Ко су инсели и да ли сте ви један од њих

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Трудим се да као разумна особа пробам да разумем проблеме инсела. То су момци незадовољни собом, својим постојањем и изгледом...

Наравно као и свака несигурна особа то себи не смеју признати. Па онда за све криве жене.

Женомрсци који у животу нису дотакли жену због својих несигурности. Постоји један текст на сајту о њима који је врло занимљив па ћу га изнети доле.

Ја лично нисам инсел, мада јесам често себи пунио главу тиме да "нисам алфа" а да жене желе само "алфе". И то је филозофија инсела: они себе сматрају бетама, а жене се само лепе на "алфе", па се ту преплиће мржња према себи јер нису рођени у кожи "алфе"и мржња према жени јер само "јури за алфама".

KO SU INCELI?​

Ukratko, radi se o muškarcima koji, frustrirani činjenicom da nemaju seks sa ženama te da su u „prinudnom celibatu“ „kažnjavaju“ žene, uglavnom ubistvom. Ova opasna supkultura do pre nekoliko godina mogla se naći na mnogim delovima interneta. Imali su i svoj sajt „Incels.me“, koji je u međuvremenu ugašen, kao i veliki sabredit na najvećem svetskom forumu „Reditu“, koji je takođe ugašen. To ih, međutim, ne sprečava u tome da se ujedinjuju u raznim delovima interneta gde dele i raspiruju mržnju prema ženama i kuju osvetničke planove. Muškaraca ima iz celog sveta, a svi dele isto mišljenje – žene su krive za to što oni nemaju seks i treba da plate za to.
AWALT
(Sve žene su takve).

Beta (Inceli sebe smatraju beta muškarcima, dakle inferiornijom “vrstom” muškaraca).

Čad (što je anti incel, dakle muškarac koji je uspešan, harizmatičan, inteligentan i koji ima seks sa ženama. Ne samo to, njihova teorija kaže da čak i ukoliko neki incel uspe da se oženi, nesumnjivo će ga žena u jednom trenutku prevariti sa Čadom i ostaviti ga zbog njega).

Normi (Normalan muškarac, potpuno prosečan, ali uspešan sa ženama. Inceli ih uglavnom preziru, mada ima i onih koji priznaju da maštaju o tom “statusu”).

Femoid (tako obično nazivaju žene, što bi značilo ženski humanoid ili ženski organizam).

KTHHFV (Kissless, touchless, hugless, handholdless, friendless, virgin) – Incel koji se nikad nije poljubio, zagrlio, držao za ruke sa nekim, imao seks, niti bio prijatelj sa ženom. Smatra se “najčistijom” ali i najbeznadežnijom vrstom incela.

Tu su još i crvena i crna pilula, dva važna pojma u svetu Incela.

Crvena pilula je poimanje da svet nije fer prema muškarcima, a to mogu da pokušaju da preokrenu u svoju korist tako što će ići u teretanu, dobiti izgled “alfa mužjaka”, tretirati žene “kao smeće” i time zadobiti njihovo poštovanje i naravno, seks.

Crna pilula odbija mogućnost unapređenja sebe. Pristalice ove teorije veruju da je svet oduvek, i da će zauvek biti nenaklonjen muškarcima jer je ženama urođeno da biraju genetski superiornije muškarce. Muškarcima ostaje da prihvate da će ostatak života provesti u celibate ili mogu da preduzmu nešto da osvete sebe i sebi slične – iz tog stava dolazi i najviše terorističkih napada incela.

Još je mnogo pojmova kojima se inceli služe, ali ovo su najkorišćeniji.

“Sve žene su kur*ve”, “Žene su smeće i samo koriste muškarce”, “Žene su oličenje zla”, “Žene su kante za spermu”, “Dro*e koje nose šortseve, a ne žele da ih muškarci diraju” “Uzrok svih naših patnji su žene. U mržnji je moć” su osnovne premise kojima se inceli vode.

Šta je ovo sa temama u poslednjih dva-tri dana. Sve nešto kako su muškarci svinje, mrzitelji žena..
Уф, пријатељу мој, не знаш колико су ми пута брисали поруке које нису биле мизогене јер су тако неке форумашице сматрале. То су толике глупости, и ево баш сам сада оставио коментар на тему феминизам. Између два зла, шта је горе, фемињара или инсел, питање је сад. Биће и о њима, не сјекирај се.

