КО СЕ НЕ СЕЋА СРПСКЕ ДИЈАСПОРЕ?

WIBU:
Ovde je izgleda dobro samo za umiranje, posto ih vecina dodje pred kraj da bi ovde otegla papke!
da da u pravu si ! I moj cale sanja ceo zivot da se vrati dole, sada ce uskoro u penziju, i umesto da meni pokloni usteden novac ili barem meni sagradi neku vecu kucu, planira tamo u srbiji neke kuce i sta ja znam sta jos. Prosto Glup covek.
Dobro, nema bas velike veze, sa mojih 2200 Evra neto mesecno sam i ja sebi obezbedijo lep i siguran zivot, zao mi jedino nekih 250 000 Evra, koji ce moj stari prepolupati u srbiji. Ma ko ga j.e.b.e . mozda cu ga neki razbojnici na vreme "srediti" za 200-300 Evra, nebi bijo prvi put u Srbiji, da se neko zbog takve niske sume novca ubije... :grin: (neki narkomani, cigan itd.)

misoni:
Па,твој ћале је стекао западњачке навике.Западњаци не поклањају тешко зарађене паре деци,него гледају да они уживају у њима!Шта да радиш,паре људе кваре.;)

ma jok, moj stari je teski debil, ima brata sa familijom dole , daje im godisnje vise novca kao pomoc, nego meni u proslih 10 na poklon, ali u redu je, meni kao prvo pomoc nije potrebna, a kao drugo: Ioako je njegova familija u tom kraju najbogatija, u odnos na mene su zajednicki pickim dim.

Ne, moj cale je patriotski debil, al ga je majka moja na vreme pre 15 godina napustila.

Ovaj tekst naslovljen ''KO SE NE SECA SRPSKE DIJASPORE'' je prenesen sa foruma RTS-a. Autor je ucesnik Milevk na tom forumu poznata kao ucesnik ciji postovi imaju intelektualnu tezinu i na koje retko ko moze da odreaguje jer vecina posetilaca elektronskih foruma uglavnom nema tu sirinu da razume tekstove jednog vrhunskog i istinskog intelektualca.
Elem, sudeci po ovdasnjim reakcijama ne bi se reklo da je vecina ovde uopste i citala sta pise u tom tekstu. Da jeste procitali primetili bi da se ovde radi o ozbiljnom tekstu koji treba dobro analizirati bez predrasuda i licnih frustracija.
Tekst treba dakle prvenstveno procitati, pa ako se ne razume, jos jedanput, pa jos jedanput...:)))

Back