Slavek, tvoja izlaganja nisam doziveo kao zbunjeni koji vlaznim ocima prima samarcine ma kakve bile tvoje namere ovde. Tema je glupava. Pevaju Cece, Indire, Nives, Severine… Nijednu ne slusam. Ima ljudi koji to vole, kod vas, kod nas.
Istinu volim da cujem I ne interesuje me ko je prica I sa kakvim namerama. Istina je Bozija tvorevina. Ipak, ovo je, rekoh vec, vekovima silovana zemlja. Prvo fizicki a zatim I duhovno. Koliko znamo, kultura ne nice preko noci, nego se gaji vekovima. Malo Turci, malo Nemci, pa dodjose komunisti… ni traga od etike, estetike, vaspitanja. Normalno, ne mogu bas svi da budu krivi. Mislis da nemate materijal za zayebavanje? Da vasa gowna mirisu? Da je kod onih drugih uvek prljavo? Ja se ovde nisam nijednom bavio tudjim dvoristem vec samo svojim sto smatram da je pristojnost. Pa poznajem ja Hrvate licno, par familija a I majke 2 moja druga su Hrvatice. Svi slusaju bas Cecu I ne kapiraju zasto ne volim narodnjake. Niko mi nije rec rekao za Drazinu sliku na zidu. Moja zena voli Koloniju ( bljak ). Ja sam nacionalista a ne sovinista. Ipak, pravila moraju da postoje.Ako hoces da kritikujes podji od svoje kuce. Doduse, nisi nijednom pomenuo Nemanjice, Teslu, Pupina, Pravoslavlje pa samim time nisam ni ja nesto uvredjen posebno koliko mi smeta mrznja kojom nastupas.