Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ko vam najvishe nedostaje od starih clanova.....(:
Hm...ne znam, cegevarine postove nisam citala, da li nisam sretala ili sta, ne znam tacno koji je uzrok.
A od keeper-a se moglo sto sta nauciti.Iako je uglavnom dolazio nadrkan i verovatno ovde ispoljavao sve svoje frustracije...pa i to je zdravo.
Teorija zavere se ne sećam, eventualno mi pada na pamet da se kvalitetno zaebavao a da to ostali nisu provaljivali
uzgred, mene zanima kako ste provalili da sam ovo ja a dugo nisam pisala na Tinejdžerima. Ne da se skrivam, al baš sam mislila da me niko neće povezati sa starim nickom. Je l po avataru ili dugom jeziku ili...?
Teorija zavere se ne sećam, eventualno mi pada na pamet da se kvalitetno zaebavao a da to ostali nisu provaljivali
uzgred, mene zanima kako ste provalili da sam ovo ja a dugo nisam pisala na Tinejdžerima. Ne da se skrivam, al baš sam mislila da me niko neće povezati sa starim nickom. Je l po avataru ili dugom jeziku ili...?