Ko se bije taj se voli

• Začetnik teme Začetnik teme Fibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je to, i felix i neizreciva vole da se igrajuuuu.... :P, a vi muški izvalite dokle treba ići... i da li je svaki korak znak ili samo flert ili dobro zezanje ili nešto četvrto :P

Ma komplikovanije je od toga...
I uopšte nije poenta da se volim igrati tih igara... meh, ne znam da objasnim..
Eto, npr. meni se kao neko sviđa ali se nećkam, jer nije da se nećkam zbog toga da li mi se on sviđa ili ne, neka bude da mi se dopada.. nego ne znam da li želim vezu ili ne i tako...
I onda, ako je on neki kao ja - nema ništa od toga...
A ako je preduzimljiviji - započeće vezu pa ili će valjati ili neće...
Ali neću ja biti ta koja će preduzimati taj neki korak.. eto... tako nekako... ma, bzvz.. :D

nije mi problem da dam do znanja da mi se neko dopada....ali, korak on, korak ja i tako naizmenicno....cim ne vidim odziv, povlacim se....ne borim se za nikoga niti objasnjavam i ubedjujem...nije moj stil.....

Ne reagujem prvi, ne namećem se, a ostalo je baš tako... Nekom poklonim poverenje i zavolim ga tek ako dobijem povratni signal, ali... ima raznih signala, pa i lažnih. Ne bijem se, normalno je da se ljudi raziđu i ohlade, ali ne podnosim podlost i neistinu, pakost koja provejava pri rastanku. Kad me to snađe, uzvraćam, što bi bio fini ako neko laže i pljuje po meni.

Ne reagujem prvi, ne namećem se, a ostalo je baš tako... Nekom poklonim poverenje i zavolim ga tek ako dobijem povratni signal, ali... ima raznih signala, pa i lažnih. Ne bijem se, normalno je da se ljudi raziđu i ohlade, ali ne podnosim podlost i neistinu, pakost koja provejava pri rastanku. Kad me to snađe, uzvraćam, što bi bio fini ako neko laže i pljuje po meni.

:confused: pa nije rec o nametanju...ne znam zasto je ljudima problem dati do znanja da zelis blizu komunikaciju...pa to ne znaci nista drugo do toga da ti je neko zanimljiv....uopste ne mora da znaci da odmah hoces i sve ostalo (missim na telo :rumenko:).......

Ne treba preterivati u uvaljivanju, kad se zaređa deluje degutantno, k'o da tražiš P po svaku cenu, ipak to ne ide u ovim godinama. :) Nismo toliko ugroženi. Baš da neko može da se zaljubljuje u drugu osobu na svako par nedelja, ni to ne stoji. :lol:

Gledao sam neku bozu večeras He's just not into you, film kreće sa scenom gde klinka ima simpatiju koja joj prilazi u parku, izvredja je i gurne je u pesak.. naratorka kaže potom da su je od malena učili "ko se bije taj se voli" i da to što te neko izbegava je ustvari njegova nemoć da se suprotstavi svojim osećanjima bla bla bla..

Elem, pitanje za sve, koji je trenutak kada kapirate da svojoj "simpatiji" (ili šta god) niste aktuelni (a ok ste sa istom, nije palo odyebavanje i sl.) ili da jednostavno she-he is just not into you? Do koje granice idete a da ne vidite željenu povratnu reakciju u muvanju ili u nekoj laganoj vezici, kres kombinaciji ili šta god (a želeli biste više od toga)?

ja imam neki mehanizam u sebi koji mi onemogucava da budem zainteresovana za nekoga ako nije obostrano. ne znam u sta da svrstam takav mehanizam ali do sada nisam bila u situaciji da uopste mogu da se primim na nekoga ko nema isti filing vezano za mene. al ko zna sta nosi dan sta noc:confused:

Back