Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Људи који верују у астрологију.
Ево искрено од мене за вас који сте у астролошком култу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бл:Људи који верују у астрологију.
Šab te lobi ko vijeruje u šta!!! Ma popusti narod! Ne smaraj! Što uopšte čitaš ono što te na zanima tj u šta ne vijeruješ???Бл:Људи који верују у астрологију.
nego sta je?Михајло:Ма ви верујете, јер се клањате идлу! Астрологија није наука, које *****
Сатанизамsnowflower:nego sta je?
Obersturmfuehrer:hahha
e Mihajlo Mihajlo....
dobro je da uvek imam ljudi koji su raspolozeni za komediju....
a mislim da je vrlo 'ozbiljno' ocekivati Isusa da se ponovo pojavi![]()
Ma mars bre konju vatrogasni, ko' tebe sta pita.Idi nadji sebi forum pod nazivom 'ugrozeni'.Бл:Људи који верују у астрологију.
Ах какве лепе речи, од куда да сам коњ???Sal:Ma mars bre konju vatrogasni, ko' tebe sta pita.Idi nadji sebi forum pod nazivom 'ugrozeni'.
Ako ga nema, otvori ga sam sebi, budalo.Ostavi ljude da se zabavljaju.
beba_toronto:e taj mihajlo to je ustvari BL, upada sa razlicitim nikovima i podrzava sam sebe)
fora je, niko drugi ga ne podrzava, na vascelom forumu,a on jos uvek ne kapira nista![]()
Silko:iMAO SAM NEKOLIKO VRLO INTERESANTNIH INTERNET NAPADA NA SVOJ KOMPJUTER u zadnjih nekoliko minuta - pa moram da se udaljim da preduzmem dodatne mere opreza i spremim se!!
Bebo - oprez, mada tebe verovatno neće jer si žensko!!![]()
Мухамеданац, јеси ли се то почео сам са собом свађати??Silko:iMAO SAM NEKOLIKO VRLO INTERESANTNIH INTERNET NAPADA NA SVOJ KOMPJUTER u zadnjih nekoliko minuta - pa moram da se udaljim da preduzmem dodatne mere opreza i spremim se!!
Bebo - oprez, mada tebe verovatno neće jer si žensko!!![]()
Михајло:Мухамеданац, јеси ли се то почео сам са собом свађати??
Михајло:Ма ви верујете, јер се клањате идлу! Астрологија није наука, које *****
Што се стидиш мухамеданског порекла.Silko:..izgleda da je tvoj svet ograničen na tebe(i tebi slične) i muhamedance!!!
To i nije loše..kad je neko iz tvog sveta, ti si siguran da on nije muhamedanac!!!
8-)