Ko su najveci neprijatelji srpskog naroda?

Ko su najveci neprijatelj srpskog naroda?

• Ukupno glasova
    26
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

LorneMalvo

Domaćin
Poruka
3.346
Naletio sam na youtubu na ovaj video govora Vuka sa Dinare komadanta Dinarske divizije popa Momcila Djujica<od 15 minuta videa> gde on kaze da su najveci srpski naprijatelji jugosloveni,srpski izrodi koji se stide da kazu da su Srbi i koji hoce jos bratsvo sa krvatima i hoce jos jugoslaviju i dok se srbi njih ne rijese srbima i srbiji nema naprijed sto me inspirisalo da postavim ovu autorsku temu

Dakle sta mislite ko je najveci neprijatelj srpskog naroda.

Они који нису наведени у анкети.

- властодршци, свињска хунта.

Пандемонијски дијаболици, који имају мрачну паралелну неинституционалну (али и институционалну) власт вршења моћи !

У питању је око 2-3000 људи у Србији.

Пуч треба да обрише по "дубини" све ове дијаболике

Грађанско друштво које је настало средином 19. века и из кога је проистекло све. Панславизам, југословенство, комунизам, неолиберална демократија. А из свега овог је проистекао читав низ других последица. Мада, југословенски начин размишљања, горовења и делања би био мој први одговор. Али је и југословенство морало да настане из неке клице а та клица је грађанско друштво. Ми Срби нисмо рођени да будемо "Грађани" него "Војници" ! Наша држава мора бити по устројству "Касарне" а не "Кућног савета и Бранка коцкице" где свако може да узме реч и каже шта жели или да као мало дете дивља и ради шта хоће без последица. Значи......Бизмарков тип државе. Као нпр. некада Прусија.Строго централизована држава којом управља државно тело. На првом месту војска, на другом нпр. савет високих вођа. Војска одређује ко ће ући у њега а не народ. Од тог тела иду наређења по вертикали, од републике до месне заједнице.

Грађанско друштво које је настало средином 19. века и из кога је проистекло све. Панславизам, југословенство, комунизам, неолиберална демократија. А из свега овог је проистекао читав низ других последица. Мада, југословенски начин размишљања, горовења и делања би био мој први одговор. Али је и југословенство морало да настане из неке клице а та клица је грађанско друштво. Ми Срби нисмо рођени да будемо "Грађани" него "Војници" ! Наша држава мора бити по устројству "Касарне" а не "Кућног савета и Бранка коцкице" где свако може да узме реч и каже шта жели или да као мало дете дивља и ради шта хоће без последица. Значи......Бизмарков тип државе. Као нпр. некада Прусија.Строго централизована држава којом управља државно тело. На првом месту војска, на другом нпр. савет високих вођа. Војска одређује ко ће ући у њега а не народ. Од тог тела иду наређења по вертикали, од републике до месне заједнице.

:hahaha:

Ti si znači za vojnu diktaturu?

Тако је брате !

Држава је иницијација, хијерархија у војсци, од монарха, војвода, официра, домаћина до малог регрута у штали и кухињи (Круна+Сенат)

Друштво нека се игра друштвености (Влада+Народна скупштина), са лоповима, невладиним бабама, грађанистима, и свима онима који ће висити, после сваког уличног витлања док руља не смири и не доведе у ред и поредак.

Дакле:

Корпоративна Србија = Држава+Друштво = Држава (Монарх и Сенат) + Друштво (Влада и Народна скупштина)

:hahaha:

Ti si znači za vojnu diktaturu?
То у почетку. Али не мора бити војска на улици увек. Можеш да створиш нешто по узору на Иран, Северну Кореју или Израел ( Само без парламента ). Јер гледам овај "Народ" у Србији задњих 30 година и схватио сам да је то једно крдо говеда коме треба добра батина и ред и закон.....као и сваком крду. Премда има сјајних појединаца у том "Крду" као што сам нпр. Ја и овај Мистик :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: који могу да играју улогу капоа у конц. логору !!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back