gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
a ne konstantuje te...
kako to...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je to, i felix i neizreciva vole da se igrajuuuu...., a vi muški izvalite dokle treba ići... i da li je svaki korak znak ili samo flert ili dobro zezanje ili nešto četvrto
![]()
nije mi problem da dam do znanja da mi se neko dopada....ali, korak on, korak ja i tako naizmenicno....cim ne vidim odziv, povlacim se....ne borim se za nikoga niti objasnjavam i ubedjujem...nije moj stil.....
Ne reagujem prvi, ne namećem se, a ostalo je baš tako... Nekom poklonim poverenje i zavolim ga tek ako dobijem povratni signal, ali... ima raznih signala, pa i lažnih. Ne bijem se, normalno je da se ljudi raziđu i ohlade, ali ne podnosim podlost i neistinu, pakost koja provejava pri rastanku. Kad me to snađe, uzvraćam, što bi bio fini ako neko laže i pljuje po meni.
Meni je neprijatno da počinjem nešto prvi pošto mi nije stalo, ali ne mislim da je to prilaženje neki tabu, ybg pa kako drugačije, samo kažem da ja više ne pravim prvi korak.![]()
Dača dođe ako preostane da se deEbe, što bi pravio prvi korak![]()
Gledao sam neku bozu večeras He's just not into you, film kreće sa scenom gde klinka ima simpatiju koja joj prilazi u parku, izvredja je i gurne je u pesak.. naratorka kaže potom da su je od malena učili "ko se bije taj se voli" i da to što te neko izbegava je ustvari njegova nemoć da se suprotstavi svojim osećanjima bla bla bla..
Elem, pitanje za sve, koji je trenutak kada kapirate da svojoj "simpatiji" (ili šta god) niste aktuelni (a ok ste sa istom, nije palo odyebavanje i sl.) ili da jednostavno she-he is just not into you? Do koje granice idete a da ne vidite željenu povratnu reakciju u muvanju ili u nekoj laganoj vezici, kres kombinaciji ili šta god (a želeli biste više od toga)?
Reče Divlja da voli da je osvajaju, to mi skroz ql ali mi je extra gotivno i kad riba napravi makar prvi korak...ne mislim na klasične startove, već na davanje signala sa određenim šmekom.