Ko treba da glumi Christian Grey-a?

dollarqueen

Iskusan
Poruka
5.226
Dakle,dame,sta mislite?Kome biste dale ulogu u ekranizaciji dela 50 nijansi sive?
Da ne razgovaramo o knjizi ili nacinu pisanja....nadam se da ce se dijalozi podici na visi nivo i verujem da to misli svako ko je citao :lol:
Ko,po vama,treba da docara lik super sexy Kristijana :zper:

p.s Christian-a

Poslednja izmena:
Nikad nisam knjigu uzela u ruke nit mi je palo na pamet, ali mislim da treba da ga glumi Cillian Murphy jer ja mislim da on treba da igra glavnu ulogu u svakom filmu :D
images.jpg

Ali nEsam čitala, pa ne znam kakav je lik.

Ja sam citala prvi deo i prvo sam pomislila da je los prevod,ali,nazalost,nije....pisana je vrlo jednostavnim recnikom,na nivou deteta od 14-15 god(glavni zenski lik,na svakoj strani bar tri puta kaze JE'O TE i tako izrazava i ljubav i zadovoljstvo i iznenadjenje...)Ali da je hit,jbg,jeste.Mogu misliti sta ce biti film!...Tema je i vise nego zanimljiva,ali bas zbog nedostatka fonda reci,mislim da se ne govori o glavnom problemu....nije stvar u tome da li ce Ana i Kristijan ostati zajedno,nego tu postoji mnogo dublja stvar....
Bilo je price da ce na scenariu raditi Bret Iston Elis i bas mi je bilo krivo sto to nije bilo istina.

Zao mi je sto on nije napisao knjigu na ovakvu temu,jer retko ko tako zalazi u um izopacenih likova....

Poslednja izmena:
Nisam čitala knjigu, i ne planiram. Obično me te knjige koje su previše popularne ne privlače, ali ko zna, možda jednom kada se prašina slegne. Što se tiče glumca, po priči drugarica, kažu da bi neki crni frajer trebao da ga glumi, i ne izgleda loše, poslale su mi sliku, ali ne znam mu ime.

Dakle,dame,sta mislite?Kome biste dale ulogu u ekranizaciji dela 50 nijansi sive?
Da ne razgovaramo o knjizi ili nacinu pisanja....nadam se da ce se dijalozi podici na visi nivo i verujem da to misli svako ko je citao :lol:

p.s Christian-a

Tek prvi put juce sam nesto vise doznao o cemu je storija u ovom ljubicu petoparcu.. :lol: ali ne mogoh da odolem, odmah mi je proslo kroz glavu ko bi tu mogao da uskoci, pa da dam svoj skromni doprinos..

G. Ulliel

tumblr_m518m3GDx11qmei7mo1_500_large.jpg

Nikad nisam knjigu uzela u ruke nit mi je palo na pamet, ali mislim da treba da ga glumi Cillian Murphy jer ja mislim da on treba da igra glavnu ulogu u svakom filmu :D

Ali nEsam čitala, pa ne znam kakav je lik.

:D :D :D

Kako ja kontam ovaj Christian bio trebao da bude kao onaj "los" vampir iz Vampire Diaries. Ne secam se vec kako se zove ali je on jedini razlog zasto sam izdrzala skoro celu prvu sezonu te glupe serije.

Ja sam za H. Cavill-a, cisto jer bi onda mozda pogledala film. Spremna sam cak i Superman da pogledam zbog njega. A iskreno ja mislim da je Superman najdosadniji super heroj ikada - jednostavno jer nema mane. Karakter mu je dosadan.

http://www.examiner.com/article/henry-cavill-plays-coy-about-fifty-shades-of-grey-role-new-interview

Bilo bi zanimljivo da Kristen Stewart dobije zensku ulogu ... :zcepanje:

Kako ja kontam ovaj Christian bio trebao da bude kao onaj "los" vampir iz Vampire Diaries. Ne secam se vec kako se zove ali je on jedini razlog zasto sam izdrzala skoro celu prvu sezonu te glupe serije.

Ja sam za H. Cavill-a, cisto jer bi onda mozda pogledala film. Spremna sam cak i Superman da pogledam zbog njega. A iskreno ja mislim da je Superman najdosadniji super heroj ikada - jednostavno jer nema mane. Karakter mu je dosadan.

http://www.examiner.com/article/henry-cavill-plays-coy-about-fifty-shades-of-grey-role-new-interview

Zove se Damon Salvatore i on je jedini razlog sto ja jos uvek gledam tu seriju!Genijalan lik u pogresnoj seriji i definitivno na pogresnom kanalu....Nikada necu prezaliti sto Vampiske dnevnike ne gledamo na HBO-u...

p.s Christian-a

Ian Samerhelder :heart:

- - - - - - - - - -

Neee, Kristin FUJ!!!

Back