Ko se sve nije ozenio / udao

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Sedim tu sa nekim drustvom, i krene prica tako, veze, brakovi i povede se prica kako su se svi zivi u nekim vezama, brakovima, i oni sa 4 godine osnovne, i oni sto ne znaju tablicu mnozenja, i tunjavi i glupi.
Sad gledam, vecina ljudi svakakvih osobina i kvaliteta su u nekim (ozbiljnim) vezama, brakovima i cudima, a opet u Srbiji kazu raste broj samaca i sve je vise onih koji su sami posle 30-te.

Sta se desava, zasto ljudi nemaju srece u ljubavi? Mnogo biraju, mnogo traze, premalo se trude, odskacu od svoje sredine? Sta je problem?

Odakle ti to da su svi u nekim vezama i brakovima?Ja bih rekao da je skroz suprotno pogotovo kada su muskarci u pitanju.
Cinjenica je da u Srbiji raste broj samaca i da svake godine nestane 30.000 Srba a za to postoji mnogo razloga.
A zasto ljudi nemaju srece u ljubavi...pa...u zivotu ti to tako ide.Ili imas srece ili nemas,sve ti je kako ti se zalomi.

Sedim tu sa nekim drustvom, i krene prica tako, veze, brakovi i povede se prica kako su se svi zivi u nekim vezama, brakovima, i oni sa 4 godine osnovne, i oni sto ne znaju tablicu mnozenja, i tunjavi i glupi.
Sad gledam, vecina ljudi svakakvih osobina i kvaliteta su u nekim (ozbiljnim) vezama, brakovima i cudima, a opet u Srbiji kazu raste broj samaca i sve je vise onih koji su sami posle 30-te.

Sta se desava, zasto ljudi nemaju srece u ljubavi? Mnogo biraju, mnogo traze, premalo se trude, odskacu od svoje sredine? Sta je problem?

sve su 26 god..dve udate sa decom,onda treca je dugoj vezi,cetvrta je u dugoj vezi,al znam i one koje nisu...
sve zavisi od toga koliko si psihicki zdrav,koliko se trudis da senbacis u promet,dal znas sta hoces dal si samoziv ili ne i kolio te usere da nadjes odgovarajucu osobu...itd itd..

- - - - - - - - - -

Nisam ozenjen ... a razlog bi bio nedostatak srece valjda ... ili sam je ustvari imao, ne znam ni sam :D

toliko sam je imao da nisam imao srca da biram izmedju njih pet pa su me sve sutnule:lol:

Odakle ti to da su svi u nekim vezama i brakovima?Ja bih rekao da je skroz suprotno pogotovo kada su muskarci u pitanju.
Cinjenica je da u Srbiji raste broj samaca i da svake godine nestane 30.000 Srba a za to postoji mnogo razloga.
A zasto ljudi nemaju srece u ljubavi...pa...u zivotu ti to tako ide.Ili imas srece ili nemas,sve ti je kako ti se zalomi.

prvo nestaje vise zbog besparice a manje zbog tezine nalaska partnera...jer danasnjinparovi imaju taman tolko para za jedno dete...a recimo moj tata ima dve sestre znaci njih 3,kod mame ih je bilo 5 a baba je imala desetoro brace i sestara.
10 pa 5 pa 2 pa kako je krenulo ja iskreno sumnjam da cu moci da imam vise od jednog deteta...
da se ne lazemo mogu ljudi da stancuju decu koliko hoce al stvar je u kvalitetu zivota itd itd..

Moze da bude sve ovo sto si nabrojao.

Neki nemaju srece, neki izgube nadu, neki se zene da ne budu sami.
Mislim da su ljudi pomesali fikciju i stvarnost. U filmovima, serijama, knjigama, pricama uvek je srecan kraj.
Svi bi da dobiju svoju princezu ili princa a da ne mrdnu prstom ili dupetom iz sobe.

prvo nestaje vise zbog besparice a manje zbog tezine nalaska partnera...jer danasnjinparovi imaju taman tolko para za jedno dete...a recimo moj tata ima dve sestre znaci njih 3,kod mame ih je bilo 5 a baba je imala desetoro brace i sestara.
10 pa 5 pa 2 pa kako je krenulo ja iskreno sumnjam da cu moci da imam vise od jednog deteta...
da se ne lazemo mogu ljudi da stancuju decu koliko hoce al stvar je u kvalitetu zivota itd itd..

