Ko sam ja?Sta je zivot?Koji je smisao moga postojanja?

nije nikakva putanja zacrtana.
posto je ovo forum astrologija, astrolosko shvatanje je da svako ima odredjene mogucnosti...da li ce da ih ostvari ili ako su lose, da ih izbegne, to je na njemu.

ako mene pitas, naravno da razmisljam u cemu je smisao postojanja. ali mog postojanja jer je i poenta valjda u tim razlicitostima. mislim da ne postoji neki opsti smisao postojanja niti svi treba da stremimo ka jednoj stvari.

Da,da,da...razmisljam o tome vrlo cesto...neka haoticnost vlada kod mene u zadnje vreme,tako da su mi misli zaokupljene tim pitanjem,ali konacnog odgovora nema...privremenih-da...sudbina...ravnoteza...karma...i kao poslednja slamka u pronalazenju-astrologija...
Samo sto od tog teoretisanja nema nista...jedno veliko prazno...dok ne pocnes da delas,i kopas rupu za rupom dok ne pronadjes pravu...

elendil:
Putanja je davno zacrtana.Kuda to idemo,sta je smisao moga zivota?Mislite li o tome?

Zasto mislite da negde zajedno idemo? Meni je sasvim ocigledno da zivimo u svetovima potpuno razlicitim. Vama, ELENDIL, potrebno je da procitate malko vise knjiga i otvorite okice. Takodje mi nije jasna arogancija sa kojom tvrdite da sloboda volje ne postoji...

Back