Ko vas najvise nervira od pevaca/pevacica?!!.(Domacih)

Sta mislite o SANDRA AFRIKA..nema sta devojka zna da peva!!:rotf:

Da nema glas-cinjenica.
da ne zna da igra { govorim iz perspektive nekog ko trenira ples }-ne zna.
da je zgodna ko djavo-jeste.
ne favorizujem je,ali,na kraju krajeva,svako zivi svoj zivot i radi sa njim kako god zeli,i ako je njoj to ok,onda nema shta ja da kritikujem,ionako moje misljenje tu nije bitno.
Stoji da me je devojka iznenadila. Ocekivala sam neku glupu,vrlo povrshnu,ne kazem da nije povrsna,ali sam gledala neke intervjue sa njom i bila je vrlo prizemna,nimalo ufurana i umisljena,bash naprotiv,i zasmejavala me je. da ne znam ko je ona,bila bi mi simpaticna. a i bila mi je i tad kad sam odgledala. cist dokaz da neko moze da bude go-go igracica,i da drugi govore za nju da je k.urva,al da to ne znaci nuzno da je djubre od coveka. znam mnoge ''finije'' ,kako muske tako i zenske,koji su mnogo gori.
Glas,realno,nema i karijeru nece nikad postici,ni pevanjem ni igranjem,vez izgledom. koliko i dokle ce je to dogurati to samo ona moze da proceni i da zna,mada,kolko sam primetila ,ona,opet,za cudo,ima bash normalan koncept slave,kad je jednom rekla '' pa ja ne mislim da je dobar glas sve,niti izged uopshte da bude presudan,jednostavno,morash imati ono neshto,i sharm,i licnost,i sve nekako u paketu da bi to bilo to. ''

a retka je neka danasnja pevaljka koje moze ovako neshto da kaze,vec bi se busale sve u grudi kako je izgled najbitniji i kako ni ne treba da znash da pevash. tako da,mozda nije nishta posebno shto je rekla,al kad pogledas kakav je taj svet,neka shto kaze neshto takvo josh je i normalna.

Back