Код кога се налази 5 тона наркотика???

Evo, da kažem nešto što sam lično video 2000. ili 2001.

Na železničkoj stanici u Nišu je temeljno pretresen voz koji je stigao iz Sofije.

Kao u filmu, džukci, policija, inspektori, neke sumnjive njuške koje su se motale po stanici nekih sat vremena pre toga.

Urlanje, izlaze panduri sa… brat-bratu… nekih 5-6 kila (bar mislim) ,,belog”, uskaču svi euforični u kola i kombije i odmagle.

Ni na državnim, ni na lokalnim televizijama ni reč o tome!

А како си оценио колико је било и која је супстанца?
k050.gif

Тако би то требало, а да ли је тако,...па
ко има толики трезор...(хејјј 5 тона је у питању...)

ова тема је баш мистична,
макар за мене!

Заплењене количине се не држе нужно на једном месту, разлози за то могу бити различити, рецимо, одузете супстанце могу да стоје одређено време у СУП-у, а онда се предају у депозит Окружног суда, тамо добијају свој број под којим се заводе, и налазе се у депозиту до правноснажног окончања поступка, да би се потом у зависности од исхода даље поступало.
То је најкраћи одговор на горе цитирано.
Срдачан поздрав.

E, 'aj ne tupi ga. Nisam raspolozen.

Није ми била намера да дискутујем са тобом о твом расположењу, када будеш тако нешто хтео, отвори тему са тим насловом.

Било је крајње једноставно питање везано за твој пост, обзиром да си тако лепо описао акцију...

Има наслов теме, о томе причам, ништа лично.

Заплењене количине се не држе нужно на једном месту, разлози за то могу бити различити, рецимо, одузете супстанце могу да стоје одређено време у СУП-у, а онда се предају у депозит Окружног суда, тамо добијају свој број под којим се заводе, и налазе се у депозиту до правноснажног окончања поступка, да би се потом у зависности од исхода даље поступало.
Срдачан поздрав.

Jel' ja reko' da palis?

pa policija tu zaplenjenu drogu ne unistava vec je preproda narkodilerima.

mislim toga ima i u americkim filmovima pa sto ne bi bilo i u Srbiji

Полиција ради по одлуци суда, зна се како то иде, постоје правилници и процедуре,
није баш све као у америчким филмовима...

Срдачан поздрав.

e, pitanje je kad se okonča i presuda postane pravosnažna, kome se onda ustupa?
jel i dalje zbog nedostatka ovog pravilnika ostaje u depozitu ili je sud voljan da je preda ali SUP (ograničen opet zbog tog pravilnika) istu ne preuzima?

Није ми била намера да дискутујем са тобом о твом расположењу, када будеш тако нешто хтео, отвори тему са тим насловом.

Било је крајње једноставно питање везано за твој пост, обзиром да си тако лепо описао акцију...

Има наслов теме, о томе причам, ништа лично.

Od'ebi u poskocima.

e, pitanje je kad se okonča i presuda postane pravosnažna, kome se onda ustupa?
jel i dalje zbog nedostatka ovog pravilnika ostaje u depozitu ili je sud voljan da je preda ali SUP (ograničen opet zbog tog pravilnika) istu ne preuzima?

То су мало осетљиве ствари и, немам информација о томе...

Poslednja izmena:
Pa i iz filmova iz ličnog iskustva... Neki od nas smo i radili nešto u životu.... Eto, ja sam na primer, jedno vreme radio u NBS u Nišu, tako da sam video kako se deponuju zaplenjena sredstva.... Dolazio sam i u BG, u onu zgradu u Pop Lukinoj, a i u Kralja Petra.... Bio sam i štampariji na Topčideru (tu tek radnici ne mažnjavaju osnovno sredstvo za rad), jedino nisam bio sad u ovoj novoj zgradi na Slaviji... :kafa:

То је онда друга прича!

Срдачан поздрав.

Ма, ја прочитала ову вест и тих 5 тона ми онако западоше за око...
па никако не могу да замислим,.............пакетић овде,
пакетић онде,..
него свих 5 тона, онако.......... на гомили..
Па кад би се та сва количина запалила,...
вероватно би у пречнику неколико километара били сви опијени.
1.gif

index.php

Poslednja izmena:

Back