E brate izvini molim te! Ali, nisam ja taj koji pljuje po svemu sto je tudje misljenje don't_brake_the _oath!
Ako sebe smatras za velikog ljubitelja muzike, onda moras da naucis da razlikujes subjektivno od objektivnog, a to svakako jos nisi savladao!
Ako mi trebaju predavanja iz metala pitacu tebe, a za sve ostalo pitaj mene!!!! Izvinjenje ostaloj braci koji su se nasli uvredjeni, nije bilo namenjeno njima vec striktno Don't_Brake_The Oath!
Ego je tvoj problem sto ne mozes da nadjes pevaca. Ono sto si napisao na mom forumu u vezi demo bendova je samo tvojh problem a ne ostalih ljudi!
Brus Dickinson je do jaja vokal, ali! Ali nemoj isticati samo neke metalce u prvi plan! Samo oni znaju da pevaju?! Ili nesto drugo?!
Pljujes po Bjork, pljujes po Trent Reznoru, ne komentarises Tom Yorka, ne komentarises, Maynard James Keenan-a. Ne komentarises sve ostalo sto sam naveo. Jel se plasis? Jel se plasis da priznas da jos ljudi zna da peva? Jel se plasis da nema ni jednog benda koji bi ponovio uspeh Iron Maidena u metalu? Koji je tvoj problem?!
Ne zaboravi... nije muzika samo metal!