emilly1
Domaćin
- Poruka
- 3.280
iz licnog skromnog iskustva mogu reci...mnogo ceprkaju...ali ne zna gde je inkriminirajuci materijal![]()
".. I corava koka na zrno nabasa.." Isceprkace se nesto valjda .. a onda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iz licnog skromnog iskustva mogu reci...mnogo ceprkaju...ali ne zna gde je inkriminirajuci materijal![]()
Jesam li ja pomenuo sve ovo gore....
NE....
Ja sam rekao kad dodje trenutak, a zene to lepo znaju da obrazloze, "eto zovem te zato sto sam se uzelela da te cujem"........ a u sustini je mini kontrola.....
CIA snajka CIA !
a sto patak nemas poverenja u devojke, ne samo ti vec i ostali spijuni?
zasto jednostavno ne sacekate neko vreme i utvrdite da je partner ili iskren ili svrlja i laze i maze?
ako nemate poverenje u partnera nece imati ni on/ona u vas....
i sto bi rekao jedan pametan covek "CINITE ljudima ono sto zelite da vama drugi ucine ! "
Meni je ponizavajuce da caprkam po tudjim stvarima...ako hoce nesto da "zgresi" ne mogu ja to da sprecim...zasto ceprkati i traziti djavola...
ne znam ja nista, ja sam kvazi fina...
(a sto tm kupuje nove telefone ako su stari ispravni?)
NE....
Ja sam rekao kad dodje trenutak, a zene to lepo znaju da obrazloze, "eto zovem te zato sto sam se uzelela da te cujem"........ a u sustini je mini kontrola.....
pa zene. al to je kompliment.
zadnji put kad sam bio u otadzbini bio sam priupitan od mnogih prijatelja jel shagiram nesto sa strane, ko kad mi ovde pricaju o vremenu.
posebno je degutantno to okretanje za ribama sa minicima i dekolteima dok idu sa rodjenim zenama.
to ako ne uradis, nisi musko.
to bre moras da se okrenes.
moja je filozofija je da se za takvim zenama ne okrecem, ne dozvoljavam da instinkt vlada mnome. e iz inata necu, ko ih yebe.
e sad, stvar je u tome sto je za tango potrebno dvoje, tako da i ove nase sojke nisu bas nevine, oce to kad oce.
i kad se mora, sto rece moj burazer, ako ne yebes ti, neko ce drugi.
to je velika duznost, moras i po kuci i na stranama, pa ljudi nije mi jasno kako ja ostadoh shlank pored svega sopstvene zene a ovi tamo ko veprici, svi odreda.
pa dobro, malo mi dosadno pa se mora da se kucka
Slažem se sa ponižavanjem. Ali da nađeš ili ne nađeš djavola, to je opet druga stvar. Ti ne bi da znaš?![]()
ne znam ja nista, ja sam kvazi fina...
(a sto tm kupuje nove telefone ako su stari ispravni?)
NE....