koalicija DSS i SRS na delu

• Začetnik teme Začetnik teme d1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo tipicnog primera vladavine ds/a: u mojoj skoli, pravila se fiskulturna sala u saradnji opstine (ds) i voke,sala nije zavrsena ni posle godinu dana, njihov direktor daje ostavku u avgustu, dolazi njihov vd direktora, ja sada treba da preuzmem duznost ( u medjuvremenu sam uspela da budem izabrana),trazim presek radova niko ne sme da potpise sta je sve radjeno, blokirano mi je usvajanje finansijkog plana, jedino mojoj skoli u celoj opstini zbog ovih mucki jer niko nece da napise izvestaj o radu za 2004.i posle neka mi neko kaze da oni nisu najveci lopovi

Ja@ti:
evo tipicnog primera vladavine ds/a: u mojoj skoli, pravila se fiskulturna sala u saradnji opstine (ds) i voke,sala nije zavrsena ni posle godinu dana, njihov direktor daje ostavku u avgustu, dolazi njihov vd direktora, ja sada treba da preuzmem duznost ( u medjuvremenu sam uspela da budem izabrana),trazim presek radova niko ne sme da potpise sta je sve radjeno, blokirano mi je usvajanje finansijkog plana, jedino mojoj skoli u celoj opstini zbog ovih mucki jer niko nece da napise izvestaj o radu za 2004.i posle neka mi neko kaze da oni nisu najveci lopovi

Pa ti slobodno glasaj za sradikale, a u Bg njih nece biti ni za 50 godina, Zvezdaru cemo vratiti ! Zemun nek zadrze... Svako nek bira po svom ukusu, a gradjani zvezdare su DS-u dali skoro 2x Vise glasova !! (20:13)
Zvezdara !
Zvezdara !
:o :o :o

Headhunter:
Ja@ti:

Pa ti slobodno glasaj za sradikale, a u Bg njih nece biti ni za 50 godina, Zvezdaru cemo vratiti ! Zemun nek zadrze... Svako nek bira po svom ukusu, a gradjani zvezdare su DS-u dali skoro 2x Vise glasova !! (20:13)
Zvezdara !
Zvezdara !
sto se radikala tice, ne glasam za njih ali, ako bi trebalo da biram izmedju ds i srs, izabrala bih srs :wink:

Ja@ti:
Headhunter:
Ja@ti:

Zvezdara !
Zvezdara !
sto se radikala tice, ne glasam za njih ali, ako bi trebalo da biram izmedju ds i srs, izabrala bih srs :wink:

Vidi se odmah, ne moras da trosis mastilo na ocigledne stvari.
Samo ostavi ti nama Beograd, a u svojoj opstini radi sta oces,i skim oces...tvoja stvar

Ja@ti:
d1:
ja@ti pljuj kol'ko oces...

razum je pobedio crno-crveno-sivu koaliciju SRSa, SPSa i DSSa :wink:

FREE ZVEZDARA!!!
http://www.evropskazvezdara.com
meni je simpaticno sto ti mislis to sto mislis ali ja ti pricam sa cim se suocavam zbog njihove kradje,mozes da ne zelis da cujes to sto ja pricam ali je to cinjenicno stanje

Cudi me da vi iz DS-a ne primecujete da su sa vama u koaliciji Korac(javni zastitnik
homoseksualaca i njihovih "prava" da budu primarijusi i donatori i da u
ime VASE demo(n)kratije pokazuju gole guzice na Terazijama) i Svilanovic javno
objavljeni dousnik DB-a,
dakle, pre nego sto optuzujete druge treba malo i svoju kucu "da pocistite"

P.S....sto ne znaci da navijam za SRS

Ja@ti:

konacno si priznala :P

mojne pricas vise o demokratiji... posle ovoga, kada kazes demokratija skrnavis tu rec kao sto se skrnavi rec gospodin kada se kaze gospodin Nikolic, gospodin Vucic, gospodin Legija, gospodin Hitler :P

FREE ZVEZDARA!!!

eremita:
Ja@ti:
d1:
ja@ti pljuj kol'ko oces...

razum je pobedio crno-crveno-sivu koaliciju SRSa, SPSa i DSSa :wink:

FREE ZVEZDARA!!!
meni je simpaticno sto ti mislis to sto mislis ali ja ti pricam sa cim se suocavam zbog njihove kradje,mozes da ne zelis da cujes to sto ja pricam ali je to cinjenicno stanje

Cudi me da vi iz DS-a ne primecujete da su sa vama u koaliciji Korac(javni zastitnik
objavljeni dousnik DB-a,

a ti bi homoseksualce na bandere :roll:

ko je sledeci?... jevreji? nesrbi?

cudo jedno da se objavi SAMO za svilanovica da je DBovac... dosijee na sunce pa da vidimo ko je sta pricao, ko je sta radio i ko je sve bio dousnik

