koga bi najradije za komsiju?

paaa... moj utisak je da na forumu ima previse tracara i ljudi koji pripadaju populaciji koja se hrani zutom stampom... jako malo ljudi bih zaista izdvojila, a oni koje bih pozela u tom kontekstu to vec dobro znaju...
inace, vec imam dobar komsiluk ako se izuzme komsija iz stana prekko puta koji je bio u zatvoru osam godina, ali od kad se vratio cini se da vise voli da gleda u pod i izbegava svaki kontakt sa zenskim svetom... sto je ok, posto je bio u zatvoru zbog silovanja

mene moj komsiluk voli, pazi i mazi i ne ih menjala za ove forumske tracere koji samo gledaju kako noz u ledja da ti zabodu... da, ima samo 2-3 coveka sa foruma koje bih primila u zgradu.

Super je ona fora u Americi kada stanari odobravaju useljenje odredjenih likova u taj mali drustveni sistem.

divlja u srcu:
Julijane tebe cu kod Omenke i Zainteresovane.
I ovako se bune! :-P

Gde Sindiku da smestim, ona ide kod mene!

ma izbor ti je super..al ja ne bih kod tebe..necu da se guram, i da ti ugrozavam zivotni prostor..ja bih tu negde, u blizinii...i naravno, helen..kao moja prva komsinica:wink:
sprat ispod tebe, bunte i princa,,.mogli bi da pijemo kafu, svaki dan:D
giga bi bila na prvom spratu, sa julijanom , jer imaju biznis u prizemlju na koji moraju da paze..ona radnju kucnih ljubimaca, on teretanu, gde radi kao licni trener...mislim, kakav je to zgrada bez sto lokala ispod?;-)
a ubacila bih i one, sa njim bih cuvala decu popodne kad mu zena drema...:lol: :lol: :lol:
dzabe omenku stavljas u komsiluk..ona je stalno na putu..samo joj vidis sesir kad prodje..;-)

u bre..a shag?pa ne mozes nju da zaboravis..jel i bundeva tu negde..jeeeee
ama, bilo bi to drustvo:D :D :D

Ajde da i ja napišem koga bih volela u komšiluku.
Prvu jutarnju kafu bih popila sa Lavom jer je on ranoranilac kao i ja.
Pa kako dalje dan odmiče družila bih se sa Hanibalkom (saveti za lepotu), Pajamacom (saveti uopšteno), Avesićkom ( zato što zna ona već šta), Peach ( imamo mnogo zajedničkih tema za razgovor).
Onda posle podne sa Buranijom jer je vickast, ima duha.
I na kraju dana sa Cekam kuma jer mi deluje nekako smirujuće!

Kako gde?
Pa radi se, svet bun negativaca, ne moze covek sve da ih utamani!

super_man.gif

Back