Ko se lača mati, sednicu će zakazati i... pa... jel...oooooo...

S obzirom da Ana Brnabić više nije premijerka, očekivalo se da se u roku od šest meseci iseli iz Jovankine vile koja je imala status rezidencije.

Po novoj uredbi, ovoj vili status rezidencije je oduzet, a novim članom uredbe propisuje njena nova namena – postaje reprezentativna zgrada za boravak predsednika Narodne skupštine.

===========

i sad, kada ne bude predsdnica skupstine, opet cemo vili da promenimo status, i dodlimo joj onaj koji ana ima - pa zar nije ona mafijas broj 1 u srbiji, ako joj sve to uspeva?

S obzirom da Ana Brnabić više nije premijerka, očekivalo se da se u roku od šest meseci iseli iz Jovankine vile koja je imala status rezidencije.

Po novoj uredbi, ovoj vili status rezidencije je oduzet, a novim članom uredbe propisuje njena nova namena – postaje reprezentativna zgrada za boravak predsednika Narodne skupštine.

===========

i sad, kada ne bude predsdnica skupstine, opet cemo vili da promenimo status, i dodlimo joj onaj koji ana ima - pa zar nije ona mafijas broj 1 u srbiji, ako joj sve to uspeva?
Брнбаба нас је толико "задужила" да јој се можемо одужити бар "Јованкином вилом". :mrgreen:

Брнбаба нас је толико "задужила" да јој се можемо одужити бар "Јованкином вилом". :mrgreen:
Dobila je falkona da ga napuni sa parama i pravac devicanska ostrva, ili neka egzotika odakle nema ekstradicije, ne mislim da ce zaliti za vilom, samo se pokazuje ko je glavni mafijas, aka ChALE [ћале, исто се пише као ћаци]

и пружи ти се могућност да на то утичеш
:lol:
Како ми се то пружа могућност, у том херметички затвореном систему "елите"?
При том, ти си задовољан стањем и нивоом, уметничким, у том миљеу?

Ја оћу манастирство оф калчр.
Да погасим једно по једно позориште, нема добре представе 10 година.
Кој' ће нам, овак'а...

:lol:
Како ми се то пружа могућност, у том херметички затвореном систему "елите"?
При том, ти си задовољан стањем и нивоом, уметничким, у том миљеу?

Да те подсетим како је дискусија кренула? ;)
Што се тиче друге реченице, не сматрам се посебно компетентним, али не, нисам задовољан стањем у том миљеу.
Али опет, мислим да је много боље него у неким другим областима. И не верујем да је гашење позоришта решење за било шта.

И не верујем да је гашење позоришта решење за било шта.
Јесте, ако су им представе такве, као данас.
Полуаматеризам, памфлети, водвиљ, подилажење тренутној моди и нижем укусу.
А добрих глумаца- на прсте...

Back