- Poruka
- 92.287
Iako ih katolička crkva smatra svecima, ni Marijina majka ni otac se ne pojavljuju u kanonskim tekstovima Biblije. Zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I pravoslavna Crkva ih smatra svetima.Iako ih katolička crkva smatra svecima, ni Marijina majka ni otac se ne pojavljuju u kanonskim tekstovima Biblije. Zašto?
Verovatno nema podataka. Pa mrak je sve o Isusu do njegove 30. godine...Iako ih katolička crkva smatra svecima, ni Marijina majka ni otac se ne pojavljuju u kanonskim tekstovima Biblije. Zašto?
Joakim i Ana je i slava kod pravoslavaca,koji pada 22.Septembra.I mnogo naroda slavi tu slavu.I pravoslavna Crkva ih smatra svetima.
Sveti Joakim i Ana, pominju se na kraju svake liturgije.
ne bi ni imena znali da nije apokrifno (nekanonsko) jevanđelje, poznato pod imenom Protojevanđelje od Santjaga. Al što su ga izbacili iz Biblije?Verovatno nema podataka. Pa mrak je sve o Isusu do njegove 30. godine...
Ko ce ga znati. Sve su to prepricavanja... Isus je postao interesantan tek kad je poceo da propoveda, pa otud ne znamone bi ni imena znali da nije apokrifno (nekanonsko) jevanđelje, poznato pod imenom Protojevanđelje od Santjaga. Al što su ga izbacili iz Biblije?
ali snašli su se da opišu kako su tri mudraca došli na babine...Ko ce ga znati. Sve su to prepricavanja... Isus je postao interesantan tek kad je poceo da propoveda, pa otud ne znamo
nista od pre...
Odakle ti to da je postao tad interesantan ?Ko ce ga znati. Sve su to prepricavanja... Isus je postao interesantan tek kad je poceo da propoveda, pa otud ne znamo
nista od pre...
Najlepša slava na svetuJoakim i Ana je i slava kod pravoslavaca,koji pada 22.Septembra.I mnogo naroda slavi tu slavu.Pogledajte prilog 1276217
Tacno, da Konstantin nije uzeo Hriscanstvo za drzavnu religiju, verovatno bi neka druga bila aktuelna...Odakle ti to da je postao tad interesantan ?
Prije bi bilo da je nakon Nikejskog koncila.
Pa Isusu je otac Bog, to mu nisu pravi baba i deda...interesantno da se uopšte ne pominju baba i deda sa očeve strane?
a da, zaboravio sam taj detaljPa Isusu je otac Bog, to mu nisu pravi baba i deda...
tek sad počinje zavrzlama (za mene)Pa Isusu je otac Bog, to mu nisu pravi baba i deda...
Znas kako, mislim da je to ostavljeno citateljevoj masti, nigde ne pise...tek sad počinje zavrzlama (za mene)
Da li je Bog samo donirao spermatozoid a koristio Marijinu jajnu ćeliju ili je samo metnuo već napravljenog Isusa u njenu utrobu?
vrlo je bitno kako se desilo jer ako je oplodio jajnu ćeliju onda je Isus polubog a pola čovek (kao majka mu). Ako je stavio već napravljenog Isusa, kakve veze imaju baba i deda, pa i sama Marija koja je tu jednostavno iskorišćena kao i onaj što je oženio i priznao dete kao svoje.Znas kako, mislim da je to ostavljeno citateljevoj masti, nigde ne pise...
zna sejel se zna kako su se zvali navrđedi i kurajberi i tako dalje
Znas kako, sve to nije objasnjeno, dakle sve sto kazes, stoji...vrlo je bitno kako se desilo jer ako je oplodio jajnu ćeliju onda je Isus polubog a pola čovek (kao majka mu). Ako je stavio već napravljenog Isusa, kakve veze imaju baba i deda, pa i sama Marija koja je tu jednostavno iskorišćena kao i onaj što je oženio i priznao dete kao svoje.
ne znam napamet al ima ceo spisak ko je tata na koga i tačno odbrojiš 5 zas navrdedu i 14 za kurajberaimena. hvala.
linkne znam napamet al ima ceo spisak ko je tata na koga i tačno odbrojiš 5 zas navrdedu i 14 za kurajbera
ova za babu i dedu sam naleteo na internetu kao živu raspravu, dakle nije mi samom palo na pamet, ali zato ovo za poluboga jeste evo sad dok smo raspravljaliZnas kako, sve to nije objasnjeno, dakle sve sto kazes, stoji...