Kocka

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Kako se leci , cini mi se da imam malih problema. nisam jos prodao kucu , ali sam solidne pare potrosio na internet rulet . recimo u rangu nekoliko hiljada evra , mozda i preko 10 000

Kako se leci , cini mi se da imam malih problema.
...

Ako imaš malih problema - znači da sumnjaš u korisnost te svoje strasti.
Ako je tako ti si već izlečem - jednostavno prestani da igraš !

Teško je naći tako jaku strast,
ali zameni kocku recimo jurcanjem za devojkama.

Tako sam ja,
mada tu tek moš' se naebe ... :mrgreen:

Pa mozda si na dobro putu, shvatio si da imas problem, sto je, kako kazu, pola resenog problema. Ostalo je snaga volje, i neki dobar motiv, sto ces naci u sebi i oko sebe.

Nema tog savjeta koji bi ti pomogao dok to sam ne odlučiš i ne raspraviš sam sa sobom, presiječeš i ostaviš kocku iza sebe.
Ti si u toj priči jedini i glavni igrač.

Bosanski šefe-tako sam ja duhan...Četiri godine ne pušim...Tvrdoglavo-neću.
Inače,znaš da kocka i žene ne idu zajedno! Ja prestao da se kartam (u poveće novce!),
kad sam skapirao da me ribe slabije interesuju zbog kockarske groznice...
Lapio ribaju i da viš sutra-ko novorođenče!;)

Arheolozi ne mogu odrediti kada je prvi covek bacio kocku, ali znaju ovo: Za razliku od mnogih obicaja zapocetih na jednom mestu a zatim se prosirili, bacanje kockice se pojavilo nezavisno duz celog naseljenog sveta. Najstarije poznate kockice - dating, datiraju od pre 8.000 godina - sastojale su se od pronadjenih predmeta, kao što su vocne kospice, sljunak i skoljke. Pretece danasnjih kockica su kosti.

http://www.neatorama.com/2014/08/18/Rollin-Bones-The-History-of-Dice/

1408339177-0.jpg

Onaj ko ima kapital ide na krupnije uloge.

Narkomaniju, alkoholizam i slicno mogu da razumem, kocku ne mogu.
Kako moze pricinjavati zadovoljstvo poker aparat kojem se daje novac?

Ako neko ko je u ovome malo pojasni, sta je to tacno kod kocke sto izaziva toliki stepen zadovoljstva da se ista radnja mora ponoviti.

pa mozda probaj al stani :D
pa dobro svako ima svoj porok. nisam neki kockar ali mogu da razumem, mislim da bih mogla da postanem kockar. mada neki ljudi ne zabrazde valjda a kockaju se tu i tamo, a ima i profesionalnih

- - - - - - - - - -

valjda kao neka autodestrukcija, nije sve tu u dobijanju para, cak verovatno manje

Onaj ko ima kapital ide na krupnije uloge.

Narkomaniju, alkoholizam i slicno mogu da razumem, kocku ne mogu.
Kako moze pricinjavati zadovoljstvo poker aparat kojem se daje novac?

Ako neko ko je u ovome malo pojasni, sta je to tacno kod kocke sto izaziva toliki stepen zadovoljstva da se ista radnja mora ponoviti.
Egzistencijalni strah (od smrti-dobitak-ostanak u životu-simbolićno!) i sujeta!
I nije zadovoljstvo već dobitak samo primiri strahovanja!
Otprilike kao kad ratnik navikne na strah i kad nema opasnih situacija-traži ih!
(Ratni sindrom)...

U percepciji kockara (da biste to mogli da razumete, treba i sami da budete jedan ili makar da se okusate) bilo koji vid kocke jeste jedan stabilan, komplikovan sistem za koji je neophodan visi stepen inteligencije da bi bio srusen - sto rezultuje dobitkom.

Sustinski, nije mogucnost dobitka ta koja gura kockare napred i mami ih da se okusaju. Dobitak mami samo pohlepne i pocetnike. Prave kockare izaziva ta mogucnost vecnog ovladavanja najslozenijim sistemom kombinatorike i logike i time dokazivanja sebi da je inteligentniji od sistema.

Sto je, jasno, iluzija.

Kada i ako to kockar shvati, onda ce shvatiti i da kocka ima svrhu zabave na koju ne vredi bacati velike pare.

pa mozda se i moze probiti sistem (kisni covek?) ali ti ides sa polu-idejama u bitku i tako ces da gubis i tako, na nekom nedozvoljenom si terenu prosto a moze ti se. a nije ni alkohol ni droga ni seks ni zene
ali ok ne moze se probiti sistem : ))) ono sanjas brojeve :evil: :zper:
mada mozda je i bitka, nadmudrivanje, kod pokera mozda

Aj javi mi se da bacimo neki poker, fali nam četvrti.
sve pare sam zaradio na online pokeru :mrgreen:inace bi radila motka kod kuce .

ali imam taj problem da u momentima ljutnje odem na online rulet i sve prokockam . Nedelje igre truda ,rada , analiza. Treba bas ogromno znanje i iskustvo .Zaista ozbiljno sam bio posvecen temi . Koliko sam vremena proveo analizirajuci svoju igru da sam bio zapustio faks i sport . A sve ode u par minuta na ruletu . Prosle godine primer 3500 evra za sat ako ne i manje na ruletu na wilijam hilu ruletu i blek dzeku jer su trazili jos trazili kreditnu kartu da me isplate . A drug mi uplatio sa svojom 10 evra . A kad treba da isplate onda je naravno neophodno da je kreditna od vlasnika . Dok kad se uplacuje samo su im bitne pare . Sve u svemu glupo od mene.samo sam trebao do banke da odem i narucim kreditnu kartu
u momentima ljutnje je otislo 7 laptopova u posednje 2 godine(naravno svi zaradjeni na online pokeru ) . Imam pravu kolekciju rezervnih delova . Sad cu da vidim da li se da ista popraviti.

Poslednja izmena:

Back