girlnextdoor
Početnik
- Poruka
- 22
Devica, podznak lav, mesec - blizanci u 10toj
(za pocetak)
(za pocetak)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što ne skratiš postupak, pa ne pročitaš u LIČNOJ KARTI ( za kraj ) ?!?girlnextdoor:Devica, podznak lav, mesec - blizanci u 10toj
(za pocetak)
Znam, a znam i KO SAM JA !!!girlnextdoor:vrlo si ne ljubazan...nadam se da znas to![]()
Pa, ja sam ti rekao explicitno, da bih ti pomogao, a ne da te tu muntam po znacima, podznacima i TUĐIM kućama, k'o što će sada ovi astro - proroci i druge vračare i vešci da navale da ti objašnjavaju KO SI TI !!!girlnextdoor:Blago tebi. Imam ja svoje razloge zasto sam bas na taj nacin pitala.
btw, tacno sam znala da ces se ti prvi javiti da mi das odgovor![]()
krvolok:Pa, ja sam ti rekao explicitno, da bih ti pomogao, a ne da te tu muntam po znacima, podznacima i TUĐIM kućama, k'o što će sada ovi astro - proroci i druge vračare i vešci da navale da ti objašnjavaju KO SI TI !!!![]()
Govori ti da treba da se smuvamo, pod ODMAH, takav ti je znak, a od SUDBINE se ne može pobeći !!!girlnextdoor:Naravno da me muva...sta bi drugo radio na forumima
Dazdevnjak?? Sta li tek to govori o meni![]()
Hehehe...zasmejavas me.krvolok:Govori ti da treba da se smuvamo, pod ODMAH, takav ti je znak, a od SUDBINE se ne može pobeći !!!girlnextdoor:Naravno da me muva...sta bi drugo radio na forumima
![]()
Za to sam i plaćen !!!devojkaK:Hehehe...zasmejavas me.krvolok:Govori ti da treba da se smuvamo, pod ODMAH, takav ti je znak, a od SUDBINE se ne može pobeći !!!girlnextdoor:Naravno da me muva...sta bi drugo radio na forumima
![]()
![]()
Tetka, imaš abonenta, iz naše kuće, na te đakonije na " poznanstvima " !!!Nestasna Ameba:Sinak, oš tetkinih kolača?