Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ko su najveći experti u SCG po pitanju astrologije?
I da sab...sabla...bla ...bla...Hoću reći da dakle i jopet sab...sabla...bla..bla...bla...laz..SABLAZNIM "caricu", pa da velim.
Dakle, hm jel ovaj...ovan... ne nego onaj ovan i ovaj ovan.
Htjeo sam reći, Jovan koji je ovan, on je ovaj..onaj.
Javiću se drugi put.
Da radila sam par puta horoskop...kako kazu zivotni...jednom kad mi je bilo 25 god i uplasila sam se od onog sto mi je astrolog rekao...na zalost to se i obistinilo...ne bih bas o tome kako i sta ali mogu reci da u tome nesto ipak ima...kasnije sam se hahaha zabavljala sa jednim astrologom i naravno on je pravio horoskop za svaki dan i ´"navrtao vodu na svoju vodenicu" kako kaze nas narod...Horoskopima po casopisima netreba verovati a sto se tice nekih karakteristika svakog znaka astrolozi su mene kao lavicu detaljno "procitali" i sve je bas tako i vrline i mane...Uh jesam li ja malo promasila pitanje?
Najbolji su Goran Milekic i Pedja Radovic, potrazite njihove "kontakte" na www.astrologus.co.yu, gde cete i videti njihove clanke! Sto se tice Nikole Stojanovica, odlican je, ali je sitnicav, zalazi u nebitne stvari, ovi dvojica zadiru u sustinu! Verujte mi!
Naglasi region. Meni je jedna devojka uradila natalni horoskop, posto ja nemam puno godina ovo sto mi je pisalo do sada je tacno.
Kada napises mesto boravka kontaktirace te ta devojka.Napisi i telefon.