Koga bi vi...

Anketa je javna, izvolite

• Ukupno glasova
    25
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eraserhead:
Ma jok samo mi je zanimljivije da igram sa takvima kao što si ti. :lol:
Čudno je da neko ko je na grnici sa fašizmom govori o KKK u negativnom kontekstu.
Шта је фашизам?Оно што си ти малопре написао,или...Ајде нађи неки мој пост,где сам написао барем нешто слично?Батице,такве као ти у америчким затворима примају у бела братства,па ти причај шта хоћеш.8)

nj@nj@:
Nemoj da se jediš. opušteno, zadnje što želim je da te nosim na duši.
Sastavi i ti listu sa svojim favoritima i otvori glasanje, dok se jomini ne uloguje pa pobriše sve ove liste, pozz.

Шта опуштено - ово је веома неозбиљно. Зашто си ме ставио на било какву листу а да ме пре тога ниси упитао да ли ја то хоћу. Молим те - скини ме са твог списка. :evil:

eremita:
Шта опуштено - ово је веома неозбиљно. Зашто си ме ставио на било какву листу а да ме пре тога ниси упитао да ли ја то хоћу. Молим те - скини ме са твог списка. :evil:

Skinucu te ja banom kad dodjem na vlast ;)

eremita:

Izvini, pogrešna procena.
Kako da te maknem iz ankete?

Torrente-BG:
Skinucu te ja banom kad dodjem na vlast ;)

Хихихи....шта је Торенте, почела "предизборна обећања"... а добро знаш да ти једино ја остајем за "коалицију" ако будеш изабран........ :lol: :lol: :lol:

A ko kaze da politici uopste treba jos jedan moderator? I zasto bi ovo bila zvanicna anketa za moda? I ko je ****** taj kureks? :D Prvi put cujem za taj nik u ovih godinu i malo jace.....

Licno mislim da je trenutno Jom sasvim dovoljan da obavi posao. Svi ostali su previse obojeni stranacki....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back