Gedeon
Elita
- Poruka
- 15.301
Ko vam je bolji predsednik: Boris Tadić, Tomislav Nikolić ili Aleksandar Vučić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina je ovo što pišeš za Nikolića. U vezi čega je Tadić kršio ustav?Онај који се највише придржавао председничких обавеза, како их Устав дефинише је Томислав Николић. Тадић их је кршио, а Вучић... Не треба ни коментарисати.
U samoj anketi je ispalo da je moj glas prvi glas za Tomu. Najmanje zlo, iako je primitivac, jer se bar donekle držao obećanja i ovlašćenja.
vodi ga kucievo ja ne mogu tomu figuru od ponudjenih da biram, nas prepodobni toma. on je samo bio lestvica za vucica. plus je radikal u osnovi.
neka bude tadic.![]()
evo ja ne mogu tomu figuru od ponudjenih da biram, nas prepodobni toma. on je samo bio lestvica za vucica. plus je radikal u osnovi.
neka bude tadic.![]()
ma teraj ga u qШта ће сњим, да му прави морске плодове ...![]()
kostun je na akciji jer mu je istekao rok, a neko mu prelepio nov datum kad ga je vakumiraopa dobro sta sad...od ponudjenih izabrala bih tadica, a inace kostunicu.
kostun je na akciji jer mu je istekao rok, a neko mu prelepio nov datum kad ga je vakumirao
vodi ga kuci
a ovu dvojicu uz njega dobijes gratis
Онај који се највише придржавао председничких обавеза, како их Устав дефинише је Томислав Николић. Тадић их је кршио, а Вучић... Не треба ни коментарисати.
Koštunica nije bio predsednik Srbije. On je SRJ-SCG.kostun je na akciji jer mu je istekao rok, a neko mu prelepio nov datum kad ga je vakumirao
Istina je ovo što pišeš za Nikolića. U vezi čega je Tadić kršio ustav?