Ko su po vasem misljenju najbolji muski i zenski vokali???

Dont_Break_The_Oath:
Nisam ja nikada trazio da iko misli kao i ja,to je previse dosadno,ali sam trazio argumente,a nisam ih dobio.Ocigledno da ljudi ovde ne vole dovoljno muziku koliko i ja.Cast izuzecima sa kojima mogu da budem u ok odnosima.A necu da postujem ista drugo dok mi neko ne argumentuje stavove.

pa suprotno tome oath!!!Znaci da su ljudi isto ovde toliko tvrdoglavi kao i ti,i da ti ljudin isto toliko cekaju argumente koje im ti ne prinosish...
a?

E brate izvini molim te! Ali, nisam ja taj koji pljuje po svemu sto je tudje misljenje don't_brake_the _oath!
Ako sebe smatras za velikog ljubitelja muzike, onda moras da naucis da razlikujes subjektivno od objektivnog, a to svakako jos nisi savladao!
Ako mi trebaju predavanja iz metala pitacu tebe, a za sve ostalo pitaj mene!!!! Izvinjenje ostaloj braci koji su se nasli uvredjeni, nije bilo namenjeno njima vec striktno Don't_Brake_The Oath!
Ego je tvoj problem sto ne mozes da nadjes pevaca. Ono sto si napisao na mom forumu u vezi demo bendova je samo tvojh problem a ne ostalih ljudi!
Brus Dickinson je do jaja vokal, ali! Ali nemoj isticati samo neke metalce u prvi plan! Samo oni znaju da pevaju?! Ili nesto drugo?!
Pljujes po Bjork, pljujes po Trent Reznoru, ne komentarises Tom Yorka, ne komentarises, Maynard James Keenan-a. Ne komentarises sve ostalo sto sam naveo. Jel se plasis? Jel se plasis da priznas da jos ljudi zna da peva? Jel se plasis da nema ni jednog benda koji bi ponovio uspeh Iron Maidena u metalu? Koji je tvoj problem?!
Ne zaboravi... nije muzika samo metal!

OK sinak...Ocigledno je da imamo podeljena misljenja. Trebalo bi da znas da Raznor nije samo pevac vec i stvaralac cele muzike NIN-a, slazem se da je Black Sabath do jaja i gotivim ih mnogo, ali ipak nije metal najjaci. Ako hoces mozemo ovo da nastavimo preko nekog chata...Vidim da si on-line...reci mi samo lokaciju...Nemam nameru da se svadjam, vec mi je stalo do mishljenja drugih ljudi....

don't break stalno pricas o nekoj velicini nekih bendova,a ja bih te pitao po cemu su oni toliko veliki i gde?
i gde to taj danac vlada???
evo ti lista najuspesnijih i najvecih bendova u velikoj britaniji(nisu svi iz uk),selekciju je napravio q magazine(na osnovu prodatih albuma i singlova,i turneja)
Based on biggest album, biggest headline gig, weeks on album and singles chart Q have compiled this list. The top 20 are as follows:

.Pink Floyd
2.Led Zeppelin
3.The Rolling Stones
4.U2
5.Queen
6.Dire Straits
7.Bruce Springsteen & The E street Band
8.The Beatles
9.Bob Marley & The Wailers
10.Fleetwood Mac
11.The Eagles
12.The Beach Boys
13.Oasis
14.BON JOVI
15.Guns n' Roses
16.Nirvana
17.Genesis
18.The Bee Gees
19.Metallica
20.Boston

eA ovo je prica sa pokricem,a ne tvoja saxon je veci bend od gunsa(pa brate to je isto kao da kazes da je obilic veci klub od crvene zvezde).Voleli mi gnr ili ne,oni su poslednji veliki rnr bend,i jedan od najvecih rnr bendova.

Ovo sto je "igorsr" rekao, je upravo ono sto sam danas video na netu i hteo da predstavim nasem "kriticaru" pod pseudonimom Don't_Brake_The_Oath...
Ovde nailazimo na tipican slucaj "Ja znam bolje od tebe, da je moj omiljeni bend (pevac, gitarista) bolji od tvog, ZATO"! I sve to tako lepo protkano tehnickim znanjem. Izvini Don't_Brake_The Oath ali mislim da nije tehnika sve..... I da jedan BB King bolje svira gitaru od bilo kog metalca zato sto je lik svirao dva sata solirajuci samo na kombinaciji tri-cetiri akorda (a svi znamo ko je i sta je on) samo da bi dokazao ljudima koji su govorili da "mnogo jednostavno svira", ne bi li im dokazao da nije sve u tehnici koje on ima za izvoz. Isto vazi i za brojne vokale...
Ne sporim da metal ima tehnicki kvalitet ali to nije pravo merilo za najboljeg.

Back