Ја сам става да нема разлике међу нама до сексуалне па сам јако непристрасан када су те "полно-родне" размирице

Уф, пријатељу мој, не знаш колико су ми пута брисали поруке које нису биле мизогене јер су тако неке форумашице сматрале. То су толике глупости, и ево баш сам сада оставио коментар на тему феминизам. Између два зла, шта је горе, фемињара или инсел, питање је сад. Биће и о њима, не сјекирај се.

Ја сам става да нема разлике међу нама до сексуалне па сам јако непристрасан када су те "полно-родне" размирице
Mrzitelji žena kao i mrzitelji muškaraca su podjednako degutantni. Nema tu sada razlike. To što si naveo za muškarce važi podjednako i za frustrirane žene. Oblike koje pripisuješ ovima u temi su nazifeministkinje u ženskom rodu. Sve te suprotnosti su iste.

Ajde pročitaj uvodni post Last day gde je lepo napisala šta je feministkinja i onda uporedi sa ovim što si napisao o incelima.
I tebi je to isto, a.
A za ovo feminyara mogu da ti kažem da si pokazao jedno baš ružno lice.

Mrzitelji žena kao i mrzitelji muškaraca su podjednako degutantni. Nema tu sada razlike. To što si naveo za muškarce važi podjednako i za frustrirane žene. Oblike koje pripisuješ ovima u temi su nazifeministkinje u ženskom rodu. Sve te suprotnosti su iste.
Тако је, скроз се слажем. И сам имам такав став. Обе крајности везане за оба пола. И опет, два зла, не зна се ко је гори

Тако је, скроз се слажем. И сам имам такав став. Обе крајности везане за оба пола. И опет, два зла, не зна се ко је гори
Nije bitno koji je gori, oba su loša. Ne postoji potreba da se određuje šta je lošije ako su već oba loša. Nije pitanje sudstva, pa da determinišemo kaznu.

Ajde pročitaj uvodni post Last day gde je lepo napisala šta je feministkinja i onda uporedi sa ovim što si napisao o incelima.
I tebi je to isto, a.
A za ovo feminyara mogu da ti kažem da si pokazao jedno baš ružno lice.
Ненене, постоји разлике наравно. Сви нормални знају шта је феминисткиња. Али и ти сигурно знаш шта сам ја мислио под фемињара. То је као кад у политици кажеш патриота и патријота.

Једина разлика код фемињаре и инсела је та што се фемињара увати за реалне историјске друштвене околности па и има неки аргумент. А инсел нема за шта да се ухвати него само лапрда. Ал опет кажем, два зла, не знам које је горе.

Нисам показао ружно лице, и пробај да разумеш мој став поготово кад поредимо случај са патриотима и патријотама. Скоро да је исто, а мени не можеш ништа да кажеш јер никад у животу нисам искористио ни повредио жену, чак иако ми се нудила, одбио сам.

Nije bitno koji je gori, oba su loša. Ne postoji potreba da se određuje šta je lošije ako su već oba loša. Nije pitanje sudstva, pa da determinišemo kaznu.
Једина разлика је што се фемињара ухвати за то да реално, жене у швици нису имале право гласа до 1970тих. Што је наравно ван сваке памети. Зашто жена да не гласа? Па и она је становник земље. Не разумем ту логику

Čovek mora da zavoli sebe
I da shvati da je dostojan i ljubavi i sexa i svega lepog
Onda i da radi na sebi, trenira, hrani se, vodi računa o svom obrazovanju, higijeni, navikama
Volim sebe. Nisam loš frajer. Mislim da sam sasvim dobra prilika i radim na sebi.
Nekad sam bio u "bedaku" ali sam promenio stav i navike. ;)
Bitno je i kako o sebi govorimo.

Али и ти сигурно знаш шта сам ја мислио под фемињара
Ne znam šta si mislio. Pošto nisu naveo nijedan stav koji je iole uporediv sa
Još je mnogo pojmova kojima se inceli služe, ali ovo su najkorišćeniji.

