KOGA BI KLONIRALI

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.070
Sebe ..naravno:-D :-D :-D A sada stvarno.Ja bih klonirala na prvom mestu:

Nikolu Teslu..zatim Aleksandra Makednonskog, Arhimeda,Van Goga,Koko Sanel, Cajkovskog,Mariju Kalas i Ramzesa II..
A Vi? Koga bi Vi klonirali da mozete i zasto..
Nikolu Teslu zato sto je bio covek van svog vremena i sto bi napravio jos mnogo toga dobrog sto je imao u svojoj glavi i viziji a nije stigao.Ili Koko Sanel..zaista posebna zena sa stilom itd..:-D

kučka:

Nikolu Teslu..zatim Aleksandra Makednonskog, Arhimeda,Van Goga,Koko Sanel, Cajkovskog,Mariju Kalas i Ramzesa II..
Nikolu Teslu zato sto je bio covek van svog vremena i sto bi napravio jos mnogo toga dobrog sto je imao u svojoj glavi i viziji a nije stigao.Ili Koko Sanel..zaista posebna zena sa stilom itd..:-D

E ja bi klonirao tebe al sa jednom izmenom ... cisto probe radi mesto XX prepravio bi te u XY cisto da vidim sta bi tu ispalo .... joj sto me to zanima sta bi onda pricala .... :twisted: :grin: :lol:

Ja bi klonirao, da mogu, Leonarda da Vinčija, Vinetua, Nikolu Teslu i Ajrtona Senu.
1. Leonarda, da bi nam rekao zašto se smeje Monaliza.
2. Vinetua, da pobije sve Amerikance.
3. Teslu, da nam pokaže kako da ne plaćamo struju.
4. Senu, da pokaže Šumaheru ko je tata.

I još bi klonirao Slobodana Miloševića.
Nekako mi pusto bez njega posle svih ovih godina...
smilies36.gif

@ Nikodim i Iluzionista... Volim i ja Vas...:-D ..nego kako bi bilo kada bi se uozbiljili obojica i lepo odgovorili na temu..Koga bi ste klonirali.. sigurno da postoji neka licnost na ovom Trecem kamenu od Sunca.. koja po Vama zasluzuje to.. Nikodime ..Dali se podrazumeva,genije,numero uno..isto tako i Mahalija Džekson, najbolja...:-D

kučka:
@ Nikodim i Iluzionista... Volim i ja Vas...:-D ..nego kako bi bilo kada bi se uozbiljili obojica i lepo odgovorili na temu..Koga bi ste klonirali.. sigurno da postoji neka licnost na ovom Trecem kamenu od Sunca.. koja po Vama zasluzuje to.. Nikodime ..Dali se podrazumeva,genije,numero uno..isto tako i Mahalija Džekson, najbolja...:-D

Mož' me mrziš, ali i dalje tebe. :D

Lepo kloniramo 200 najznamenitijih istorijskih lichnosti pa ih lepo potrpamo u kaveze i terarijume, u jedan veeeliki zooloshki vrt.
Da deca vide kako izgleda pravi Ajnshtajn, ne samo onaj sa slika.

Shta vama fali?

Nikog.

kučka:

Ja bih tebe kraj sebe...

Podrazumeva se da bi svi mi da mozemo klonirali nama drage i mile osobe koje vise nisu sa nama.Nisam na to mislila vec na poznate istorijske licnosti od nastanka sveta.Svako od nas ima neku licnost koju po onome sto je uradila ceni i koju bi klonirala da moze.. Ja bih naprimer jos klonirala IT.ja ili one iz Rozvela da konacno posalju poruku svojima da dodju i objasne ljudima da nije sve onako kako mi mislimo.. :-D

nikog...sta bi time dobili uopste?
sta je neko uradio, uradio je i zbog spleta okolnosti u odredjenom vremenu...
a teza je morbidna totalno...nisu ti svi sposobni i genijalni ljudi samo nesto sto treba klonirati da bi sluzili nekakvoj svrsi...

Back