Droid Legenda Poruka 51.844 02.12.2020. u 19:16 - Kod Gnjilana otkriven spomenik preminulom sinu Džoa Bajdena. #126 de.omnibus.dubitandum: Servian Imaš na netu I New York Times iz tog doba sa tim natpisima... ZavEra, bre... Kliknite za proširenje... Znam ja Turcine sve. Ne brini ti. Ali to nije razlog da se prestane sa medjusobnim ubijanjem!
de.omnibus.dubitandum: Servian Imaš na netu I New York Times iz tog doba sa tim natpisima... ZavEra, bre... Kliknite za proširenje... Znam ja Turcine sve. Ne brini ti. Ali to nije razlog da se prestane sa medjusobnim ubijanjem!
sumnjivo lice Buduća legenda Poruka 44.833 02.12.2020. u 22:06 - Kod Gnjilana otkriven spomenik preminulom sinu Džoa Bajdena. #127 de.omnibus.dubitandum: 19. vijek, trolčino... Protjerali ste braću rođenu i pobili a pod tim istim ste preživjeli skoro 500 godina. I tu neko priča o licemjerstvu i o islamskom fundamentalizmu Kliknite za proširenje... koju rodjenu bracu i kojih pet vekova glupi bosancu
de.omnibus.dubitandum: 19. vijek, trolčino... Protjerali ste braću rođenu i pobili a pod tim istim ste preživjeli skoro 500 godina. I tu neko priča o licemjerstvu i o islamskom fundamentalizmu Kliknite za proširenje... koju rodjenu bracu i kojih pet vekova glupi bosancu
sumnjivo lice Buduća legenda Poruka 44.833 02.12.2020. u 22:09 - Kod Gnjilana otkriven spomenik preminulom sinu Džoa Bajdena. #128 Droid: Srbi progone stotine hiljada jadnih golorukih Arbanasa iz rejona Draca Tako da nemojte da ste na kraj srca Mi se svi volimo samo nekad poludimo. Kliknite za proširenje... da ovo nije fotografija iz Beograda
Droid: Srbi progone stotine hiljada jadnih golorukih Arbanasa iz rejona Draca Tako da nemojte da ste na kraj srca Mi se svi volimo samo nekad poludimo. Kliknite za proširenje... da ovo nije fotografija iz Beograda
Marcus Vipsanius Agrippa Domaćin Banovan Poruka 4.889 02.12.2020. u 22:45 - Kod Gnjilana otkriven spomenik preminulom sinu Džoa Bajdena. #129 Ima li slika?