Kobne ljubavnice

Ja sam neko ko je uvek za vezu, i kad se ljudi razvedu, ostanu udovci, najnormalnija stvar je da nadju nekog... ali prevare to ne... to mi je nisko...
Sad da saznam da mi tata vara mamu, pa toj ljubavnici bi zivot unistila, onako rekreativno. S njim zavrsila. Mama kako hoce. Ali ona bi sirota zalazila sto se rodila.

Ponekad se zapitam sto sam tako okrutna prema tim sirotim jadnicama, i odakle tolika agresija u meni.

Strah

Ja sam neko ko je uvek za vezu, i kad se ljudi razvedu, ostanu udovci, najnormalnija stvar je da nadju nekog... ali prevare to ne... to mi je nisko...
Sad da saznam da mi tata vara mamu, pa toj ljubavnici bi zivot unistila, onako rekreativno. S njim zavrsila. Mama kako hoce. Ali ona bi sirota zalazila sto se rodila.

Ponekad se zapitam sto sam tako okrutna prema tim sirotim jadnicama, i odakle tolika agresija u meni.

cile, strah
psiholozi kazu da nas ukoliko se ne suocimo sa sopstvenim strahovima i ne oslobodimo, ti strahovi sustignu
tesla je to naucno potkovao jer je dokazao da odredjene misli salju razlicite vibracije na odredjenim frekvencijama

- - - - - - - - - -

pazi kad delim misljenje sa eskom

Pa nisam ti pas da me mazis po glavi... :lol: sve si pomesao... ajmo iz pocetka... zasto se uopste mazimo?

Pa ja posle dve case sam gotova, a ne buteljke... sta bih postigla sa tim da postanem alkoholicar?
Treba strahova da se resim, ne da nabacim jos poroka

Taj je arhetipski, u podrumu psihe i pratice te do kraja muževe spolne moći, samo vino pomaze:)

- - - - - - - - - -

kad se pije vino...to cicko zna...pije se zbog glave a ne stomaka.

Vish da ne zna

Pa nisam ti pas da me mazis po glavi... :lol: sve si pomesao... ajmo iz pocetka... zasto se uopste mazimo?

da bi naleteo neki trol i poco da smara kako numemo da se :dzentlmen: i da se :cmok: a o :gace: da ne govorim.... :malav:

mazimo se zato da pocrkaju nikovi a i zbog...znas :flert: :manikir: :telefon:

- - - - - - - - - -

Taj je arhetipski, u podrumu psihe i pratice te do kraja muževe spolne moći, samo vino pomaze:)

- - - - - - - - - -

Vish da ne zna

zna ona mnogo bolje no vas zahebava...

Back