ko su ti ljudi?

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Mozete ovo da zakljucate ali mi je sad doslo da to pitam i tacka...Povremeno posetim vise stranica ovog foruma a intereusuju me i politicke teme i razmisljanja...Htela bi da nesto prodiskutujem onako realno ali je nemoguce od neke grupe koja tu stalno visi i pljuje po aktuelnoj vlasti pa se pitam da li neko od onih koji se razume u psihologiju moze da objasni ko su i sta je u glavama tih ljudi? Imam utisak za neke da su se totalno poremetili i da od "muve prave magarca" kako kaze nas narod, onda kao da cekaju da neko nesto kaze a to izvrnu i pisu izmisljotine...Nije mi jasno ko to dozvoljava i zasto se ovaj forum koji mi je drag pretvorio u opstu pljuvaonicu svega...Primecujem i na drugim forumima npr o porodici kad se nesto pise sto nema veze sa politikom uleti neko sa komentarima kako je vlast kriva za sve...Sta mislite o svemu..valjda nisam ja jedina koja primecuje da sve ovo lici na cirkus jer se dozvoljava sve i svasta...

Da rezimiramo:
-Forumasi pljuju po vlasti.
-Ti pljujes po forumasima koji pljuju po vlasti

Imalo bi se sta i objasniti i dokazati, da ti u rubrici "lokacija" ne pise "austrija".

Treba biti dovoljno mudar i tolerantan, i pokusati shvatiti sta se stvarno desava na sceni, ako scenu gledas sa bezbednog rastojanja.
Ovde, u Srbiji, ljudi su sa razlogom ljuti, isfrustrirani i ogorceni. To je rezultat pritiska koji traje decenijama, i nije ga lako objasniti u jednom postu.
Vlast dozvoljava pritisak. Vlast ne cini nista da pritisak na gradjane postane manji. Naprotiv.
Vlast donosi uredbe, mere i zakone, vredjajuci cast, golu egzistenciju, urodjeni ljudski ponos gradjana.
Vlast ugnjetava, a gradjani se razlicito brane: apatijom, ignorisanjem, bezanjem u austriju, krsenjem zakona (inat=qrcenje), svadjom sa drugim ljudima, odsecanjem prstiju, samospaljivanjem (cak i pored povecanja akcize na benzin), opijanjem, drogiranjem medikamentima, drogiranje pinkom i grandom, prosipanjem hejta po forumima...
Dobro si primetila:
Vlast je kriva.
Srecom, postoji nesto sto ni jedna vlast ne moze da pokvari, sto je starije i vece od bilo kog vladara: mladost.
Mladost ove zemlje ce, kad prekipi, pesmom kao panovom frulom, ocistiti Srbiju od pacova svih boja.
Mladi su nada. Zato svaki napad vlasti na mlade izaziva ogorcenje i burnu reakciju gradjana.
Pozdrav za Austriju koja pruza utociste za dva miliona gradjana Srbije.

Poslednja izmena:
Mozete ovo da zakljucate ali mi je sad doslo da to pitam i tacka...Povremeno posetim vise stranica ovog foruma a intereusuju me i politicke teme i razmisljanja...Htela bi da nesto prodiskutujem onako realno ali je nemoguce od neke grupe koja tu stalno visi i pljuje po aktuelnoj vlasti pa se pitam da li neko od onih koji se razume u psihologiju moze da objasni ko su i sta je u glavama tih ljudi? Imam utisak za neke da su se totalno poremetili i da od "muve prave magarca" kako kaze nas narod, onda kao da cekaju da neko nesto kaze a to izvrnu i pisu izmisljotine...Nije mi jasno ko to dozvoljava i zasto se ovaj forum koji mi je drag pretvorio u opstu pljuvaonicu svega...Primecujem i na drugim forumima npr o porodici kad se nesto pise sto nema veze sa politikom uleti neko sa komentarima kako je vlast kriva za sve...Sta mislite o svemu..valjda nisam ja jedina koja primecuje da sve ovo lici na cirkus jer se dozvoljava sve i svasta...

Vlast je kriva za sve.

Pa ne bih rekla da je izliv žuči baš uvek spontan.

Neki ljudi jednostavno imaju "misiju".
Neki u svemu vide politiku. Ostrašćenost ili zatrovanost?

Podseti me ovom temom na jednog lika pred kojim nismo smeli da konstatujemo ni da je dan lep, jer je i u lepoti dana tražio ružnu stranu. Ako je bio dobre volje, onda je sumnjičavo klimao glavom govoreći kako "nije dobro" kad je tako dobro/lepo ... jer sluti na gore. A nedajbože ako zagrmi; tada je Bog ljut, pa nas kažnjava. Kaznu smo, naravno, zaslužili. Poenta je u tome što je čovek stalno tražio priliku da nas ubedi u religiozne motive, uzroke i posledice svega, pa i prirodnih pojava.

Ne zaboravi Vatikan...:mrgreen:

Vatikan je davno digao ruke od Srbije tačnije 1992. Danas se Srbijom bavi samo CIA zbog Kosova i briselska, ona niža administracija. Zato su žutima puna usta priče o ulasku u EU jer da se ozbiljno radi na tome bilo bi kao što je vrli predsednik uradio sa aferom oko presadjivanja organa, tj prepustio sve Briselu. Kad ćete naučite da mislite svojom glavom stalno se pitam? :roll:

Masoni se bavi svime i svačime. Masoni u Srbiji nisu nikad bili jači i svesni su da ova garnitura bezmozgilnih kreatura koju je direktno protežirao matori deda Mićun, koji je uzgred jedan od vodećh srpskih masona, razmišlja trenutno koga da stavi na čelo države jer na izborima su svesni fijaska koji se ne može fingirati nikakvom manipulacijom. Ima dva kandidata. Nijedan od njih nije Koštunica.

