KO STITI ZASTICENE DELOVE SRBIJE ?

Danas 2O Maja tg.gledajuci vesti na TV N1, ugledah neverovatnu vest. Na samom vrhu Kopaonika,na Pancicevom
vrhu,koji je proglasen za zasticeno podrucje,sazidana je ogromna kucerina,od 1OOO kv.m. !!!! Dakle,na najvisoj
planini ove zemlje,na najvisem vrhu ove planie,sazidana je bez ikakve dozvole ogromna gradjevina,za koju se ne zna
ni cija je,ni ko je gradi.?

Na konferenciji za stampu,na kojoj su bile Premijerka i ona blajhana drugarica Ministraka gradjevinarstva i
infra strukture,neko od novinara je upitao Premijerku da kaze nesto,povodom tog skandaloznog zbivanja na
Pancicevom vrhu.Premijerka je veoma ostrim neprijatnim glasom rekla:"I sta vi sada ocekujete od mene ?
Da ja :gace:uzmem cekic,i odem da tu kucu rusim" !?!

Za to vreme,Ministarka Gradjevinarstva,koja je stajala tik uz Premijerku,samo se diskretno smeskala.!!!
pitamo se,zar je moguce,da neko (cak se ne zna ni ko) usudi da na Pancicevom Vrhu,gradi ogromnu zgradu,
a da Ministark Gradjevinarstva,nije nasla za shodno,ni da prokomentarise taj "mali" gradjevinski uzas koji je
napravljen na Kopaoniku.! Pitam se,u kakvoj mi to drzavi zivimo,gde neko moze i da pomisli,a kamoli da gradi
zgradu,na najvisem planinskom vrhu, jedne evropske zemlje.!?!:think:

Po mom strucnom misljenju,posle mucenja i ispadanja na Turniru u Rimu,Djokovic ne bi trebalo da se pojavi na narednom Turniru U Parizu
na Rolan Garosu.On je vec sada na ATP listi 24 ili 25.Daljim ucestvovanjem na sledecim turnirima,padace sve dublje i dublje.Ja sam vec pre
nekoliko dana,prokomentarisao kako ce proci na Turniru u Rimu.Rekao sam da ce verovatno pobediti u prva dva Kola. Ali sam takodje napisao,
da ako u Trecem Kolu "naleti" na Nadala...on gubi sigurno. Pokazalo se da sam imao pravo.Djokovic je ulivao veliku energiju,veliku nadu ovom
nasem umornom,siromasnom i obeznadjenom narodu.Dok je pobedjivao,sve je bilo u redu.Ali sada,kada je "izduvao" tu neku svoju unutrasnju
energiju,on prosto nema pravo,da svojim daljim porazima,oduzima tom jadnom narodu,poslednju iskru radosti,da smo (narod) bar u necemu,
ako ne u svemu,prvi bar u toj igri,koja se zove tenis.!:rtfm:

Ja i ti se slažemo oko Djokovića, ali verovatno je opet cela suština u novcu. Verovatno i za prolaz u ta druga i treća kola dobija solidan novac. Drugo, pitanje je dal ga i Lakosta i ostali sponzori, dal ga oni ne pritiskaju da igra nespreman. Tipa "Dobijaš od nas veliku lovu, igraj ili raskidamo saradnju "

Back