Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa dobro svi se igramo. To i jeste igra, lepa, vrcava. Tu je i car, kad se obe strane mogu opustiti i ponovo se osetiti malo kao tinejdzeri. E sad neki ne znaju da se igraju, pa ih stavis na klupu. Da malo odmore. To je kao kad izadjes da se suncas na prvo sunce.E sad Neko pretera i izgori i onda ne moze na dejt, jel tako?
Ma okej, igrice...
Ali meni je stvarno glupo to da li ću ja da zovem ili on... Brate ako ti se zove, zovi Ok, dešavaju se nesporazumi i loše procene, ljudi smo... Ali sad čekati da ti ne bi pala kruna s glave, to mi nije jasno... Ko treba? Bzvz..
E al znas kako. Ti ne "dejtujes" zene. I onda iz svog ugla tako kazes. Ok. Stoji i to je jbno normalan i zreo pristup.
Ali nemas pojma hahaha sta ima na drugoj strani sve.
E al znas kako. Ti ne "dejtujes" zene. I onda iz svog ugla tako kazes. Ok. Stoji i to je jbno normalan i zreo pristup.
Ali nemas pojma hahaha sta ima na drugoj strani sve.
Po meni je to samo navika. Nista drugo. Bas kao i ta placanja pica u prazno. Navikne na jedan tretman, koji u stvari i ne funkcionise ili se pogresni lepe, ali navika. I onda kad se pojavi neko van okvira, ne zna kako da pristupi pa onda proradi taj automatizam. Kao koka Prisli. Ne dam dinju. Niko je i nije trazio. Ti si nikakav.
Cini mi se da su neki ljudi i iskljucivo funkcionalni na prekidac. Ne rade na iskreno izvolte. Cim dodje do nivelisanja, ne ume da prihvati to i ti samo skljocnes prekidac. Okrenes joj ledja. Uzmes joj sladoled iz ruke. I odma joj ponovo proradi: ee odee sladoled.