Ko ženama zadaje više stresa muž ili deca?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.421
Udate žene su pod stresom puno više nego one koje su slobodne. One svakako imaju više izvora stresa: posao, roditeljstvo i brak.
Žene koje su pod stresom češće osećaju glavobolju, umor i bes.
Roditeljstvo je jako stresno, ali iznenađujuće je to što muževi ženama zadaju više problema nego deca.

Prema istraživanjima, čak 46 posto žena je reklo da im više stresa zadaju muževi i da to nema nikakve veze s prevarom ili nasiljem.

Očevi se najčešće zabavljaju sa svojom decom na kooje deca gledaju kao na prijatelje, društvo za odmor i kompanjone u zabavnim idejama koji dopuštaju sve.
Majke se više bave pitanjima odgoja, discipline, zdravlja i obrazovanja deteta. I mame su uvek “loši policajci”. To narušava njihovu vezu s decom i može dovesti do konflikta između samih roditelja.

Kako bi žena osećala manje stresa, muž treba da podeli s njom dužnosti oko dece i brigu o porodici uopšte. Supružnici treba da razgovaraju o problemima, zajednički donose odluke i oboje su odgovorni za njih.Stres može dovesti do razvoda i zdravstvenih problema pa se potrudite imati što manje stresa u životu sa svojom porodicom.

https://zadovoljna.nova.rs/ljubav-i-sex/ko-zenama-zadaje-vise-stresa-muz-ili-deca/

Logicno je i u redu da supružnici dele obaveze porema deci i podjednako ucestvuju u njihovom odgajanju
Da li delite posao i obaveze oko dece sa svojim partnerom?

Udate žene su pod stresom puno više nego one koje su slobodne. One svakako imaju više izvora stresa: posao, roditeljstvo i brak.
Roditeljstvo je jako stresno, ali iznenađujuće je to što muževi ženama zadaju više problema nego deca.

Prema istraživanjima, čak 46 posto žena je reklo da im više stresa zadaju muževi i da to nema nikakve veze s prevarom ili nasiljem.

Očevi se najčešće zabavljaju sa svojom decom na kooje deca gledaju kao na prijatelje, društvo za odmor i kompanjone u zabavnim idejama koji dopuštaju sve.
Majke se više bave pitanjima odgoja, discipline, zdravlja i obrazovanja deteta. I mame su uvek “loši policajci”. To narušava njihovu vezu s decom i može dovesti do konflikta između samih roditelja.

Kako bi žena osećala manje stresa, muž treba da podeli s njom dužnosti oko dece i brigu o porodici uopšte. Supružnici treba da razgovaraju o problemima, zajednički donose odluke i oboje su odgovorni za njih.Stres može dovesti do razvoda i zdravstvenih problema pa se potrudite imati što manje stresa u životu sa svojom porodicom.

https://zadovoljna.nova.rs/ljubav-i-sex/ko-zenama-zadaje-vise-stresa-muz-ili-deca/

Logicno je i u redu da supružnici dele obaveze porema deci i podjednako ucestvuju u njihovom odgajanju
Mislim da su stresovi zajednicki i na sve tri strane.Zivot je takav,satkan od stresova.

muz i deca,pogotovo kad je u pms-u

pms-gif-8.gif

Velika mi djeca, muž mi bivši i ne sjećam se više kako je bilo.
Kad si videla bivšeg muža zadnji put?
Jeli bi ga prepoznala?
Ja bivšu ženu nisam video ni čuo godinu dana.
A i meni su hvala Bogu deca porasla.
U vezi teme.Ja sam moju ženu uvek nervirao.Šta god da uradim ili ne uradim.
Nadam se da sada uživa u životu barem upola kao ja. :D :D :D

Kad si videla bivšeg muža zadnji put?
Jeli bi ga prepoznala?
Ja bivšu ženu nisam video ni čuo godinu dana.
A i meni su hvala Bogu deca porasla.
U vezi teme.Ja sam moju ženu uvek nervirao.Šta god da uradim ili ne uradim.
Nadam se da sada uživa u životu barem upola kao ja. :D :D :D
Nikad od kad smo se razišli. Ni izdaleka. Da smo mogli da se gledamo ne bi se razilazili.

Женски стрес?! Прво што ми је пало на памет је нешто што сам давно чуо а гласи: "За свако решење жена има проблем!"
Мислим да је суштина баш у томе а то је начин како жене резонују!
Да би се то схватило, на доњој слици, дата је шема како ради женски мозак:
image001 (1).gif

Back