Moja maštarija je o muškarcu s kojim sam imala vezu koja je trajala sedam mjeseci. Oženjen je i jedanaest je godina mlađi od mene. Ima dva mlađa brata koji studiraju. Maštam da mi njegova obitelj, on, njegova dva brata, njegova žena i njegov otac skidaju odjeću i prisiljavaju me da ih služim, radeći sve što zatraže. Zahtijevaju da sišem svim muškarcima pred svima i ako muškarac ne smatra da sam posao napravila dobro, udara me. Dobivam mnogo batina. Nakon što sam odradila felaciju na svima njima — uključujući kunilingus na ženi - vežu me za krevet raširenih udova i igraju se sa mnom, ponekad grubo, npr. jedan od muškaraca mi na usta stavlja svoj anus i zahtijeva da ga ližem. Njegova žena mi obično radi kunilingus i ja se jako uzbudim gledajući je dok svi stoje okolo i promatraju. Zahtijevaju da često izgovaram riječi kao »jebati« i moram im svima opisivati svoje uzbuđenje. Tu negdje obično svršavam.
Ponekad mi dopuštaju da izaberem nekoga koga ću poniziti i uvijek izaberem oca, koji mi se ne sviđa. Prisiljavam ga da mi satima radi kunilingus i uvijek završavam bičujući ga, jer je to loše radio. (Pismo)