Ko su bili Isusovi baba i deda i zašto se o njima malo govori?

slanine, čvaraka...
čvarke nemam a voleo bi da imam.

A slaninu što imam ti to nisi ni na slici vido a kamoli probo. Pravi je jedan Djordje tako lepo da sve hrstka kad se grize i uopšte nije žilava a ima i dosta mesa, kao što se vidi na priloženoij slici (ne obraćaj pažnju na crno ispod noktiju sasam došo snjive).
20221227_131312_resized.jpg

A slaninu što imam ti to nisi ni na slici vido a kamoli probo. Pravi je jedan Djordje tako lepo da sve hrstka kad se grize i uopšte nije žilava a ima i dosta mesa, kao što se vidi na priloženoij slici (ne obraćaj pažnju na crno ispod noktiju sasam došo snjive).
Pogledajte prilog 1276309
nešto ti prstići smežurani ko da si gnjurio tri dana ili gaće izapirao u lavoru :eek:

Iako ih katolička crkva smatra svecima, ni Marijina majka ni otac se ne pojavljuju u kanonskim tekstovima Biblije. Zašto?
A pradeda x4, prababa x4?

Ah da, oni nisu važni jer to ne oslikava čoveka današnjice, tj čoveka koga zanimaju samo živ, ono samo, i oni oko njega...
A i tadašnjice još manje. Iako se tada živelo sporije životi su bili prolazniji, ili nisu..

Koliko vas zna svih 8 pra roditelja?
Ja samo imena od 4.

Božica, Stojan odnosno Ilija Irina(imam i njenu umrlicu, ona je jedina bila živa kada i ja)....

Po japanskom algoritmu imam 2% obe vrste jevreja genetskih markera...
Po američko-jevrejskom nemam uopšte.
Ipak su to bili jevreji a ne hrišćani, i baba, i deda, i pradede i prababe Isusa Nazarećanina..

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 1276309
Al' ga Djorde vakumira, svaka mu dala!

Uf, komplicirate... :mrgreen:

23 Zakonsko podrijetlo Isusovo​

(Mt 1, 1–17)

Kad je Isus nastupio, bilo mu je oko trideset godina.
Bijaše – kako se smatralo – sin Josipov, Elijev, 24 Matatov, Levijev, Malkijev, Janajev, Josipov. 25 Matatijin, Amosov, Naumov, Heslijev, Nagajev, 26 Mahatov, Matatijin, Šimijev, Josehov, Jodin, 27 Johananov, Resin, Zerubabelov, Šealtielov, Nerijev, 28 Malkijev, Adijev, Kosamov, Elmadamov, Erov, 29 Jošuin, Eliezerov, Jorimov, Matatov, Levijev, 30 Šimunov, Judin, Josipov, Jonamov, Elijakimov, 31 Melejin, Menin, Matatin, Natanov, Davidov, 32 Jišajev, Obedov, Boazov, Salin, Nahšonov, 33 Aminadabov, Adminov, Arnijev, Hesronov, Peresov, Judin, 34 Jakovljev, Izakov, Abrahamov, Terahov, Nahorov, 35 Serugov, Reuov, Pelegov, Eberov, Šelahov, 36 Kenanov, Arpakšadov, Šemov, Noin, Lamekov, 37 Metušalahov, Henokov, Jeredov, Mahalalelov, Kenanov, 38 Enošev, Šetov, Adamov, Božji.
https://biblija.ks.hr/evandelje-po-luki/3

Ne verujem da se ishta krije, nego Isus nije bio poznat sve dok nije pocheo da propoveda, pa se nihsta ne zna pre toga...
Mnogo toga je otkriveno ali se kosi sa biblijskim i ostalim verovanjima i sujeverjem koje odgovara eliti i sektama u cilju lakše kontrole tih sujevernih.Hipotisani sujeverni vernici nisu spremni da prime i prihvate ta saznanja jer su mentalno nezreli i namerno držani u neznanju i jednoumlju.

Mnogo toga je otkriveno ali se kosi sa biblijskim i ostalim verovanjima i sujeverjem koje odgovara eliti i sektama u cilju lakše kontrole tih sujevernih.Hipotisani sujeverni vernici nisu spremni da prime i prihvate ta saznanja jer su mentalno nezreli i namerno držani u neznanju i jednoumlju.
Nema shta da se otkrije, pa Jevandjelja su ochigledno pisana da se uklope u teologiju...

Postoji rodoslov u Matej jevandjelju ... tu se moze videti ,,
Ali Hristos je zacet DUHOM SVETIM ... ON je morao biti rodjen kako bi spasao covecanstvo i planetu zemlju...
znaci da nisu bitni cak ni roditelji zemaljski a kamoli baba i deda ....
LJudi ne shvataju da je ON SIN BOZIJI......ziveo je pre radjanja na zemlji na NEBU....
na Nebu je bio obozavan od andjela i svih nebeskih stanovnika ...
kada je Adam pao u greh Hristos je sa svojim OCEM otpoceo PLAN SPASENJA koji su ZAJEDNO napravili Hristos i njegov OTAC jos pre stvaranja sveta.....

Back