- Poruka
- 426
Ridjmozda ruzicast?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ridjmozda ruzicast?![]()
Znaci, korozija. :/
Jesi možda primjetila, zbog čega to? Da li je u pitanju potreba ili navika? Jesi ono uzbuđena tj napaljena pa je neizbježno?Sto se tiče diranja slobodna sam da primetim da otkad radim od kuće često mi ruka ode među noge.
U poslednje vreme kad god mi nisu potrebne obe ruke na tastaturi jedna mi je među nogama.
Ne idem često do kraja ali "bućkam" po malo.![]()
Mislim da je više navika. U većini slučajeva sam u koćnoj sam garderobi, nemam video poziv. Opušteno... i tako...Jesi možda primjetila, zbog čega to? Da li je u pitanju potreba ili navika? Jesi ono uzbuđena tj napaljena pa je neizbježno?
I bude li happy enda na kraju?Mislim da je više navika. U većini slučajeva sam u koćnoj sam garderobi, nemam video poziv. Opušteno... i tako...
tabu tema
Ma svi se diramo. Nema tu razlike...
Nekada da nekada ne.I bude li happy enda na kraju?![]()
Nije.I muski pubertetlija nakon svrsavanja ima period nepodrazljivosti, bez obzira na broj erekcija.Ejakulacija moze postati bolna nakon treceg puta.Zene mogu da imaju multiple orgazme, i mogu da se diraju puno puta dnevnoda resimo jednom za sva vremena ko se vise dira..muskarci ili zene..
misli se na samodiranje ili sto bi popovi rekli..rukoblud
postoji verovanje da su muskarci, ali da li je bas tako?![]()
Ma ekstra.Nekada da nekada ne.
To je više onako kao dirkanje, češkanje...
"Štrecne' nekada neki poziv, nekada nrki hitan mail...
Ali desi se po nekad kad je lagan dan da teram i do sreće...
Znači stvarno cura na taj način može doživeti orgazam bez problema?Eh kad se setim I razreda srednje...
Nisam vadila ruke iz gsćica...
Mislim da sam kad god sam bila kući non stop...