Ko vise masturbira, muskarci ili zene ?

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko vise masturbira, muskarci ili zene ?

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
Па ко више мастурбира. Како ја да знам ко колико дрка?

- - - - - - - - - -

Ја мислим да и мушкарци и жене имају уравнотежене потребе.

Donekle. Ali što se tiče masturbacije to se nemože porediti. :lol:

Neznam da muškarac može da svrši u momentu videvši lepu sexi žensku, što je kod žena česta pojava, u bilo kom okruženju, da doživi orgazam u trenu. :lol:

Одакле ти то да жена може да сврши кад види лепог мушкарца? Мало њих може да сврши без додира.
Odakle? :lol:

Pa ja znam veliki broj žena koje su to doživljavale, a i sam sam se uverio mnogo puta i kod nepoznatih žena kad im se to desi. Vidljivo je, veoma čito. :lol:

Koliko si puta doživela orgazam samo na netu, čitajući samo tekstove, gledajući sliku, i slično? :lol:

Odakle? :lol:

Pa ja znam veliki broj žena koje su to doživljavale, a i sam sam se uverio mnogo puta i kod nepoznatih žena kad im se to desi. Vidljivo je, veoma čito. :lol:

Koliko si puta doživela orgazam samo na netu, čitajući samo tekstove, gledajući sliku, i slično? :lol:
Ниједном. Не знам како неко може да доживи оргазам да се макар не пипне. Биће да су оне теби лагале.

kako je to moguce ?
Nemoj da me zasmejavaš, ti uopšte ne poznaješ žene, ženski organizam? :lol:

Pa svuda, bilo gde, možeš uočiti ako neka žena doživi orgazam na javnom mestu, bilo gde...

Verovatno nisi obračao pažnju. :)

Meni je to prvih puta se desilo da primetim još dok sam bio mlad, putujući vozom, gde sam više puta bio jedini muškarac u kupeu sa ženama.. :lol:

Kasnije sam uočavao na ženama koje se ložile na mene, a neke su to i otvoreno rekle. Ništa čudno. :)

- - - - - - - - - -

Ниједном. Не знам како неко може да доживи оргазам да се макар не пипне. Биће да су оне теби лагале.
Mislio sam bez pipanja. :)

Da li lažu mokre gačice i mokre butine? :lol:

Back