusali i gledali slovenci jeste li vi normalni slusali su ih klinci vasih sunarodnika gastarbajtera u sloveniji a i sta bi vi to imali njima od kulture ponuditi osim cecu

А шта ВИ то јадни zveKsla-novici
имате да понудите осим ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД ??? :lol:

"Ceo" Zagreb je došao da pogleda najnoviji Srpski film "Mi nismo anđeli II"!!! Zatim slikarstvo ovde niko nije pominjao, imamo već tri-četri decenije u Parizu VELIKU ČETVORU: LJUBU POPOVIĆA, VLADU VELIČKOVIĆA, UROŠA TOŠKOVIĆA i DADU ĐURIĆA!!! EMIR KUSTURICA je SRBIJU izabrao za život i rad, a on je velika EVROPSKA ZVEZDA!!! DIVAC je naš i STOJAKOVIĆ i SINIŠA MIHAJLOVIĆ.... Mogla bih još puno toga da nabrojim, ali dosta je za sada...

veKsla:
PAC-PAC:

Као што рекох, не слушам народњаке па ово немој схватити као пристрасну одбрану лика и дела Цеце ражнатовић али имај на уму да су од петорице момака који су прошли у финалу и као награду добили вечеру са Цецом тројца чистокрвни Словенци.
Него, не рече шта имаш против добрих риба?

PAC-PAC:
veKsla:
PAC-PAC:

Као што рекох, не слушам народњаке па ово немој схватити као пристрасну одбрану лика и дела Цеце ражнатовић али имај на уму да су од петорице момака који су прошли у финалу и као награду добили вечеру са Цецом тројца чистокрвни Словенци.
Него, не рече шта имаш против добрих риба?
ma decak samo protiv loseg ukusa i prostakluka

Back