Ko ubije vise ljudi?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pijanice vozači.
Duvandžije samo osmuđe, ne verujem da ubiju ikog.
Razlika je u tome što pijanice ponekad ubiju a u međuvremenu pored sebe "nikog ne ugrožavaju", dok pušači ne ubiju ali stalno dime oko sebe.

Poslednja izmena:
Ne znam kako može da se dođe do broja stradalih pasivnih pušača. Za saobraćajne nesreće već postoje konkretne cifre, ali i tu je pitanje koliko je stradalo od pijanih vozača a koliko zbog nekih drugih faktora.

Podelo tu brojku na pola ako hoces opet je brdo ljudi koji umru zbog pusaca , osim ako ne mislis da pusenje ne ubija ;)
Nemoj neko pogresno da shvati , ne krivim pusace , samo mi je interesantno kako se stalno prica o umiranju od pasivnog pusenja a niko ne krivi pusace dok pijani vozaci popiju po 20 godina robije ( kao sto bi i trebalo ). :)

Podelo tu brojku na pola ako hoces opet je brdo ljudi koji umru zbog pusaca , osim ako ne mislis da pusenje ne ubija ;)
Nemoj neko pogresno da shvati , ne krivim pusace , samo mi je interesantno kako se stalno prica o umiranju od pasivnog pusenja a niko ne krivi pusace dok pijani vozaci popiju po 20 godina robije ( kao sto bi i trebalo ). :)
утицај тзв пасивног пушења је могућ у затвореној просторији
а у већини таквих јавних просторија пушење је забрањено

Najvise ubije ljudska glupost, a sledeci u redu su dobre namere, tek posle toga za dva koplja dolaze zle namere i proizvodnja lekova i zdravlja....i tako jedno po sata, pa slede pijani vozaci i neprilagodjena voznja, pa su pusaci predzadnji, a pasivni pusaci mu dodju u onu drugu grupu dobronamernih....

Back