Ko prvi?

emasstory:
Sta mislite o tome da devojka prva pridje tipu? Moje misljenje je da je jako bitno za opstanak veze da muskarac bude taj koji napravi prvi korak, ali se iskreno nadam da gresim(ovakvo moje misljenje naravno nije posledica neemancipovanosti vec intuicije). Pa, bila bi mi od koristi vasa iskustva!

to ti je ostalo u nasledstvo od vremena kad su mushkarci qpovali zhene za par zlatnika...

...neki dan ja i drug moj sjedali u kaficu, i pocela neka 2 zenska gada da nas smekaju, jedna je imala ogromni ruzni nos. I tako gledaju nas zavodnicki a ne lice ninasta, sve dok nije postalo neprijatno, nemos se okrenut put njih da joj ne sretnes pogled, a ne zelis to... I ovome dosadilo, i on se ustade i ode do njih i kaze ovoj naglas, znas, ja radim u oridinaciji za plasticnu hirurgiju, cale mi je plasticar, i to ti nije nikakvi problem, za cas posla mozes da sredis taj nos. Pola kafica je popadalo na dupe od smijeha. Ova ga poslala u k...
mada, ovo je mozda bio primjer koji odskace od pravila, jer nije lose kad zensko daje makar neki pogled, ili bilo kakav znak, ne mora da startuje ako se stidi, cisto da ne gadjam ja u pasulj jel ustala jutros na lijevu nogu, ovako barem znas da je voljna za neko upoznavanje za pocetak...

Back