ko "vlada" u srbiji?

Š'a je ovo...ko vlada u Srbiji ili...jel' me neko zvao, aaa??? :mrgreen:

I da...umalo da zaboravim...ne bi postavljač otvarao temu specijalno zbog mene...ne bi on...nego mora...naređenje je naređenje...treba čoveka ( ih) shvatiti... :mrgreen:

adem_ks:
ne bih rekao, ali poenta je bila da kada muski postuju, oni onako muski otvoreno kazu sta misle, ali neke ovde su toliko bezobrazne i bez trunke stida da se zaista pitam da li je moguce da jedna "dama" koja je [ili ce biti] i majka moze imati toliko mrznje, prezira i otrova u sebi????

pa eto vidis da je moguce....sto ljudi sto cudi...ne sekiraj se ademe... :wink:

SANDRINAbg:

I da...umalo da zaboravim...ne bi postavljač otvarao temu specijalno zbog mene...ne bi on...nego mora...naređenje je naređenje...treba čoveka ( ih) shvatiti... :mrgreen:

Колико ми је познато, забрањено је постављање тема о другим форумашима!

П.С. А шта тек рећи о појединцима, који су се здушно упустили у олајавање... :roll:

adem_ks:
mrzi me da trazim detalje i imena, ali se veoma cesto desavalo da tokom srpske istorije zene vode glavnu rec u politici srbije, mislim indirektno preko muza. uzecu zadnji primer SM gde je MM vukla konce kako je htela. zasto ovo pisem? pa i na ovom forume gde je par muskih onako bas jako radikalno raspolozeno, ipak je u senci nekoliko "dama" koje svojom mrznjom bas ubedljivo vode u klevetanju [necu upotrebiti neku goru rec] svega nesrpkog. znaci ne radi se o tome da zene nemaju pravo glasa, taman posla, ali je interesantno da one one bas toliko mrznje poseduju, i normalno da one to prenose na potomke. a kao pitanje za vas je zasto su zene u srbiji takve. podrazumeva se da ne sve, i normalno da toga ima i u drugim narodima ali se meni cini da ovde dominiraju.

U Srbiji vladaju Sonja Biserko, Natasa Kandic i Biljana Vuco.

ma ne bre,nisam ja ljut,daleko od toga,nemam ni zasto,a i tesko se inace ljutim,tebe sam imenovao kao postavljaca teme da ti pojasnim neko moje vidjenje,nista licno,malo smo ovo uozbiljili...treba okrenuti na zezanje,verovatno cilj teme i jeste bio saljiv,samo mi to nismo shvatili...jbg na balkanu i je politika smrtno ozbiljna:) a ovo je politicki forum:)

druze moj,ako je muskarac glava kuce,zenaq je vrat,a glava se okrece kako vrat komanduje...stoga...nije ovo narod dzaba izmislio

SANDRINAbg:

ako ti mislis da si toliko vazna meni da ja otvaram teme o tebi, :confused: to je tvoj problem, doduse ja ponekad otvorim temu koja se tice posta forumasa, u smislu "da li je normalna osoba koja ovo izjavi" ili "da li vam je ovo pristojno" ili "sta mislite o osobi koja kaze bla bla..." e sada sto se neke "umetnicke" duse prepoznaju, ili pridaju sebi vecu vaznost nego sto im drugi daju [ako im neko i daje bilo kakvu vaznost] to je......

adem_ks:
ako ti mislis da si toliko vazna meni da ja otvaram teme o tebi, :confused: to je tvoj problem, doduse ja ponekad otvorim temu koja se tice posta forumasa, u smislu "da li je normalna osoba koja ovo izjavi" ili "da li vam je ovo pristojno" ili "sta mislite o osobi koja kaze bla bla..." e sada sto se neke "umetnicke" duse prepoznaju, ili pridaju sebi vecu vaznost nego sto im drugi daju [ako im neko i daje bilo kakvu vaznost] to je......

ja sam kriva ademe...sorry..izvinjavam se iz dna duse sto unesoh ovaku pometnju...pozz.

Back