samuraijane
Aktivan član
- Poruka
- 1.870
ma ja uvek pripretim ražnjem.Zato ti Džejn vzemi Sai i izbuši ga k'o đevđir![]()
imam dvorište, pozovem društvo, ima da ga vrtimo do kasno u noć i polivamo pivcetom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ja uvek pripretim ražnjem.Zato ti Džejn vzemi Sai i izbuši ga k'o đevđir![]()
Pa po mog dragog, naravno
Nije ta devojka kriva..... nego on.....![]()
I zene i muskarci tesko podnose prevaru. Ja mislim da muskarce vise povredjuje saznanje da mu je partnerka imala fizicki kontakt sa drugom osobom dok zene vise boli prevara koja ukljucuje emocije. Sta vi mislite?
А зашто је он крив? Ти си та која није умела да задржи његову пажњу на себи... зар не?![]()
I zene i muskarci tesko podnose prevaru. Ja mislim da muskarce vise povredjuje saznanje da mu je partnerka imala fizicki kontakt sa drugom osobom dok zene vise boli prevara koja ukljucuje emocije. Sta vi mislite?
ma ja uvek pripretim ražnjem.
imam dvorište, pozovem društvo, ima da ga vrtimo do kasno u noć i polivamo pivcetom.![]()
Zene ne prastaju
![]()
Neka me vara samo da me ne ostavi.
Neka me vara samo da me ne ostavi.
А што волиш да те понижава, није ми јасно...Neka me vara samo da me ne ostavi.
paaa...onaj koga vise zabole za to..![]()