ko trazi azilu albaniju???

Ma jok, samo se pitam po cemu je ova 'tema' zasluzila da ostane (za razliku od moje) ?

Ne moz' biti da je naslov u pitanju, mora da je uvodni post, ili sustinska vaznost vesti sa nekog siptarskog sajta, ili ova tvoja izvanredna diskusija sa Grofom...
E Grof sigurno :D

Salvantis:
Ma jok, samo se pitam po cemu je ova 'tema' zasluzila da ostane (za razliku od moje) ?

Ne moz' biti da je naslov u pitanju, mora da je uvodni post, ili sustinska vaznost vesti sa nekog siptarskog sajta, ili ova tvoja izvanredna diskusija sa Grofom...
E Grof sigurno :D
ja ne videh nikakvu tvoju temu, :confused: tako da ne mogu da...
ps. sada videh da je tvoja

adem_ks:
http://balkanweb.com/sitev4/index.php?words=azil&where=1&go=Kerko!

evo vam i link mada posto je na albanskom...
nego gde bas albaniju nadje... ili joj se toliko smucila slobodna demokratska srbija da joj je i tamo bolje nego kod vas :lol:
ps. htedoh staviti na " vesti na pf politika" ali...

..nisi cuo da albanci ulaze u EU pre nego sto crnogorci i srbi ugledaju nove pasose posle par godina samostalnosti...........ne prartis sta govori uvazeni gospodin Bus!

...dok su crnogorci podneli zahtev da ih EU primi sa plavim pasosem u EU zbog nemanja sredstava za stampanje, bus odobrio ulazak albancima u EU bas na onaj nacin o "preskakanju" i zakonu "malih drzava" - kako su crnogorci govorili pre par godina......

Back