Ko teze podnosi prevaru zene ili muskarci?

I zene i muskarci tesko podnose prevaru. Ja mislim da muskarce vise povredjuje saznanje da mu je partnerka imala fizicki kontakt sa drugom osobom dok zene vise boli prevara koja ukljucuje emocije. Sta vi mislite?

da, definitivno si u pravu. zene ne oprastaju kad se zaljubis u drugu, a muskarci kad se sexas s drugim. dozivela... kad sam htela da raskinem s bivsim i lepo mu objasnila da sam nasla drugog molio me da ostanem, sve ce mi oprostiti, dok nije doslo do price da li si spavala s njim, jer ako jesi.. onda sam mu lepo rekla uzmi da jesam i gotovo. i tek onda je bio kraj.

А зашто је он крив? Ти си та која није умела да задржи његову пажњу на себи... зар не? :)

slazem se, ali.... mene je on sjebao (zato sto nisam umela da zadrzim njegovu paznju, kako ti kazes), a ne ona....

hmmmm... ne mogu da razmisljam o ovome kad ne postoji ni najmanja sansa da se tako nesto desi... dakle ako se desi... mislicu o tome....

Kada se dvoje ljudi "voli",u nekom trenutku nekome popusti paznja ili koncentracija ako cemo to tako da nazovemo.....malo se ljudi uzele promene ili kod njih u glavi dodje do promene..pa se dese neke stvari..pa sad koliko je ljubav jaka neko predje preko toga ili ne...ali mislim da je tesko i jednoj i drugoj strani.....!!!!

A ko pominje uživanje...?
a015.gif

Jednom sam bila prevarena i popizdela sam načisto.Namerno nisam htela da raskinem sa tim idiotom,čisto da ta devojka ne bi dobila šta hoće.Onda,kako ona naiđe,ja počinjem da ga grlim ko luda,ljubim...:confused: nemam pojma šta mi je bilo u glavi tih dana...najviše me nerviralo što se to njegovo "sa strane" odvijalo već neko vreme i mnogi ljudi su znali za to,a ja ništa,i povrh svega nikom nije palo na pamet da mi kaže.Nikad nisam posumnjala jer sam mislila da je previše nesposoban za takvo nešto :roll:

naravno,u skladu sa svojim detinjastim ponašanjem,za kratko vreme koje smo i posle toga ostali zajedno,vratila sam mu desetostruko :mrgreen:

Do sada nisam imala iskustva da me neki decko prevari, ali znam, kako su se neki osecali, zbog mojih beznacajnih flertova. Obicnoi su mi padali na kolena i molili me da im to ne radim pred prijateljima, ali nisu shvatali da su to beznacajni flertovi.
Jedan tip je tako pokusavao da ziigrava frajera preda mnom i da bude neki baja, pa se motao oko neke fackalice. Ja sam to resila vrlo jednostavno: smuvala sam se sa njegovim drugom, a posle sam mu izgrebala kola. cisto da zna da mene njegova glupiranja ne doticu ni malo.

Back