Kobne ljubavnice

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
da li ste u statusu ljubavnice doziljavale neka spustanja i kako ste na to odreagovale
jel ste ucenjvale,ostecivale njegovu imovinu ili mozda cak i fizicki u afektu nasrnuli
dal status ljubavnice po difoltu dozivljavate kao neku ilegalu i u kom trenutku zatrazite neki punopravan status i dal onda i automatski i prestajete biti ljubavnica i postajete zvanicna izabranica

ove ovde nisu nikome bile švalerke :rtfm:

:mrgreen:

jednom liku ,,gazdi,, skinula svalerka ili polegusha jer mu sekretarisala 4 soma cigli evra sa racuna i zapalila ladno joj ispevo sifru

- - - - - - - - - -

kako nismo?
al smo cuvale imovinu.znaci nikad se nismo brisale zavesom,razbijale tanjire,busile gume...

pa ti metodi nastupaju tek kad ucene zakazu

da li ste u statusu ljubavnice doziljavale neka spustanja i kako ste na to odreagovale
jel ste ucenjvale,ostecivale njegovu imovinu ili mozda cak i fizicki u afektu nasrnuli
dal status ljubavnice po difoltu dozivljavate kao neku ilegalu i u kom trenutku zatrazite neki punopravan status i dal onda i automatski i prestajete biti ljubavnica i postajete zvanicna izabranica

Pa tezak je to zivot jer ljubavnica ti je kao Srbija koja trazi punopravno clanstvo u EU. Ona trazi ali uvek ima neko poglavlje 23. i 24. koje se otvara. Taman zavrsi jedno, otvori se drugo. Ne znas sta je teze, da li priznavanje Kosova ili polazak dece u skolu, luda zena ili opste nerazumevanje. Pa onda cekaj, razmatraj, prilagodjavaj svoje propise, isporucuj gradjane, zamrzavaj jajne celije, skrivaj se. Ali nada umire poslednja. Bice, tamo 2025.mozda, pisalo u Blicu. Tako se nasa draga ljubavnica nada, ceka, trudi da ispuni sve zahteve iz poglavlja, ne bi li docekala status punopravnog clana.

Ne dozivljavam ljubavnicki odnos kao ilegalu :lol:
Za mene je to odnos u kom ima strasti i prijateljstva. Ali iz nekog razloga ljubavnicima ne odgovara da budu u zvanicnoj vezi. Nekada je mozda i iskreniji od onog formalnog.

Ovde stalno provejava neka priča da je ljubavnica jadnica koja samo hoće nekome da otme muža... a to je često žena koju boli uvo za sve dosadne aspekte zajedničkog života, jer je njen život ispunjen i bez muškarca.
Od ljubavnika uzima samo najbolje, tj. provod... Svekrva, čarape po podu, smaračke priče o poslu :lol: to sve je domen supruge. Žena i on se vole, i treba zajedno da jedu... pite.

(A te priče o lovi iskreno smaraju)

Status ljubavnice mi lici na previše cimanja za sitno zadovoljstvo.
Dobar seks jeste ugodnost ali sve to što prati tajnu vezu mi je odbojno više od solidnog, pa i odličnog seksa. Najteže bi mi palo što bih bila lažov u sopstvenim ocima, nije važno što niko ne zna, ja znam i sa tim treba da se uspavljujem nocu i budim izjutra. Previše je to opterećenja.

Mislim da su mi takvi odnosi privlačni samo na filmu, licemerno ili ne, pravim razliku izmedju filmskog platna i svog duševnog mira, po principu "može pozorište ali ne u mojoj kuci". Sa druge strane, ukoliko bih se zaljubila u drugog, nakon premišljanja i mučenja u vezi punoj emotivne hladnoće, verujem da bih raskinula sadašnji odnos i otišla, makar me taj drugi i ne želeo. Veoma vrednujem mir u životnom prostoru...a u takvoj situaciji mira ne bi bilo, ni u meni ni oko mene. Satkana sam za jednostavne emotivne odnose. U vezi čak i ne flertujem sa strane, ne osećam potrebu. Ono što valja ne bih dirala.

Nekada ali u mnogo vecem broju je zasnovan na lazima i manipulaciji. Ni i od iskrenosti :D

Stava sam, ali je to ipak samo moj stav :), da vecina ne moze da ostvari takav odnos bas zato sto hoce vise, radi ego,... Malo je ljudi koji tacno znaju sta zele, koliko mogu da pruze, prihvate ( ako im tako odgovara ) sto im se pruza i uzivaju u odnosu koji im ( oboma ) pase. Sujeta je cudo- a da li je on zaljubljen? a zasto nije? a sta to meni fali pa nisam zvanicna? A zasto je ona pre bila zvanicna a ja nisam?... :roll:
U tom trenutku oboma tako odgovora, pruzaju jedno drugome ono sto im treba i nema potpitanja.

- - - - - - - - - -

Status ljubavnice mi lici na previše cimanja za sitno zadovoljstvo.
Dobar seks jeste ugodnost ali sve to što prati tajnu vezu mi je odbojno više od solidnog, pa i odličnog seksa. Najteže bi mi palo što bih bila lažov u sopstvenim ocima, nije važno što niko ne zna, ja znam i sa tim treba da se uspavljujem nocu i budim izjutra. Previše je to opterećenja.

