kocka kocka kockica

danas nema edukativnih sadrzaja sramotno je sto je tako ali tako je

ako ih želimo moramo se vratiti u prošlost
u neven branka kocku ili u nesto novijeg datuma fazone i fore
bio je mića i aćim njih sam isto obožavala naročito Obrada iz bureta
uvek sam se čudila kako može da sklopi celu recenicu sa recima koje pocinju na slovo O

Ne treba sad na celu tu priču gledati tako, kao ne zanimaju decu edukativni sadržaji.
Ono što ja godinama primećujem da su moja deca daleko pametnija i upućenija nego što sam ja bila u njihovim godinama (što ne znači da sam ja bila glupa he he). Nalaze druge izvore informacija, to je to, imaju veći izbor.
E sad, svi zaboravljamo da je i naša generacija imala svoje debile i decu koja su bila zainteresovana.
Tako I danas, ima dece koja gledaju parove, a bogami ima i dece željne znanja koja imaju više mogućnosti od nas da svašta saznaju.

Kockica je bila dinamična, šarena, lepo montirana, tehniči ok. Ali, za tadašnje vreme. Meni su neke Kockice bile dosadne. Emisija o pranju zuba, sećam se...Dobrar je bio i format veliki TV udara mali, kako se to zvalo, da, čini mi se Mali program.
Najviše sam voleo Rašu, Neven i Belamijev novi svet
Današnji klinci ne barataju, u proseku, sa onoliko imformacija, koliko mi mislimo. Oni barataju poluinformacijama, baš kao o prosečan odrasli čovek..samo se klikće, klikće...

i to je tačno
šteta je što su to pojedinačni slučajevi željni novih znanja a ne sva naša deca
ovo ostalo je svedeno na stavljanje srdaca i lajkovanje fotki na insta
neko je pre pargodina staviojednu tuznufotku na krstu
stoje deca na ekskurziji ispred nocne straze i svi listom gledaju u ekrane svojih androida
tuga

Ono što ja godinama primećujem da su moja deca daleko pametnija i upućenija nego što sam ja bila u njihovim godinama
upucenija u sta?
na koji nacin si detektovala da su inteligentniji?

fora je u tome da se sve generalno radi da se zaglupi i da znanje bude u rukama manjeg broja ljudi..da li znas da se u silikonskoj dolini u njihovoj skoli predavanja drze kao nekad kod nas ..kreda i tabla.. otkriveno je da upotreba tableta u skolskom programu (koja se inace sad kod nas forsira kao najnoviji uspeh i dostgnuce) smanjuje kreativnost kod dece.

upucenija u sta?
na koji nacin si detektovala da su inteligentniji?

fora je u tome da se sve generalno radi da se zaglupi i da znanje bude u rukama manjeg broja ljudi..da li znas da se u silikonskoj dolini u njihovoj skoli predavanja drze kao nekad kod nas ..kreda i tabla.. otkriveno je da upotreba tableta u skolskom programu (koja se inace sad kod nas forsira kao najnoviji uspeh i dostgnuce) smanjuje kreativnost kod dece.
zato sto ide na xxx sajtove umesto na wikipediu:lol:

Back