“Sve žene su kur*ve”, “Žene su smeće i samo koriste muškarce”, “Žene su oličenje zla”, “Žene su kante za spermu”, “Dro*e koje nose šortseve, a ne žele da ih muškarci diraju” “Uzrok svih naših patnji su žene. U mržnji je moć” su osnovne premise kojima se inceli vode.
smatram da voziš običnu glupu mantru koju si pokupio od matoraca.

Čovek mora da zavoli sebe
I da shvati da je dostojan i ljubavi i sexa i svega lepog
Onda i da radi na sebi, trenira, hrani se, vodi računa o svom obrazovanju, higijeni, navikama
Volim sebe. Nisam loš frajer. Mislim da sam sasvim dobra prilika i radim na sebi.
Nekad sam bio u "bedaku" ali sam promenio stav i navike. ;)
Bitno je i kako o sebi govorimo.
Наравно управо та криза себности је проблем инсела. Они сами себе сматрају инфериорнима. Сматрају да нису генетски предодређени. И за то криве себе, природу и жене.

Ne znam šta si mislio. Pošto nisu naveo nijedan stav koji je iole uporediv sa

smatram da voziš običnu glupu mantru koju si pokupio od matoraca.
А и да не знаш, сада знаш када сам објаснио. И знаш да није злонамерно. Код мене нема злонамерно, има само неспоразума. А разлика између правњ феминисткиње и фемињаре у сленгу је једнака разлици патриоте и патријоте у сленгу.

Ja insele visim kao ljude koji ne zele da priznaju da je problem u njima i njihovom ponasanju prema suprotnom polu koji ih odbija vec misle kako su zene nekako krive za to sto su neuspesni s njima i umesto da rade na sebi sa svakim odbijanjem postaju samo ogorceniji i kivniji na suprotni pol.
Прочитај горе, имаш црвену и црну пилулу. Ја то заправо нисам ни знао до данас. Не знам ни како сам на то налетео ал занимљива тема. Када се већ мало мало пише о женским екстремима, ајмо мало и о мушким да закинемо

Iskreno, prvi put cujem za ovaj izraz.
Ја сам први пут чуо од брата прошле године на базену. Мислио сам да је хтео да каже интел. Као интелови процесори и то. Онда ми је касније објаснио.

Ја сам први пут чуо од брата прошле године на базену. Мислио сам да је хтео да каже интел. Као интелови процесори и то. Онда ми је касније објаснио.
mmmm_by_vitamincel_dg2avzo-375w.jpg

:mrgreen:

Inače, mislim da su inceli samo produkt ovog današnjeg bolesnog društva sa poremećenim sistemom vrednosti. Oni su, prosto, logična posledica toga.

Pogledajte prilog 1423605
:mrgreen:

Inače, mislim da su inceli samo produkt ovog današnjeg bolesnog društva sa poremećenim sistemom vrednosti. Oni su, prosto, logična posledica toga.
Апсолутно је тако, и на неки начин их и разумем. Не оправдавам али разумем њихову фрустрацију. Осећају се одвратно у својој кожи. Генетски назадно, а на генетику се не може утицати. Само они за то криве жене које су површне све до једне (по њима), јер је тако као природа одредила ил шта већ. Ал мислим да су сви до једног у бити депресивни.

Апсолутно је тако, и на неки начин их и разумем. Не оправдавам али разумем њихову фрустрацију. Осећају се одвратно у својој кожи. Генетски назадно, а на генетику се не може утицати. Само они за то криве жене које су површне све до једне (по њима), јер је тако као природа одредила ил шта већ. Ал мислим да су сви до једног у бити депресивни.
Иста појава су и фемињаре са друге женске стране, тј не феминисткиње већ "феминисткиње". Оне што у мимовима погрдно називају "Карен". Што се деру урлају, мрзе мушкарце... Иста прича је са њима и инселима. Не знам зашто се @Lule наљутила на мене поредећи њих кад су оба случаја крајност родно-сексуалног понашања

Gospodine Sredoje, moram da vam kažem da vas je vreme pregazilo. :D
Време иде, гази, пролази, табана. Све ће нас време истабати кад-тад. Ко зна какве ће речи сутра мој брат и сестра користити. И моја клинчадија кад се израђа.

Back