FREE ZVEZDARA!!!

d1:

objavljeni dousnik DB-a,

a ti bi homoseksualce na bandere :roll:

ko je sledeci?... jevreji? nesrbi?

cudo jedno da se objavi SAMO za svilanovica da je DBovac... dosijee na sunce pa da vidimo ko je sta pricao, ko je sta radio i ko je sve bio dousnik

FREE ZVEZDARA!!!
http://www.evropskazvezdara.com[/quote]

================================================================================================================

PEDERE NE BI NA BANDERE, MADA SE MALO RIMUJE - ALI NE BI NI NA TERAZIJE DA VRCKAJU
SVOJIM OGAVNIM GUZICAMA, JER NA TAJ NACIN UGROZAVAJU SLOBODU NORMALNIH LJUDI.
AKO OVI DRUGI, NORMALNI, NE PARADIRAJU - ZASTO BI OVI KOJI SU SK(RETE)NULI.
A to sto Ti odmah moje protivljenje poredis sa "banderama" - pa onda normalno,
fazoni, jevreji,
hoces pederima da stavis mozda zute trake - ili onima koji nisu Srbi, samo zato
sto se ja protivim da oni paradom manifestuju svoju nakaznost. Oni imaju pravo da
zive kako hoce, njihov intimni privatni zivot je njihova stvar(inace imam
prijatelje i medju pederima koji mogu biti kao i svi drugi i veoma obrazovani i
veoma dobri ali i veoma nesrecni) - ali nemaju pravo da ugrozavaju moju slobodu i da me masiraju i da mi ovo malo zivota OGADE.

Pa ti onda delis misljenja nacista,komunista i Edgara Huvera (koji je i sam bio "vrcko")...
Opasno je to kad oces nekog da lesis ako nije kao ti,mogu tako i oni da se organizuju i zabrane heteroseksualnost...
I NEMOJ NEKO DA KAZE TAJ ARGUMENT JE GLUP-
PA U SPARTI (ONOJ CUVENOJ UVAZENOJ KAO RATNICKOJ MUSKOJ(?)) SU 99% I MUSKARACA I ZENA BILI GEJ-TAKO SU BILI ORGANIZOVALI DRUSTVO...
TO SE DESAVA KAD SE NEKO PRAVI PAMETAN-E TREBA OVAKO A NE ONAKO... TOTALITARIZAM IDE U KRAJNJE CUDNE EXTREME,UVEK,OVAKVE ILI ONAKVE

Headhunter:
Pa ti onda delis misljenja nacista,komunista i Edgara Huvera (koji je i sam bio "vrcko")...
Opasno je to kad oces nekog da lesis ako nije kao ti,mogu tako i oni da se organizuju i zabrane heteroseksualnost...
I NEMOJ NEKO DA KAZE TAJ ARGUMENT JE GLUP-
PA U SPARTI (ONOJ CUVENOJ UVAZENOJ KAO RATNICKOJ MUSKOJ(?)) SU 99% I MUSKARACA I ZENA BILI GEJ-TAKO SU BILI ORGANIZOVALI DRUSTVO...
TO SE DESAVA KAD SE NEKO PRAVI PAMETAN-E TREBA OVAKO A NE ONAKO... TOTALITARIZAM IDE U KRAJNJE CUDNE EXTREME,UVEK,OVAKVE ILI ONAKVE

Headhaunter, ti kad nemas argumente ONDA SE SLUZIS LAZIMA, the, to me na nesto
podseca :oops: E, SAD, DRAGI MOJ LAZLJIVCE - NAVEDI GDE JA TO PISEM DA CU
NEKOG DA LESIM AKO NIJE KAO JA

Ispada da si Ti gori od radikala 100 puta - cim neko ne misli kao ti a ti TRAS!
pa etiketu NACISTA, PA KOMUNISTA...PA KO ZNA CEGA CES SE JOS SETITI
LAZ JE DA SE RADI O "TOTALITARIZMU" - NAPROTIV RADI SE O SLOBODI, ALI NE SAMO O SLOBODI
PEDERA, VEC I O SLOBODI I JAVNOM MORALU VECINSKI SEKSUALNO NEIZVITOPERENIH LJUDI.

Ako ****** mogu javno da paradiraju sa svojom nastranoscu - A ZASTO NE BI MOGLI
PEDOFILI, NEKROFILICARI. DA LI SI TI NORMALAN :?: :?: :?:

E, vidis, ovde Eremita istice jedno vrlo ozbiljno pitanje:
Ako mogu homoseksulaci da imaju pravo ma samoopredeljenje, zasto ne bi mogli i pedofili ili nekrofili, sodomisti, koprofazi, i ko zna koji sve ne bolesnici...?????

Sta mislite o tome?

