- Poruka
- 92.287
nemam, to sam svojeručno zapisao još otkad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam, to sam svojeručno zapisao još otkad
samo sam bacio pogled, a po naslovima se vidi da je interesantan materijal
Redom je tu odgovoreno na većinu pitanja koja nekoga interesuju ili muče.samo sam bacio pogled, a po naslovima se vidi da je interesantan materijal
nabrojnemam, to sam svojeručno zapisao još otkad
slapsi, nisi senseiteškomie
nije mi dan, mora da je pritisakslapsi, nisi sensei
slanine, čvaraka...nije mi dan, mora da je pritisak
čvarke nemam a voleo bi da imam.slanine, čvaraka...
nešto ti prstići smežurani ko da si gnjurio tri dana ili gaće izapirao u lavoručvarke nemam a voleo bi da imam.
A slaninu što imam ti to nisi ni na slici vido a kamoli probo. Pravi je jedan Djordje tako lepo da sve hrstka kad se grize i uopšte nije žilava a ima i dosta mesa, kao što se vidi na priloženoij slici (ne obraćaj pažnju na crno ispod noktiju sasam došo snjive).
Pogledajte prilog 1276309
rekoti sasam došo spolja. Napolju em ladno em mokro a ja guro ruke u svašta jel sam moro nešto da čistim i plus sam obro još malo mušmula što su ostale a neke popadale u blato pa sam to vadionešto ti prstići smežurani ko da si gnjurio tri dana ili gaće izapirao u lavoru![]()
A pradeda x4, prababa x4?Iako ih katolička crkva smatra svecima, ni Marijina majka ni otac se ne pojavljuju u kanonskim tekstovima Biblije. Zašto?
Да би то знао постоји услов Анде -мораш даодеш на литургијуI pravoslavna Crkva ih smatra svetima.
Sveti Joakim i Ana, pominju se na kraju svake liturgije.
Al' ga Djorde vakumira, svaka mu dala!čvarke nemam a voleo bi da imam.
A slaninu što imam ti to nisi ni na slici vido a kamoli probo. Pravi je jedan Djordje tako lepo da sve hrstka kad se grize i uopšte nije žilava a ima i dosta mesa, kao što se vidi na priloženoij slici (ne obraćaj pažnju na crno ispod noktiju sasam došo snjive).
Pogledajte prilog 1276309
Krije se sramota i lažna istorija.Sve je to laž i manipulacija koje opsednute ovce i dalje konzumiraju jer za bolje ne znaju.A sektaši to sve koriste u svoju korist.Verovatno nema podataka. Pa mrak je sve o Isusu do njegove 30. godine...
Ne verujem da se ishta krije, nego Isus nije bio poznat sve dok nije pocheo da propoveda, pa se nihsta ne zna pre toga...Krije se sramota i lažna istorija.Sve je to laž i manipulacija koje opsednute ovce i dalje konzumiraju jer za bolje ne znaju.A sektaši to sve koriste u svoju korist.
Mnogo toga je otkriveno ali se kosi sa biblijskim i ostalim verovanjima i sujeverjem koje odgovara eliti i sektama u cilju lakše kontrole tih sujevernih.Hipotisani sujeverni vernici nisu spremni da prime i prihvate ta saznanja jer su mentalno nezreli i namerno držani u neznanju i jednoumlju.Ne verujem da se ishta krije, nego Isus nije bio poznat sve dok nije pocheo da propoveda, pa se nihsta ne zna pre toga...
Nema shta da se otkrije, pa Jevandjelja su ochigledno pisana da se uklope u teologiju...Mnogo toga je otkriveno ali se kosi sa biblijskim i ostalim verovanjima i sujeverjem koje odgovara eliti i sektama u cilju lakše kontrole tih sujevernih.Hipotisani sujeverni vernici nisu spremni da prime i prihvate ta saznanja jer su mentalno nezreli i namerno držani u neznanju i jednoumlju.