J jevropa Buduća legenda Poruka 37.349 11.11.2008. u 10:37 - Ko se osjeća kao Turčin neka ide u Tursku #101 delirium tremens: Evo ja sam soroševski plaćenik, kažem: tog gradonačelnika Sofije treba strpati u zatvor jer je nacista. Kliknite za proširenje... Jel taj nije imo nikog pametnijeg ovde da postavi...............jesimu ti glavni adut
delirium tremens: Evo ja sam soroševski plaćenik, kažem: tog gradonačelnika Sofije treba strpati u zatvor jer je nacista. Kliknite za proširenje... Jel taj nije imo nikog pametnijeg ovde da postavi...............jesimu ti glavni adut
J jevropa Buduća legenda Poruka 37.349 11.11.2008. u 10:42 - Ko se osjeća kao Turčin neka ide u Tursku #102 la dolcevita: Pozz iz Valjeva, jatace... Pravim svadbu, smatrajte se pozvanim... i ti i djeneral... Kliknite za proširenje... A jel izabranik,on ili ona?
la dolcevita: Pozz iz Valjeva, jatace... Pravim svadbu, smatrajte se pozvanim... i ti i djeneral... Kliknite za proširenje... A jel izabranik,on ili ona?
olympiakos Domaćin Banovan Poruka 4.740 11.11.2008. u 10:50 - Ko se osjeća kao Turčin neka ide u Tursku #103 delirium tremens: Evo ja sam soroševski plaćenik, kažem: tog gradonačelnika Sofije treba strpati u zatvor jer je nacista. Kliknite za proširenje... Ako si mu ti placenik nece se taj glave nanosati
delirium tremens: Evo ja sam soroševski plaćenik, kažem: tog gradonačelnika Sofije treba strpati u zatvor jer je nacista. Kliknite za proširenje... Ako si mu ti placenik nece se taj glave nanosati