Nestaje i zbog besparice,naravno.I naveo sam da je razloga mnogo.Ali je sigurno jedan od glavnih i tezina nalaska partnera.Ja,bre,znam jedno 20-30 muskaraca koji imaju 30+ godina,sami,neozenjeni i za svakog od njih stavljam glavu na panj da ce takvi ostati do kraja zivota.I to 20-30 njih da nabrojim da se ne razmisljam mnogo.A nisu svi ni puka sirotinja,imaju gde da zive,imaju neki poslic,nisu ni ne znam kako ruzni,ni nasilni,ni losi ljudi.A odgovorno tvrdim da zive u vecem izobilju nego njihovi preci.
Isto tako i tvoj primer.Jesi li bas sigurna da su tvoji prababa i pradeda ziveli u vecem izobilju i imali visi zivotni standard od tebe?Mislis da je njima bilo lakse da odgaje desetoro dece nego tebi danas dvoje?Mozda je svet bio drugaciji,mozda je tada uzgajati decu bilo drugacije nego danas a mozda smo samo mi previse razmazeni i nezadovoljni.I mozda se danas mnogo vise ceni taj stav "hocu sve i hocu to odmah" nego ikad pre ;)

Nestaje i zbog besparice,naravno.I naveo sam da je razloga mnogo.Ali je sigurno jedan od glavnih i tezina nalaska partnera.Ja,bre,znam jedno 20-30 muskaraca koji imaju 30+ godina,sami,neozenjeni i za svakog od njih stavljam glavu na panj da ce takvi ostati do kraja zivota.I to 20-30 njih da nabrojim da se ne razmisljam mnogo.A nisu svi ni puka sirotinja,imaju gde da zive,imaju neki poslic,nisu ni ne znam kako ruzni,ni nasilni,ni losi ljudi.A odgovorno tvrdim da zive u vecem izobilju nego njihovi preci.
Isto tako i tvoj primer.Jesi li bas sigurna da su tvoji prababa i pradeda ziveli u vecem izobilju i imali visi zivotni standard od tebe?Mislis da je njima bilo lakse da odgaje desetoro dece nego tebi danas dvoje?Mozda je svet bio drugaciji,mozda je tada uzgajati decu bilo drugacije nego danas a mozda smo samo mi previse razmazeni i nezadovoljni.I mozda se danas mnogo vise ceni taj stav "hocu sve i hocu to odmah" nego ikad pre ;)

to na foru svi sirotinja . A nasi preci su bili veca sirotinja 10 puta i opet se mnozili

Ljude danas pre svega interesuje lični komfor i nisu spremni da ga se odreknu podsvesno ni po cenu samoće. Probaj te samce i samice da spojiš i namestiš,shvatićeš da u najvećem broju slučajeva traže razlog da se "izvuku"...i svi će kukati kako nemaju sreće,svi koji valjaju su zauzeti,samo na sponzoruše i džibere naleću, samo da renoviraju kuhinju ili otplate kredit za kola pa će onda da razmišljaju o vezi....Jednostavno komformizam preraste u oblik egoizma začinjen samosažaljevanjem i ljudi postanu "neupotrebljivi"...tu je negde granica koju je posle teško preći.

Ko iskreno hoće vezu i brak u principu je nađe...postoje neki objektivni fizičko/psihički nedostaci kod izvesnog broja ljudi, ali svi ostali....

Poslednja izmena:

Mislim da su ljudi pomesali fikciju i stvarnost. U filmovima, serijama, knjigama, pricama uvek je srecan kraj.
Svi bi da dobiju svoju princezu ili princa a da ne mrdnu prstom ili dupetom iz sobe.