Da rezimiramo:
-Forumasi pljuju po vlasti.
-Ti pljujes po forumasima koji pljuju po vlasti

Imalo bi se sta i objasniti i dokazati, da ti u rubrici "lokacija" ne pise "austrija".

Treba biti dovoljno mudar i tolerantan, i pokusati shvatiti sta se stvarno desava na sceni, ako scenu gledas sa bezbednog rastojanja.
Ovde, u Srbiji, ljudi su sa razlogom ljuti, isfrustrirani i ogorceni. To je rezultat pritiska koji traje decenijama, i nije ga lako objasniti u jednom postu.
Vlast dozvoljava pritisak. Vlast ne cini nista da pritisak na gradjane postane manji. Naprotiv.
Vlast donosi uredbe, mere i zakone, vredjajuci cast, golu egzistenciju, urodjeni ljudski ponos gradjana.
Vlast ugnjetava, a gradjani se razlicito brane: apatijom, ignorisanjem, bezanjem u austriju, krsenjem zakona (inat=qrcenje), svadjom sa drugim ljudima, odsecanjem prstiju, samospaljivanjem (cak i pored povecanja akcize na benzin), opijanjem, drogiranjem medikamentima, drogiranje pinkom i grandom, prosipanjem hejta po forumima...
Dobro si primetila:
Vlast je kriva.
Srecom, postoji nesto sto ni jedna vlast ne moze da pokvari, sto je starije i vece od bilo kog vladara: mladost.
Mladost ove zemlje ce, kad prekipi, pesmom kao panovom frulom, ocistiti Srbiju od pacova svih boja.
Mladi su nada. Zato svaki napad vlasti na mlade izaziva ogorcenje i burnu reakciju gradjana.
Pozdrav za Austriju koja pruza utociste za dva miliona gradjana Srbije.
Ako sam dobro shvatila ti bi u stvari hteo da kazes da je lako meni iz "debele ladovine" zvane Austrija da komentarisem jad i muku srpskog naroda...Mislis da smo mi ovde tako dosli ko turisti pa videli kako je lepo i ostali...Mozda znas a mozda i ne da je i nas oterala neka vlast...mene Miloseviceva...ali reklo bi se i od goreg ima gore...Mogla bi se ovde isplakati i izjadati sta je od mene moja zemlja napravila...U Austriji radi mnogo nas ono sto nikad ni pomislila ne bi da sam kuci...ucila sam da budem neko a i u srbiji i ovde sam niko...osim sto radeci nekvalifikovane poslove zaradjujem vise od doktora...e pa ako je to uslov za srecu ok...meni je stomak pun pa sad filozofiram...u stvari sam htela da kazem da se ovako nista nece promeniti...papir sve trpi istina je...ali meni bi bilo draze da svoju nemoc ne prikazujemo tako vec da imamo ideje kako da bude bolje...Onda ako zeli neko da ima taj izduvni ventil treba jos jedna rubrika da se otvori pod nazivom "ovde otvorite svoju dusu" bar bismo se siti isplakali...svako iz svog razloga...

nisa primetio na ostalim podforumima
a n politici stvarno ima svašta

Gde mi je poruka???!!!:roll:

Mora da nisi bio dobar, pa je izbrisana :mrgreen:

Tema: ne svraćam na pdf Politika, pa neću o forumašima koji tamo postuju, već o par ljudi koje znam iz rl, a koji su isti kao forumaši opisani u prvom postu. Prva osoba umire od dosade, nema nikave obaveze, sedi i gleda skupštinu. Čim joj se neko nađe u blizini, ta osoba krene sa svađom oko politke i vlasti. ne vredi govoriti da te politika ne interesujue. pretpostavljam da mora da izbaci iz sebe nagomilanu frustraciju. Drugoj osobi nije toliko dosadno, ali takođe započinje svađu vezanu za politiku čim joj se pruži prilika, verovatno iz istog razloga kao prva.

Meni ćale ima izvesna različita viđenja od mene ali se nikad NE SVAĐAMO.Imamo tu toleranciju...Problem je kad ti neko kaže ''nemaš pojma'' ko da jep opio svu mudrost sveta a njegov stav mu je samo zid koji ga to on zamišlja brani od realnosti...Ali zezno se realnost više ne kuca nego ruši vrata:lol::cool:

Ako sam dobro shvatila ti bi u stvari hteo da kazes da je lako meni iz "debele ladovine" zvane Austrija da komentarisem jad i muku srpskog naroda...Mislis da smo mi ovde tako dosli ko turisti pa videli kako je lepo i ostali...Mozda znas a mozda i ne da je i nas oterala neka vlast...mene Miloseviceva...ali reklo bi se i od goreg ima gore....

Neko je pobegao od gladi, batina, nemastine
a nekoga jos uvek biju, izgladnjuju, ponizavaju.
Nismo mi jedni drugima krivi. Mi smo i zrtve i saucesnici.
Kriva je vlast. Izabrana je da nas vodi, a ne da nas, ovako divlje, prepusti stihiji. Izujedacemo se.

Back