C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.084
Sada kad je dogovorena nova Vlada (SNS-SPS-URS), sta mislite koga ce pravosudje (SNS) prvog da optuzi i zatrazi njihovo hapsenje ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove iz pravosudja i ministarstva pravde ....![]()
Прво ће тебе, јер пљујеш по њиховим партнерима.
А са овог списка неће никог. Па неће ваљда брат на брата да удари.
Надам се врло скором хапшењу Кандићке и Бисерко. Не треба ништа више.
Прво ће тебе, јер пљујеш по њиховим партнерима.
А са овог списка неће никог. Па неће ваљда брат на брата да удари.
Надам се врло скором хапшењу Кандићке и Бисерко. Не треба ништа више.
naravno da nece.
To su VLAZNI SNOVI STALJINISTA
Ove iz pravosudja i ministarstva pravde ....![]()
Kandicku i Biserku niko ne sme DA TAKNE ni sa laticom od jedne ruze!
U Srbiji vise NE POSTOJI verbalni delikt i svako SME DA KAZE sve stoi POZELI!
I niko ne sme biti ZATVOREN (ni banovan!) zato sto je OTVOREN!
Po USTAVU!
JA bih prvo uhapsio Djilasa ... zato sto je Tadica greota i hapsiti - to je ruina od politicara ... Al ne znam da li Dacic - i njegovi nalogodavci - dele moje misljenje ...
nova Vlada (SNS-SPS-URS)
Маловићку...ма и она је као и она групица побројана у анкети више за кавез него за затвор. А ове из тужилаштва за ратне злочине...може у творза...и Векарић и онај други главни..јел Вучковић беше![]()
Pa ako je iko za hapšenej onda je to Dinkić.
Kao sto sam gore napisao, nece oni hapsiti sto zele vec zato sto moraju, kamate dolaze na naplatu, para nema ni za plate i penzije, a nemaju od koga vise ni da se zaduze tako korumpirani.
Jedini nacin je hapsiti one koji su pokrali i tako obezbediti novac kroz povrat i ujedno dokazati se kreditorima (Nemacka - lista od 200 hajduka/lopova) nebi li dobili novi zajam.
Doslo je vreme za naplatu, a neko ce morati da plati, pitanje je ko ?![]()
Dinkic ce biti u vlasti, prema tome prvo ce se hapsiti oni koji nisu vlast.
Idemo dalje.
Tim hapsenjima treba prici strateski i na naucnoj osnovi - znaci opet Djilas ....
Pa znam ali to je problem.
Kao što dodah gore u postu koji si citirao, mislim da će Mickey Mouse ispasti žrtveni jarac.
TIXOG ce hapsi ! ! !
Velika je lista da bi se zadovoljili samo sa Miki Mausom, bice tu mnogo politicara i bizMismena, rodjaka i kumova![]()
Narod (vecinom sirotinja) voli "pravdu", a Srbi ce znati da cene cvrstu ruku bude li hapsila. Zato mislim da Srbiji sledi DRAMA.