Ko vise spijunira?

Jesam li ja pomenuo sve ovo gore....
NE....

Ja sam rekao kad dodje trenutak, a zene to lepo znaju da obrazloze, "eto zovem te zato sto sam se uzelela da te cujem"........ a u sustini je mini kontrola.....

A možda je zaista poželela SAMO da ti čuje glas.....

Inače, u tim malim igricama praćenja i pritajene kontrole žene su mnooogo bolji igrači. One uvek znaju male navike svog voljenog. Njihov mozak pamti bilo šta što ste ikada izgovorili. Tako da ako slažete pali se alarm. A tek čuvena ženska intuicija....:mrgreen:
Ponekad mi bude i žao muškaraca.... Naravno, to sažaljenje brzo utihne....

CIA snajka CIA !

a sto patak nemas poverenja u devojke, ne samo ti vec i ostali spijuni?
zasto jednostavno ne sacekate neko vreme i utvrdite da je partner ili iskren ili svrlja i laze i maze?

ako nemate poverenje u partnera nece imati ni on/ona u vas....
i sto bi rekao jedan pametan covek "CINITE ljudima ono sto zelite da vama drugi ucine ! "

Nema reciproriteta u tim odnosima, najčešće. Došlo vreme, da ako imaš poverenja, ispadaš naivna budala. Nikad nisam proveravala, i to mi se obilo o glavu. A glava tgvrdoglava, pa ni neću ni u buduće. Idem na intuiciju...

Meni je ponizavajuce da caprkam po tudjim stvarima...ako hoce nesto da "zgresi" ne mogu ja to da sprecim...zasto ceprkati i traziti djavola...

Slažem se sa ponižavanjem. Ali da nađeš ili ne nađeš djavola, to je opet druga stvar. Ti ne bi da znaš?:hahaha:

:D ne znam ja nista, ja sam kvazi fina...
(a sto tm kupuje nove telefone ako su stari ispravni?)

Jeftinije bi prošao sa novom karticom...:hahaha:

Jesam li ja pomenuo sve ovo gore....
NE....

Ja sam rekao kad dodje trenutak, a zene to lepo znaju da obrazloze, "eto zovem te zato sto sam se uzelela da te cujem"........ a u sustini je mini kontrola.....

A vama iznenada zafali neki broj moba, čarape, inspiracija...

pa zene. al to je kompliment.
zadnji put kad sam bio u otadzbini bio sam priupitan od mnogih prijatelja jel shagiram nesto sa strane, ko kad mi ovde pricaju o vremenu.
posebno je degutantno to okretanje za ribama sa minicima i dekolteima dok idu sa rodjenim zenama.
to ako ne uradis, nisi musko.

to bre moras da se okrenes.
moja je filozofija je da se za takvim zenama ne okrecem, ne dozvoljavam da instinkt vlada mnome. e iz inata necu, ko ih yebe.

e sad, stvar je u tome sto je za tango potrebno dvoje, tako da i ove nase sojke nisu bas nevine, oce to kad oce.
i kad se mora, sto rece moj burazer, ako ne yebes ti, neko ce drugi.

to je velika duznost, moras i po kuci i na stranama, pa ljudi nije mi jasno kako ja ostadoh shlank pored svega sopstvene zene a ovi tamo ko veprici, svi odreda.

pa dobro, malo mi dosadno pa se mora da se kucka

Ko njih je.., u pravu si, i nije tvoja briga. A i prevelika bi bila administracija. Tvoja velikodušnost u tom delu davanja je vrlo balkanska. Kao i teorija tvog brata. Zapati SESTRU...

Poslednja izmena od moderatora:
Toliko malo koristim i svoj mobilni, da se, sve i kada bih htela, ne bih setila da u te svrhe upotrebim njegov mobilni. :D
Ne proveravam ga ni na koji način, ponajmanje pregledanjem poruka ili poziva u njegovom mobilnom. Izgradili smo odnos baziran na poverenju. Ako mu se isplati da ga izneveri, neka izvoli... :)

Zato je dobro imati uvek u rezervi dve socne sms poruke sa "zlato pile", pa kad pogleda i pregleda poruke da odmah skoci i raskine, da se ne maltretiras da joj pojasnjavas.....ovako nek ti ispadnes kriv, stoka, tipicno muski ili slicno....

Kad smo kod toga, desilo se mom drugu da pocne da izlazi sa devojkom , ozbiljno misli i uvece , mislim da nisu spavali , vec se samo begenisali.....ona pogleda njegov mobilni.....poruke....
I nadje socne poruke, ali nije pogledala od kad, a one dva meseca stare.....od neke ****....

I vrisne kako je lazov, prevarant, napadnu ga na poslu njene drugarice , njegove koleginice i haos....
On se snuzdio ko krivac.....mozda je isprva hteo i da objasni , a onda se ucutao , naravno da ga ne treba braniti , i objasnjavati , jer one ionako nisu za njega....
Tu se nadje jedan od kolega, da iskoristi priliku pa da pojasni i raspali frontalno po zenama alapacama.....koje nepromisljeno i fobicno sve tumace....
Medjutim to nije na mestu.....sa curkama , mozes samo curan da budes.....da bi im objasnio....

Spijuniraju vise zene,da se ne lazemo...Nije da muskarci nisu ljubomorni,al to nekako ne ide uz njih...

Nikada nisam osetila potrebu da cackam njegov mobilni,igram se inspektora Kluzoa,uhodim ga,proveravam,saslusavam...Osim kada nisam bila sigurna u njegovu ljubav,ali ni tada to nisam uradila....

Ne bih rekla da pol određuje ko više špijunira, jer gledam u toj ulozi i žene i muškarce. Svima je zajedničko da su nesigurni i u sebe i u drugu stranu. I da objašnjenje i opravdanje za nefunkcionisanje traže svuda, samo ne tamo gde ga zaista mogu naći, da žele.

Rekao bi čovek da nisu srećni ni oni koji špijuniraju, već i zato što imaju potrebu za tim, ni špijunirani, jer im je ugrožena sloboda, mogućnost izbora isl.
Kad, gle čuda, mnogi špijuni se vrlo zabavljaju pri špijuniranju, a mnogi špijunirani, kao braneći se, zapravo uživaju u činjenici da su praćeni, jer tumače da je nekome izuzetno stalo do njih, da je ljubav, a ne sebičnost, razlog špijuniranja.

Nikada ne špijuniram, ali bas nikada. Cak i ne pitam ni gde je bio ni s kim je bio. Ne zavirujem u mejl, ne citam poruke sa mobilnog, ne razmisljam uopste na taj nacin.
Sa druge strane mislim da je svaki i najgluplji post moj procitan, analiziran i u njemu se obavezno naslo nesto sto mi "nije prilicilo" da napisem.

Back