,, Ko tebe kamenom ti njega hlebom"

U ovom svetu prevare i laži
kad čovek čoveku kuje i sudi
ponekad se razočaram u ljude
al kažem sebi:Ipak čovečna budi!
Nikada nisam zlo poželela
ni jednom biću na planeti...
I ne mislim o tome da ima ljudi
koji bi zlo mogli nekom naneti...
A onda me tako nešto snadje
i ja osetim ljudski cinizam,
na trenutak me popusti
moj večiti optimizam...
Ali ne dam da me to obeshrabri
i unese nemire u moje dane...
,,Ko tebe kamenom ti njega hlebom!"
tako se vidaju najteže rane.
Svako je vlasnik svojih dela
i odgovara sam za sebe...
Pa zato kažem i onom ko vredja:
JA ĆU VOLETI IPAK TEBE! :heart::kiss:

d085b8d01dd2d3037f66eb0le2.jpg

Postenje i iskrenost ucinit ce te ranjivim. Nije vazno, budi posten i iskren!
Ono sto si godinama stvarao u casu bi moglo biti razruseno. Nije vazno, stvaraj!
Ako pomazes ljudima, mozes lose proci. Nije vazno, pomazi im!
Dajes svijetu najbolje od sebe, a on ce ti uzvratiti udarcima. Nije vazno, daj najbolje od sebe!
Covjek je nerazuman, nelogican i sebican. Nije vazno, voli ga!
Ako cinis dobro, pripisat ce to tvojoj sebicnosti. Nije vazno, cini dobro!
Ako ostvaris svoje ciljeve, naci ces lazne prijatelje i iskrene neprijatelje. Nije vazno, ostvari svoj cilj!
Dobro koje cinis, bit ce vec sutra zaboravljeno.Nije vazno, cini dobro!

Majka Tereza

REVELIN danas (nadam se da se nece ljutiti jer sam preuzela), slučajno videla i osetila da treba da stoji baš ispod ove pesme...Draga moja Rev...BRAVO :klap:

Draga moja gagili :cmok2:...ljutnja je osecanje koje crpi mnogo energije,koju covek moze usmeriti u drugom,pozitivnijem pravcu.te je stoga ja ne poznajem.Hvala ti sto si prepoznala reci Majke Tereze kao dobru podlogu tvojoj pesmi,koja je prelepa i ljudski topla.Tvoje preuzimanje me potaklo da na blog postvim nesto sto nosim sa sobom ma gde da sam,i kad god pomislim da sam zalutala.prisetim se ....Pozdrav svima veliki i morski.Ljubi vas Rev :heart:

REVELIN;bt43451:
Draga moja gagili :cmok2:...ljutnja je osecanje koje crpi mnogo energije,koju covek moze usmeriti u drugom,pozitivnijem pravcu.te je stoga ja ne poznajem.Hvala ti sto si prepoznala reci Majke Tereze kao dobru podlogu tvojoj pesmi,koja je prelepa i ljudski topla.Tvoje preuzimanje me potaklo da na blog postvim nesto sto nosim sa sobom ma gde da sam,i kad god pomislim da sam zalutala.prisetim se ....Pozdrav svima veliki i morski.Ljubi vas Rev :heart:
Hvala ti Rev...:hvala::cmok2:

Back