"Kočenje" Krstarice - zastoji u otvaranju stranica ...

takodže... po 5 min se učitava i onda ovako

untitled-26.jpg

Počelo je sada da se ..KOČI UČITAVANJE STRANICE....I KOD MENE...:( ( Iako sam instalitao Firefox 7...po savetu Adm. Ivana )

EVO JEDNOG PRIMERA OD PRE POLA SATA...

screen01zk.png

Strana je ...FALIČNA...jer nedostaju neki ..smajliji...:confused:

U toku..PONOVNOG UČITAVANJA STRANE..obično..ZAGLAVI NA >
cekanje.png

Sada je trajalo...3 min....a neki put ...BAŠ POTRAJE....i tada obično ...RESTARTUJEM FIREFOX...:(.

ISTA SLIKA...ALI ...OK

screen02pv.png

Ne znam gde da postavim pitanje, a ne bih otvarala novu temu, pa ću probati ovako.

Koristim Mozilla Firefox, i dešava mi se, kao sada, da kada kliknem na "Odgovorite na temu" samo učitava, ali ne otvara prozor za odgovor, a kod opcije "Brz odgovor" uopšte ne postoji ona traka sa alatkama za boju slova, ili citat, boldovanje, podvlačenje...

Totalni sam laik, i ne znam da li to ima veze sa Krstaricom, ili mojim kompjuterima, ili internetom, pa napominjem da imam bežični internet, a koristim na jednom računaru Windows XP, a na drugom Windows 7.

Da li neko može da mi odgovori na pitanja postavljena u mom prethodnom postu? Pored toga navedenog, dešava mi se da kada kliknem na Odgovorite na temu uopšte mi se ne otvara nov prozor, a kursor se samo prebaci u prozor Brz odgovor. A meni treba Odgovorite na temu jer hoću da koristim spojler, koji u ovoj drugoj opciji ne postoji.

Molila bih vas da mi odgovorite da li znate zbog čega se ovo događa.

Back