Ko više misli na "one stvari"?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da je prilično izjednačeno, ali bih ipak blagu prednost dao muškarcima. Postoji knjiga pod naslovom 'Moj tajni vrt', Nensi Faradej je pisala još sedamdesetih godina prošlog veka, to su skrivene fantazije udatih žena i žena u dugim vezama koje su anonimno pisale pisma i davale intervjue autorki kako bi opisale svoje najskrivenije fantazije. Sigurno će se mnogi iznenaditi dubinom, prirodom ali i ekstremizmom ovih fantazija.

Ima tu, u tim ispovestima žena i mnogo mazohizma, želja za podvrgavanjem seksualnim mučenjima, sve do ekstrema tipa maštanja o nabijanju na kolac, mučenja po podrumima, seksualnih odnosa sa svim članovima muževljeve porodice gde ih ponižavaju i slično. Takodje su mnogo vizuelnije u smislu izgleda prostorije gde se to dešava, ide se u detalje sve do 'zlatnih kugli na šiljcima kreveta'?!?

Ali sve to upućuje na skriveni svet devojačke i uopšteno gledano ženske mašte, koja je podjednako aktivna kao i muška, ako ne i daleko ekstremnija zbog svojevrsne potisnutosti na svim frontovima... prosto što više nešto potiskuješ - to dobija ekstremnije i devijantnije forme. Evo jedan citat iz knjige, čisto da se vidi dokle je to išlo (a po svemu sudeći još uvek ide tim putem jer je ženska priroda velika nepoznanica zbog tabua):

Moja maštarija je o muškarcu s kojim sam imala vezu koja je trajala sedam mjeseci. Oženjen je i jedanaest je godina mlađi od mene. Ima dva mlađa brata koji studiraju. Maštam da mi njegova obitelj, on, njegova dva brata, njegova žena i njegov otac skidaju odjeću i prisiljavaju me da ih služim, radeći sve što zatraže. Zahtijevaju da sišem svim muškarcima pred svima i ako muškarac ne smatra da sam posao napravila dobro, udara me. Dobivam mnogo batina. Nakon što sam odradila felaciju na svima njima — uključujući kunilingus na ženi - vežu me za krevet raširenih udova i igraju se sa mnom, ponekad grubo, npr. jedan od muškaraca mi na usta stavlja svoj anus i zahtijeva da ga ližem. Njegova žena mi obično radi kunilingus i ja se jako uzbudim gledajući je dok svi stoje okolo i promatraju. Zahtijevaju da često izgovaram riječi kao »jebati« i moram im svima opisivati svoje uzbuđenje. Tu negdje obično svršavam.
Ponekad mi dopuštaju da izaberem nekoga koga ću poniziti i uvijek izaberem oca, koji mi se ne sviđa. Prisiljavam ga da mi satima radi kunilingus i uvijek završavam bičujući ga, jer je to loše radio. (Pismo)

Jbg sad kad sam se probudio čitam šta sam u gornjem postu napisao, i shvatam koliko zvuči ekstremno i neprimereno. Bar za moj pojam. Izvinjavam se ako sam uvredio nekoga, ili nehotice uvredio ženski pol, nije mi to bila namera, daleko od toga. Hteo sam samo da ilustrujem primerima da je i ženska mašta bujna, što se tiče pomenute knjige, ona mi je vrlo čudna baš zbog tolikih ekstremnih primera... nadam se da se neko nije našao uvredjenim ili nešto. Ako moderatori smatraju da je post neprimeren neka ga slobodno obrišu, nemam ništa protiv, zaista deluje kao neko vredjanje nežnijeg pola a uopšte mi to nije bila namera. Eto... pozdrav svima i dajte, ako hoćete, da ovo ipak pretvorimo u konstruktivnu raspravu

Back