Da li je to logican sled ispoljavanja "ljudskih prava" - znam da sam zatvorio temu "ljudska prava" -ali nadovezujem se ovim na to...
Da li ce za koju deceniju biti "drustveno prihvatljivo" da si u vezi sa antilopom?

Mene zanima kako smo sa teme Koalicija Srs-Dss dosli na nekrofiliju~~~ slucajnost?

Salu na stranu, nisam ja ni za kakve gej slobode, do njihovih licnih,radi sta oces sam sa sobom (pa i kozama,ali tu vec zivotinje imaju prava,tako da zatvor za to)...
Samo kad neko oce da bije nekog drugog,bljak,bljak...

Šta bi, malo ste se prozivali, a sada ponovo DS i DSS zajedno? Čekam da negde tako DS stupi u savez sa SRS samo zato jer im ne uspeva dogovor sa DSS. A narod gladan.
Zašto imam utisak da radikali pobeđuju na sledećim izborima, a SPS nakon njih, nije mi jasno.

DisMisaL:
Šta bi, malo ste se prozivali, a sada ponovo DS i DSS zajedno? Čekam da negde tako DS stupi u savez sa SRS samo zato jer im ne uspeva dogovor sa DSS. A narod gladan.
Zašto imam utisak da radikali pobeđuju na sledećim izborima, a SPS nakon njih, nije mi jasno.
a ne bih ja to tako postavio....

probali su (DSS), dobili po nosu, pa ce sad (tacnije posle izbora) da lizu rane zbog izgubljenih biraca po celom Beogradu :wink:

FREE ZVEZDARA!!!

d1:
Headhunter:
Mene zanima kako smo sa teme Koalicija Srs-Dss dosli na nekrofiliju~~~ slucajnost?
oces da kazes da Kostnica lupa zvake povampirenim milosevicevcima i seseljevcima :?:

jedino tu ja vidim neku nekrofiliju :roll:

FREE ZVEZDARA!!!

A Tebi bi bilo bolje da kao aktivni DS-ovac sa Zvezdare povedes popa i odes
tamo u onu sumu(moze da se udje i iz Volgine ulice) pa kad udjes u sumu OSETICES NEKU
CUDNU HLADNOCU I JEZU A ONDA PITAJ POPA ZASTO JE TO TAKO, A ONDA NADJI NEKOG
STARIJEG COVEKA SA ZVEZDARE ILI NEKOG DRUGOG BEOGRADJANINA - PA NEKA TI
OBJASNI DA JE TU MASOVNA GROBNICA. PRVO VI IZ DEMONOKRATSKE JEUROPE DA
OTKOPATE LESEVE IZ TE MASOVNE GROBNICE(a to je zlocin iz vremena II sv.rata)
- PA DA IH OPOJETE I DOSTOJNO SAHRANITE - A ONDA DA DROBITE FREE ZVEZDARA.

eremita:
d1:
Headhunter:
oces da kazes da Kostnica lupa zvake povampirenim milosevicevcima i seseljevcima :?:

jedino tu ja vidim neku nekrofiliju :roll:

FREE ZVEZDARA!!!

A Tebi bi bilo bolje da kao aktivni DS-ovac sa Zvezdare povedes popa i odes
tamo u onu sumu(moze da se udje i iz Volgine ulice) pa kad udjes u sumu OSETICES NEKU
CUDNU HLADNOCU I JEZU A ONDA PITAJ POPA ZASTO JE TO TAKO, A ONDA NADJI NEKOG
STARIJEG COVEKA SA ZVEZDARE ILI NEKOG DRUGOG BEOGRADJANINA - PA NEKA TI
OBJASNI DA JE TU MASOVNA GROBNICA. PRVO VI IZ DEMONOKRATSKE JEUROPE DA
OTKOPATE LESEVE IZ TE MASOVNE GROBNICE(a to je zlocin iz vremena II sv.rata)
- PA DA IH OPOJETE I DOSTOJNO SAHRANITE - A ONDA DA DROBITE FREE ZVEZDARA.
:shock:

kakve veze ovo ima sa temom :shock:

aj izvadi nesto iz prvog svetkog rata.... ma jok, bolje iz prvog srpskog ustanka...

DRAGI DEMOKRATO, KAO STO ZNAS, A UCIO SI U VASOJ PIONIRSKOJ DS SKOLICI
- ZLOCINI PROTIV COVECNOSTI NE ZASTAREVAJU - A TI PISES: FREE ZVEZDARA, A OVAMO BORITE
SE SAMO DA SE SMESTITE NA STOLICE I DA BUDETE SA KASIKOM BLIZU CORBICE, PA LEPO DA KUSATE,
KUSATE...

ZVEZDARA NECE BITI FREE
SVE DOK POP GROBOVE NE OKADI.

Back