- Poruka
- 130.035
sta mislite..da li bi kockica bila zanimljiva sadasnjoj deci?
da li ste probali da im pustate te emisije i kako su reagovali?
da li ste probali da im pustate te emisije i kako su reagovali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta ti misliš?mislis da je emisija prevazidjena?
mislim da jeste i da deci sad kockica ne bi drzala ni 5 minuta paznje..a šta ti misliš?
Zar nije Ostoja a ne Obrad?danas nema edukativnih sadrzaja sramotno je sto je tako ali tako je
ako ih želimo moramo se vratiti u prošlost
u neven branka kocku ili u nesto novijeg datuma fazone i fore
bio je mića i aćim njih sam isto obožavala naročito Obrada iz bureta
uvek sam se čudila kako može da sklopi celu recenicu sa recima koje pocinju na slovo O
aaaa Ostoja jesteZar nije Ostoja a ne Obrad?
upucenija u sta?Ono što ja godinama primećujem da su moja deca daleko pametnija i upućenija nego što sam ja bila u njihovim godinama
tacno tako.Današnji klinci ne barataju, u proseku, sa onoliko imformacija, koliko mi mislimo. Oni barataju poluinformacijama, baš kao o prosečan odrasli čovek..samo se klikće, klikće...
zato sto ide na xxx sajtove umesto na wikipediuupucenija u sta?
na koji nacin si detektovala da su inteligentniji?
fora je u tome da se sve generalno radi da se zaglupi i da znanje bude u rukama manjeg broja ljudi..da li znas da se u silikonskoj dolini u njihovoj skoli predavanja drze kao nekad kod nas ..kreda i tabla.. otkriveno je da upotreba tableta u skolskom programu (koja se inace sad kod nas forsira kao najnoviji uspeh i dostgnuce) smanjuje kreativnost kod dece.