Mislim da su mi takvi odnosi privlačni samo na filmu, licemerno ili ne, pravim razliku izmedju filmskog platna i svog duševnog mira, po principu "može pozorište ali ne u mojoj kuci". Sa druge strane, ukoliko bih se zaljubila u drugog, nakon premišljanja i mučenja u vezi punoj emotivne hladnoće, verujem da bih raskinula sadašnji odnos i otišla, makar me taj drugi i ne želeo. Veoma vrednujem mir u životnom prostoru...a u takvoj situaciji mira ne bi bilo, ni u meni ni oko mene. Satkana sam za jednostavne emotivne odnose. U vezi čak i ne flertujem sa strane, ne osećam potrebu. Ono što valja ne bih dirala.

Nisam razumela u uvodu da je ljubavnica druga. Misli se na ljubavnicki odnos, bez zvanicne veze iako su oboje slobodni.

Bogi, kada situaciju preslikam na svoj život, kada ne govorim teoretski i uopšteno, čak mi je i to isuviše. Ne zato što bih bila druga već zato što ne bih bila bliska. Ja mogu sve ali volim osećaj da je neko iza mene i smatram jednom od retkih karakternih vrlina osobinu da stojim iza drugog skoro pa po cenu svega. Kao kucence. To nije popularno priznati. Svaki odnos koji nije potpun mi je opterećenje. Retko imam i drugare, ili smo poznanici ili smo prijatelji pa sam ono kucence:lol:. Tesko bi mi bilo da se ograničim na telesnu intimnost kada vapim za kompletnom emocijom.

Zato, do 30 i neke, nisam nikada bila u ljubavnickom odnosu na par puta ili na povremeno. Telo odbije i ne mogu. Ne možeš da me prelomis, kao drvo. Zato se zaljubljujem na decenijskom nivou, drugarice su mi od pamtiveka, teško se otvaram a ti neki muškarci su pored čak i godinama posle raskida u vidu prijatelja. I veoma su mi važni.

Ne kažem da se neće desiti ali u mladosti mi se nije desilo.

joj 'di me nadje s' ovi tema :cry:

- - - - - - - - - -

Stava sam, ali je to ipak samo moj stav :), da vecina ne moze da ostvari takav odnos bas zato sto hoce vise, radi ego,... Malo je ljudi koji tacno znaju sta zele, koliko mogu da pruze, prihvate ( ako im tako odgovara ) sto im se pruza i uzivaju u odnosu koji im ( oboma ) pase. Sujeta je cudo- a da li je on zaljubljen? a zasto nije? a sta to meni fali pa nisam zvanicna? A zasto je ona pre bila zvanicna a ja nisam?... :roll:
U tom trenutku oboma tako odgovora, pruzaju jedno drugome ono sto im treba i nema potpitanja.
bogi je genija za love :)

Pa tezak je to zivot jer ljubavnica ti je kao Srbija koja trazi punopravno clanstvo u EU. Ona trazi ali uvek ima neko poglavlje 23. i 24. koje se otvara. Taman zavrsi jedno, otvori se drugo. Ne znas sta je teze, da li priznavanje Kosova ili polazak dece u skolu, luda zena ili opste nerazumevanje. Pa onda cekaj, razmatraj, prilagodjavaj svoje propise, isporucuj gradjane, zamrzavaj jajne celije, skrivaj se. Ali nada umire poslednja. Bice, tamo 2025.mozda, pisalo u Blicu. Tako se nasa draga ljubavnica nada, ceka, trudi da ispuni sve zahteve iz poglavlja, ne bi li docekala status punopravnog clana.

Scenariji mladjih ljubavnica su verovatno ipak redji od udatih ljubavnica.

ta prica o ljubavnicama i redovnim suprugama je prica o stanodavcima i stanopricima.
ko je djubre, djubre je u ma kojoj ulozi se nadje..
tako se naslusasmo prica o stanodavcima koji su se obogatili, a i onima koji su pusiona jer ih svi izrade:))
i o suprugama koje su muzicima skinule kozu s ledja, a i o onima koje ostanu bez igde icega da same dizu decu..
tako i ljubavnice..ako je skot, prefrigana i nemilosrdna, napravice cudo od zivota onom ko se na nju nameri
ako je ovicica, blejace tuzno sama u svom separeju:lol:
jbg zivot je nekom majka nekom maceha:))

ta prica o ljubavnicama i redovnim suprugama je prica o stanodavcima i stanopricima.
ko je djubre, djubre je u ma kojoj ulozi se nadje..
tako se naslusasmo prica o stanodavcima koji su se obogatili, a i onima koji su pusiona jer ih svi izrade:))
i o suprugama koje su muzicima skinule kozu s ledja, a i o onima koje ostanu bez igde icega da same dizu decu..
tako i ljubavnice..ako je skot, prefrigana i nemilosrdna, napravice cudo od zivota onom ko se na nju nameri
ako je ovicica, blejace tuzno sama u svom separeju:lol:
jbg zivot je nekom majka nekom maceha:))

U mom životu samo maćehe....
I po koja tetka.

Back