E i ja tako mislim Snjezni :ok: ........Ima objektivnih ali mnogo su cesce u pitanju neobjektivno-subjektivni razlozi.........

Pa, ja imam 35 i nemam ni devojku a kamoli suprugu.
Zivim na selu.
Hocu da mrdnem dupetom ali prvo da nadjem zensku osobu kako bih mrdnuo dupetom zbog nje.
Koristim FACEBOOK za to ali nesto JAKO, JAKO slabo ide,NIKAKO bas.
Niko se zivi ne javlja.
U principu ideja je da se pomocu FACEBOOKa samo vidimo, razmenimo par recenica, predstavimo sebe u kratkim crtama, kakve smo osobe otprilike, kakvog temepramenta a onda ugovorimo i vidjenje uzivo.

Kada bih uspeo bar ovo poslednje 1om da izdjestvujem bilo bi SUPER.
Ali NIKOne zeli to.

- - - - - - - - - -

E i ja tako mislim Snjezni :ok: ........Ima objektivnih ali mnogo su cesce u pitanju neobjektivno-subjektivni razlozi.........

Pa nije tako bas.

zato sM i stavila poslednju recenicu...njih je tad bilo 10 al oni nisu razmisljali o kvalitetu jer su tako svi sl ziveli i bilo ne drugacije doba,nit je zena mogla nesto da bira niti je ko uopstei razmisljao mnogo o tome,nego cuti i radi...a brakovi su vecinom bili ugovoreni..

ne znam ja iskreno ako budem htela decu njihov br ce zavisiti i od kojih mat mogucnosti...pazi mogu ja da imam vise al ne zelim da dozivim negativne emocije dece zbog neke ekonomske uskracenosti...
opet s dr strane deca treba da budu zahvalna na daru zivota.. u sv sl pitanje je tu sta je ok sta je pravilno..mozda neki kompromis zelje i movucnosti i sl...

a inace pravo da ti kazem bio bi isti broj brakova i u vreme moje prababe da su ljudi imali veci br izbora..u danasnje vreme ljudi bi radije da budu sami nego sa nekim jer im je vreme da se skase...

- - - - - - - - - -

svi stariji idite na spid dejting:D

Pa, ja imam 35 i nemam ni devojku a kamoli suprugu.
Zivim na selu.
Hocu da mrdnem dupetom ali prvo da nadjem zensku osobu kako bih mrdnuo dupetom zbog nje.
Koristim FACEBOOK za to ali nesto JAKO, JAKO slabo ide,NIKAKO bas.
Niko se zivi ne javlja.
U principu ideja je da se pomocu FACEBOOKa samo vidimo, razmenimo par recenica, predstavimo sebe u kratkim crtama, kakve smo osobe otprilike, kakvog temepramenta a onda ugovorimo i vidjenje uzivo.

Kada bih uspeo bar ovo poslednje 1om da izdjestvujem bilo bi SUPER.
Ali NIKOne zeli to.

Siguran si da ne trazis na pogresnom mestu?
Mada iskreno prvi put cujem za ovak princip potrage za suprotnim polom.

Probaj nesto drugo, cim imas internet nisi u vukoebini i mozes da dodjes do grada.
Razmisli kakvu zenu zelis pored sebe i sta ti sve treba da bi nadjes jednu takvu.

Siguran si da ne trazis na pogresnom mestu?
Mada iskreno prvi put cujem za ovak princip potrage za suprotnim polom.

Probaj nesto drugo, cim imas internet nisi u vukoebini i mozes da dodjes do grada.
Razmisli kakvu zenu zelis pored sebe i sta ti sve treba da bi nadjes jednu takvu.
..a koja će budala da mu dođe iz grada da živi na selo,može da traži gde god hoće...

imam ja temu da pametni ne uzivaju u sexu tako isto ni u cemu i nicim se ne zadovoljavaju,prepametni su za sve

Back